Afdelingsleder til Studieservice for Videreuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Fremtiden kalder på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Vil du stå i spidsen for en afdeling, der sikrer at både kommende og nuværende kunder og studerende fortsat bliver mødt med solid, serviceorienteret og driftssikker studie- og kursusadministration? Så har vi måske et lederjob til dig.

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende afdeling med 35 medarbejdere, hvor der de sidste par år er blevet arbejdet intensivt med at levere effektiv studieadministration og samtidig på et meget højt serviceniveau. Afdelingen Studieservice for Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) er fordelt på tre funktionsspecialiserede teams inden for optag, afholdelse og kursus, hvor de tilknyttede medarbejdere løser komplekse administrative opgaver.

Dit primære fokus kommer således til at blive på at vedligeholde og styrke den i forvejen velfungerende drift samt samarbejdet med uddannelserne, så kunder og studerende altid har en god oplevelse, når de har været en del af videreuddannelsesområdet på KP.

Som afdelingsleder bliver dine fokuspunkter bl.a. at:

  • sikre stabil drift og fremsynet udvikling af studieadministrative nøgleopgaver for åben uddannelse og kurser
  • være en motiverende personaleleder, der har fokus på trivsel og professionel kommunikation
  • være en aktiv medspillende leder i Studieservices ledergruppe
  • bidrage til fortsat at sikre det tætte og velfungerende samarbejde med uddannelserne.

Dine kompetencer
Som afdelingsleder vil du få et bredt ansvarsområde. Vi ser gerne, at du har erfaring med drifts- og personaleledelse, ligesom kendskab til eller erfaring fra studieadministration og uddannelsesverdenen også vægtes.

Vi forestiller os, at du besidder nedenstående kvalifikationer:

  • Kan fortsat skabe rammerne for en stabil og velfungerende drift med respekt for og tillid til dine medarbejderes selvstændige opgaveløsning
  • Har stærke personaleledelseskompetencer og er tydelig og synlig i hverdagsdriften
  • Vægter medarbejdernes faglige udvikling og har blik for medarbejdernes forskellige kompetencer, potentialer og udviklingsmuligheder
  • Arbejder proces- og løsningsorienteret sammen med de faglige miljøer
  • Evner at indgå i tæt samarbejde med afdelingslederkollegerne i Studieservice om at udvikle hele området og drage nytte af medarbejdernes kompetencer på tværs af hele Studieservice
  • Kan skabe sammenhæng mellem strategi og kerneydelser.

Om os og din placering i KP
Afdelingen er uddannelsernes administrative rygrad og understøtter vores diplom- og akademistuderende i opnåelsen af et sammenhængende studieforløb, samt sikrer gode rammer for afholdelse af kurser og konferencer på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner.

Studieservice for Videreuddannelse varetager studieadministrative opgaver vedrørende videreuddannelse inden for Ledelse og Forvaltning, Pædagogik og Skole samt Social, Sundhed og Beskæftigelse. Afdelingen har medarbejdere, som er placeret på to af KP’s lokationer på henholdsvis Tagensvej 18 og Campus Hillerød.

Du vil som afdelingsleder referere til studiechefen og indgå i et ledelsesteam sammen med de seks øvrige afdelingsledere i Studieservice. I ledelsesteamet sparrer vi om løsninger for den fremtidige udvikling af Studieservice og vægter højt at tænke på tværs af organisationen. Ledelsesteamet arbejder ud fra et målbillede, hvor vi i 2023 har følgende prioriteter:

  • Stærk hverdagsdrift
  • Fremsynet service
  • Attraktiv arbejdsplads
  • Viden i spil

Du vil blive ansat i Studieservice under Ressourceområdet, der varetager en vigtig rolle i realiseringen af KP’s strategi ”Fælles om fremragende undervisning”. Med afsæt i strategien arbejder vi ud fra et målbillede, der definerer god studieservice i KP for vores ca. 10.000 studerende og kursister på videreuddannelsen.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder af Studieservice for Videreuddannelse med start den 1. juni 2023.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte studiechef Jacob Krummes på tlf.: +4531417767.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 10-04-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne. Der er afsat tid til tilbagemeldingssamtale på testen mellem 1. og 2. samtale.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende på grunduddannelserne, mere end 10.000 på videreuddannelserne og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13