Vil du være økonomielev i et spændende studiemiljø?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver inden for økonomi?

Vi tilbyder en solid uddannelse som økonomielev i en travl og spændende hverdag, hvor du aldrig med sikkerhed kan vide, hvad dagen vil bringe.

Som kontorelev i Økonomi bliver du en del af et administrativt fagligt miljø, som indgår i Københavns Professionshøjskoles (KP) samlede arbejdsfællesskab.

I Økonomi har vi et kontinuerligt fokus på sikker drift, kvalitet i opgaveløsningen og procesoptimering – alt i relation til økonomiopgaver inden for regnskabsudarbejdelse, budgetlægning og indkøb mv.

Om uddannelsen
Du bliver kontorelev i en stor organisation, der giver dig en alsidig og varieret hverdag, hvor vi i fællesskab tilrettelægger et uddannelsesforløb, så du får en bred og grundlæggende basisviden inden for regnskab, administration og økonomi.

Du vil i dit elevforløb blive tilknyttet en oplæringsansvarlig, og du vil få masser af mulighed for at suge til dig af viden og erfaring fra mange dygtige kollegaer.

Uddannelsen er 2-årig og veksler mellem praktik hos os og teoretisk undervisning på skoleopholdene, der foregår på Niels Brock.

På KP har vi mange elever med forskellige uddannelsesretninger, og vi vægter et stærkt, fagligt netværk for dig og vores øvrige elever. Derfor har vi bl.a. hver måned et elevmøde, hvor vi taler om aktuelle emner ift. jeres uddannelse og arbejdsopgaver – hvor du er med til at skabe dagsordenen.

Hvad kommer du til at lære?
Som kontorelev i Økonomi kommer du til at lære om, og prøve kræfter med, mange af de opgaver, der ligger i Økonomi – og du får naturligvis mulighed for at gå i dybden med de fleste af dem.

Du kommer bl.a. til at lære om og arbejde med følgende områder:

  • Bogholderiopgaver, bl.a. afstemning af debitorer og bankkonti samt betaling af fakturaer
  • Controlleropgaver, bogføring og udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Økonomiske analyser, økonomistyring, budgetlægning og budgetopfølgninger
  • Indkøb, tilbudsindhentning, udbud og aftaleindgåelse.

Om dig
Du er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og kan bevare et vedvarende fokus, når opgaverne kræver det. Derudover forestiller vi os, at du:

  • kan lide udfordringer og synes det er sjovt at lære nyt
  • interesserer dig for og har flair for at anvende it-systemer
  • er optaget af god kommunikation og videndeling
  • er serviceorienteret og kan indgå konstruktivt i samarbejdet med kollegaer, studerende, undervisere og ledere
  • er nysgerrig, initiativrig og har lyst til at forstå en offentlig forvaltning
  • har lyst til at indgå i og være aktiv i elevnetværket.

For at komme i betragtning, forventer vi, at du er god til dansk i skrift og tale og har bestået en af nedenstående uddannelser:

  • EUX,
  • HHX,
  • STX, HF, HTX inkl. HGS/EUS

Om os
Økonomi består af tre enheder: Budget, Regnskab og Indkøb, og du vil under din elevtid skifte mellem de 3 enheder. Vi er i alt ca. 37 medarbejdere og ledere.

Økonomi er en central enhed, som til daglig har kontakt med hele KP, da vi både understøtter og styrer hele institutionens økonomi.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor godt kollegaskab og faglig udvikling går hånd i hånd. Derudover arrangerer vi også gerne nogle sociale arrangementer, der både kan foregå i og uden for arbejdstiden.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som elev med start den 1. september 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, inklusiv frokostpause.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og HK Stat.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. Der kan også være aktiviteter på vores øvrige adresser i hovedstadsområdet.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomielev Kristine Sandemand på telefon +45 41898510 eller regnskabschef Helle Vestergaard Motsi på tlf.: +45 41897474

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappensenest den 10-04-2023. I din ansøgning bedes du forholde dig til følgende spørgsmål:

  • Hvorfor ønsker du en kontoruddannelse? Og hvorfor netop med speciale i økonomi?
  • Hvilke forventninger har du til det at arbejde på kontor?
  • Hvilke opgavetyper forestiller du dig at trives bedst med?

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4