Ledelseskonsulent til sekretariat for to institutter på Det Sundhedsfaglige Fakultet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du lyst til at arbejde med ledelses- og organisationsunderstøttende opgaver, hvor du får ansvar for et bredt felt af koordinering, drift og udvikling samt strategisk vigtige opgaver? Har du interesse for uddannelsesområdet, og kan du se dig selv som en del af et sekretariat i rivende udvikling? Så er du måske vores nye kollega i et 9-måneders barselsvikariat.

Om jobbet
Vi søger en dygtig ledelseskonsulent til vores sekretariat, som understøtter ledelse, drift og udvikling af Institut for Teknologiske Uddannelser og Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser på Københavns Professionshøjskole. Jobbet er et barselsvikariat på ni måneder.

Vi har ansvaret for at levere god sekretariats- og ledelsesbetjening til vores to institutchefer og 11 ledere. Vi arbejder med strategi, kvalitet, studenterinvolvering, forskningsunderstøttelse og økonomi, og vi varetager den tværgående koordinering og administration, der får det hele til at hænge sammen. Vi er en del af Det Sundhedsfaglige Fakultet og har et tæt samarbejde med vores naboinstitutter på tværs af fakultetet og med de centrale stabsfunktioner på Københavns Professionshøjskole.

Vores vigtigste opgave er at understøtte fremragende undervisning af de studerende.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Understøttelse af institutcheferne og den øvrige ledergruppe, fx mødetilrettelæggelse og -opfølgning, facilitering, udviklingsprocesser m.m.
  • Bidrage til at sikre en stærk intern koordinering og videndeling i sekretariatet til gavn for vores uddannelser, de studerende og vores øvrige kolleger i organisationen
  • Varetage koordinering og administration i relation til den løbende drift af uddannelserne
  • Sekretariatsbetjene diverse råd og udvalg
  • Bidrage til større udviklingsprojekter og indsatsområder på tværs af fakultetet eller Københavns Professionshøjskole som helhed
  • Løfte ad hoc-opgaver i sekretariatet i samarbejde med dine kolleger.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har en kandidatuddannelse
  • har interesse for og gerne erfaring med ledelsesunderstøttelse i et sekretariat, hvor opgaverne spænder vidt og løbende kan ændre sig
  • kan overskue og tilrettelægge opgaver og processer fra start til slut med involvering af kolleger, studerende og samarbejdspartnere i rette tid og på rette niveau – og holde overblikket og ansvaret undervejs
  • er engageret i og meget gerne har erfaring med at sikre forberedelse og opfølgning, fx på møder, beslutninger osv.
  • har gode formidlingskompetencer og kan levere velformulerede oplæg, notater, bemærkninger m.m.
  • har gode samarbejdsevner og kan fungere i tæt dialog med mange fagligheder, der måske ikke ligner din egen
  • er løsningsorienteret og kan gribe en opgave, der ikke altid er klart defineret fra start
  • har et helhedssyn på din egen rolle og forstår, at din opgaveløsning er tæt forbundet med mange andre i den samlede organisation
  • er klar til at træde til, når der er brug for din indsats
  • er positiv, rummelig og har lyst til at indgå i fællesskabet.

Om os
I Fællessekretariatet for Institut for Teknologiske Uddannelser og Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser er vi 12 medarbejdere, som på forskellig vis understøtter driften og udviklingen af de i alt syv uddannelser, der hører under de to institutter.

Vi arbejder ud fra et helhedsperspektiv og har fokus på at medvirke konstruktivt og positivt til den samlede drift og udvikling af Københavns Professionshøjskole.

I Fællessekretariatet vægter vi det tværgående samarbejde og tillidsfulde relationer til hinanden, og vi tager et aktivt, nysgerrigt ansvar for at sikre fremragende undervisning af vores studerende. Hos os skal det både være meningsfuldt og sjovt at gå på arbejde.

Institut for Teknologiske Uddannelser varetager uddannelse af laboranter, radiografer og bioanalytikere, og Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser varetager uddannelse af fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykomotoriske terapeuter og jordemødre. Vores uddannelser er fordelt på Campus Nørrebro og Campus Hillerød.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som ledelseskonsulent med start den 1. juni 2023 og afslutning den 29. februar 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Helle Hartmann-Madsen på tlf.: +4529454666.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 18-04-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
11. maj 2024 25
10. maj 2024 25
9. maj 2024 22
8. maj 2024 25
7. maj 2024 26
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14