Relationsstærk chefkonsulent til forretningsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du spille en central rolle i at udvikle og systematisere processer omkring vores forretning? Trives du med en palet af samarbejdsrelationer, og er du dygtig til at opbygge netværk? Har du blik for at styrke salgsarbejdet ved at forretningsgøre koncepter, idéer og formater? Så har vi en stilling til dig.

Tiltræknings- og fastholdelsessituationen i velfærdssamfundet kalder på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Det betyder, at vi skal udvikle vores formater for videreuddannelse og kompetenceudvikling, og at vi skal tilgå vores kunder og interessenter på nye måder. Derfor har vi har brug for dig, der kan udvikle og drive strategiske forretningsudviklingsprocesser, så vi imødekommer behovene for kompetenceudvikling af høj kvalitet, der styrker velfærdssamfundets opgaveløsning. Vi er godt på vej, men vi har brug for hjælp til at opbygge og implementere vores forretningsorganisation.

Om jobbet
Du får en varieret hverdag og opgaveportefølje, hvor du skal arbejde på mange organisatoriske niveauer og faglige arenaer. Opgaverne spænder fra at udarbejde business cases sammen med vores faglige konsulenter og undervisere til at arbejde mere overordnet med f.eks. udvikling af forretningsstrategi og -planer.

Du får ansvar for at styrke vores kapacitet og kompetencer i relation til vores forretningsorganisation. I dette arbejde skal du opbygge og implementere vores forretningsmodel samt facilitere samarbejder på tværs af organisationen.

Dine nærmeste kolleger vil være konsulenter med et særligt ansvar for forretningsudvikling og -drift inden for deres respektive fagområder.

Herunder er dine opgaver at:

  • udforme beslutningsoplæg om forretningsstrategi og prioritere strategiske indsatser i samarbejde med chef- og ledergruppen
  • evaluere og følge op på strategiske indsatser samt sikre ledelsesinformation
  • udvikle og implementere fælles værktøjer og metoder, f.eks. til forretningsplaner, markedsanalyser, kundeanalyser, salgsopfølgning samt kortlægge vækstmuligheder
  • drive netværket for vores konsulenter med ansvar for forretningsudvikling.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse og dokumenteret erfaring med forretningsudvikling og eventuelt interessevaretagelse i relation til kompetenceudvikling og konsulentvirksomhed. Du arbejder strategisk med en analytisk tilgang og er lydhør og responsiv over for dine kolleger og samarbejdspartneres erfaringer og viden, som du formår at sætte konstruktivt i spil i samarbejdet.

Du bruger din viden om udviklingstendenser og relevante markedsforhold inden for efter- og videreuddannelsesområdet til at være igangsættende og bidrage til udvikling af rentable initiativer i samarbejde med fagmiljøerne.

I din opgaveløsning udviser du selvstændighed og tilgår opgaverne med en høj grad af systematik.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har indsigt i velfærdssamfundets kerneopgaver samt tidens store udfordringer og viden om centrale kunder og aftagere
  • søger muligheder for forbedringer i og for videreuddannelsen og gennemfører indsatser for at skabe forandring og skalering
  • har erfaring med projekt- og procesledelse.

Vi tilbyder:
I videreuddannelsen arbejder vi aktuelt med at styrke vores kapacitet og kompetencer i forhold til markedsføring, salg, forretningsudvikling og projektorganisering. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på denne udviklingsproces sammen med videreuddannelsens medarbejdere og ledelsesgruppe.

Derudover tilbyder vi:

  • Tæt samspil med og stor opbakning fra en ambitiøs ledergruppe, der bidrager til den strategiske forankring af vores forretningsmodeller
  • Mulighed for at gøre en forskel for professionsudviklingen i velfærdssamfundet
  • Fagligt stærke og dedikerede kollegaer, der brænder for at skabe gode læringsforløb
  • Et tværfagligt netværk for forretningsudviklere, som arbejder med salg, markedsføring og interessevaretagelse, og som gerne vil bidrage til at udvikle en fælles og mere effektfuld forretning.

Om os
Københavns Professionshøjskole (KP) er med mere end 20.000 studerende og knapt 2.000 medarbejdere en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.Videreuddannelsen består af 3 faglige områder: Sundhed, Social og Beskæftigelse, Ledelse, Organisation og Forvaltning samt Pædagogik og Skole. Hvert område huser to-tre afdelinger. Vi er i alt godt 150 ansatte (lektorer, adjunkter og konsulenter). Vi leverer undervisning og kompetenceudvikling samt udvikler ny viden til primært det kommunale, regionale og statslige område. Vi har etableret et læringslaboratorium, der understøtter udviklingen af nye formater, og indsatsen her skal koordineres med forretningsudvikling, salg og markedsføring. Vi har omkring 15 dygtige konsulenter med særligt ansvar for et afgrænset fagligt forretningsområde, som indgår i et fælles netværk om forretningsudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som konsulent med ansvar for forretning med start den 1. oktober 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Du vil referere til vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen.

Afhængig af din erfaring og kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent under overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N. Der vil også være opgaver og mødeaktivitet på KP’s øvrige lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen på tlf.: +45 71909414.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 11-08-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 16. og den 25. august 2023. Kandidater, som udvælges til anden samtale, vil skulle gennemføre et forløb med test og case.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 26
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25
15. maj 2024 26
14. maj 2024 23
13. maj 2024 21
12. maj 2024 25
11. maj 2024 25
10. maj 2024 25
9. maj 2024 22
8. maj 2024 25
7. maj 2024 26
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21