Medarbejdere søges til Fodlænkeafdelingen i København i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du god til at arbejde med mennesker? Har du flair og interesse for sagsbehandling? Og brænder du for at skabe gode samarbejdsrelationer? Så har vi et antal ledige stillinger til dig i Fodlænkeafdelingen.

Vi udvider igen og søger derfor medarbejdere til Fodlænkeafdelingen i København med tiltrædelse pr. 1. april 2023 eller snarest muligt. Det drejer sig om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om Fodlænkeafdelingen og opgaverne
Fodlænkeafdelingen er en afdeling i KiF København, der arbejder med afsoning på bopælen med elektronisk fodlænke. Vi træffer afgørelse, iværksætter og løslader fra afsoning døgnet rundt. Der udarbejdes egnethedsvurderinger og føres tilsyn med knap 100 afsonere. Alt sammen inden for Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker videre til et liv uden kriminalitet.

Der er pt. 27 medarbejdere i Fodlænkeafdelingen med baggrund som socialrådgivere, fængselsbetjente og administrative medarbejdere.

Du vil have forskellige vagter døgnet rundt og i weekenden, hvilket bliver planlagt efter en tjenesteplan, hvor alle forventes at byde ind på de forskellige vagttyper, og der derefter forhandles om de enkelte vagter.

Du kan forvente at have hovedparten af dine vagter i dagtimerne i hverdagen. Derudover en del aftenvagter samt 2-3 nattevagter om måneden, hvor du står til rådighed hjemmefra.

De forskellige vagttyper indeholder forskelligt arbejdsindhold, og som medarbejder i Fodlænkeafdelingen forventer vi, at du vil kunne løse alle aspekter af afdelingens mange arbejdsopgaver. Denne brede opgaveløsning kræver en vis oplæringsperiode, og du skal være indstillet på at være under oplæring i en måned. Efterfølgende vil mængden af ansvar blive øget i det omfang det skønnes fornuftigt.

Forventninger til dig
Du er enten uddannet kontorassistent, socialrådgiver eller lign.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Kriminalforsorgen og har kendskab til brug af Kriminalforsorgens Klientsystem.

Du har indgående erfaring med at arbejde skriftligt, og er vant til at dokumentere din sagsbehandling.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende kriterier:

  • Du formulerer dig godt både skriftligt og mundtligt
  • Du har flair og evner for sagsbehandling
  • Du har erfaring med og kan lide at arbejde med mennesker, og du evner at samarbejde med klienter, kollegaer og ledelse på en professionel og faglig kompetent måde
  • Du udviser overblik og evner at fastholde det i komplekse situationer og er samtidig fleksibel og anerkendende over for andres situation
  • Du evner at arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • Du har kørekort og er indstillet på en del kørsel i tjenestebil i arbejdstiden
  • Du er indstillet på, at dine vagter placeres alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet.

Om KiF København
KiF København er en del af Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne og har ca. 85 medarbejdere.
Fodlænkeafdelingen er en del af KiF København. KiF København ligger i forbindelse med Områdekontor Hovedstaden og UngeKriminalforsorgen og har adresse Kristineberg 4, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale for socialrådgivere i staten - eller efter gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i staten mellem Finansministeriet og OAO-S-Fællesoverenskomst samt HK/STAT eller anden relevant overenskomst.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingerne er en fuldtidsstillinger og til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest.

Arbejdsstedet er KiF København, Fodlænkeafdelingen, Kristineberg 4, 2100 København Ø.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 26. januar 2023 kl 12.00.

Der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 6.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Yderligere oplysninger vedr. stillingen, kan ske ved henvendelse til enhedsleder Jacob Poulsen på telefon 72 55 67 37 eller enhedschef Lene Kempf på telefon 72 55 68 19.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 26. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 57
11. april 2024 53
10. april 2024 48
9. april 2024 49
8. april 2024 47
7. april 2024 46
6. april 2024 48
5. april 2024 47
4. april 2024 50
3. april 2024 47
2. april 2024 50