Studentermedarbejder til kommunikationsopgaver i Beredskabssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Brænder du for at være med til at kommunikere om forebyggelse, uddannelse og beredskabsindsatser inden for Røde Kors? Så er du måske den studentermedarbejder vi mangler til beredskabssektionen.

Beredskabssektionen er en del af national afdeling i Røde Kors og omfatter aktiviteterne førstehjælp, samarit og beredskab. Vi er 14 medarbejdere, fordelt på de tre aktiviteter, en studentermedarbejder og en sektionsleder.

Når katastrofen rammer er Røde Kors mest kendt for vores evne til at handle hurtigt ude i verden. Men i Røde Kors kan vi også gøre meget, når der er kriser i Danmark. Vores landsdækkende tilstedeværelse med mere end 40.000 frivillige gør, at Røde Kors er en organisation, som befolkningen, virksomheder og myndigheder kan henvende sig til, når krisen rammer, og der er brug for handling.

Beredskabssektionen består af tre teams:

I Førstehjælpsteamet
understøtter vi Røde Kors’ afdelinger og instruktører i at udbyde førstehjælpskurser i hele landet. Støtten består både i det administrative og det sundhedsfaglige, herunder udarbejdelse af undervisningsmaterialer. Det overordnede formål er at udbrede førstehjælpskompetencer til alle i Danmark, dog med særligt fokus på udsatte målgrupper.

Samariterteamet understøtter Røde Kors’ afdelinger og frivillige samaritter i at markedsføre en fagligt kompetent samaritertjeneste, der skaber tryghed på festivaler, sportsbegivenheder og andre events i hele landet.

Beredskabsteamet arbejder med udvikling af Røde Kors som beredskabsorganisation, der supplerer myndighederne især inden for det psykosociale område og håndtering af frivillige i beredskabshændelser. Målet er at Røde Kors i Danmark integreres som en veldrevet beredskabsorganisation i det danske samfund, og at der kommunikeres tydeligt om dette.

Som kommunikationsmedarbejder kommer du til at samarbejde med kollegaer i Beredskabssektionen, frivillige i de tre aktiviteter og med Røde Kors’ eksterne partnere. Desuden vil det være mulighed for aktiv sparring med Røde Kors’ kommunikationsafdeling, og du bliver en del af fællesskabet med studentermedarbejderne i de øvrige afdelinger i Røde Kors.

Som studentermedarbejder bliver din opgave, at støtte medarbejderne i en bred vifte af kommunikationsopgaver.

Konkrete opgaver

  • Skrive og opdatere materialer digitalt og på print.
  • Kommunikation til frivillige i de tre aktiviteter i sektionen.
  • Korrekturlæsning og gennemskrivning af tekster.
  • Opsøge og skrive historier fra Røde Kors’ aktiviteter i Danmark.
  • Mindre layout-opgaver.
  • Andre ikke-kommunikationsrelaterede opgaver i sektionen.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation, retorik, journalistik eller lignende.
  • er velskrivende.
  • har er erfaring med CMS (Røde Kors bruger Drupal).
  • arbejder selvstændigt med opgaverne
  • er detaljeorienteret og sætter en ære i at dit arbejde står snorlige
  • det er en fordel hvis du har erfaring med grafisk opsætning

Din kommende arbejdsplads

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I over 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi over 34.000 frivillige alene i Danmark og har over 100 millioner støtter i hele verden.

Dine ansættelsesvilkår

Som student i beredskabssektionen skal du understøtte sektionens samlede arbejde. Du refererer til sektionslederen for beredskabssektionen, og vil samarbejde direkte med de relevante kollegaer i afdelingen og i huset, blandt andet kollegerne i vores kommunikationsafdeling.

Stillingen er på 10 timer om ugen, arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt og kan i høj grad tilpasses dine studieforpligtelser. Tjenestestedet er på landskontoret, Blegdamsvej 27, 2100 Østerbro tæt på Trianglen metrostation. Du skal regne med lejlighedsvis aktivitet både aften og weekender.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Der er deadline på ansøgningen d. 31. januar 2023. Stillingen forventes besat snarest muligt, og vi forventer at gennemføre interviews i uge 6.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Bent Peter Andresen på tlf. 53 61 18 89, eller sektionsleder for beredskabssektionen Louise K. Jühne Paulsen på tlf. 20 22 44 77.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    Brænder du for kommunikation og kunstig intelligens, og ønsker du at være med til at forme dialogen om AI i en af Danmarks førende finansielle institutioner? Har du en særlig evne til at engagere o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1