Erfaren leder til familieområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Røde Kors’ indsats på familieområdet er i rivende udvikling. Vi når ud til stadigt flere børnefamilier i udsatte livssituationer med vores mange indsatser, men behovet er fortsat stigende. Samtidig er rammerne for vores arbejde under forandring. Velfærdsstaten er i krise, og det kalder på endnu mere samarbejde mellem civilsamfund og myndigheder, så vi sammen kan skabe den velfærd, vi har brug for – ikke mindst på familieområdet.

På den baggrund er vi i fuld gang med både at udvikle og udbrede vores mange indsatser og samarbejder. Det kræver en god strategisk leder med øje for udvikling og det gode samarbejde – både udadtil og indadtil i organisationen. Måske er det dig, vi leder efter? Vores nuværende sektionsleder har nemlig valgt at søge nye udfordringer efter mange år i Røde Kors, og derfor søger vi nu en ny ambitiøs leder til vores familiesektion.

Om sektionenSektionen består af 24 super engagerede og dygtige medarbejdere, hvoraf 11 arbejder ude i landet fra deres hjemadresse. Sektionen er veletableret og er organiseret i projektteams med faglig ledelse af program- og projektledere – og med højt til loftet og masser af humor! Medarbejderne understøtter de ca. 3000 frivillige fordelt over hele landet, sikrer fremdrift og implementerer komplekse sociale forandringsindsatser indenfor vores tre store indsatsområder: familieprogrammet med netværksgrupper, familievenner og job-/uddannelsesmentorer, ’En tidlig indsats’ med forældrestøtter til gravide og nybagte familier og efterværnsprogram for voldsudsatte kvinder. Derudover arbejdes med tværgående indsatser som julehjælp, familiecamps, psykosocial støtte, kompetenceudvikling mv. Fælles for indsatserne er at vi arbejder for at skabe øget trivsel, mindske ensomhed og skabe positive og varige forandringer i børnenes og familiernes liv.

Dine hovedopgaver

  • Strategisk ledelse herunder være med til at sætte den overordnede retning for Røde Kors’ indsats for børnefamilier i udsatte positioner og for voldsudsatte kvinder og deres børn

  • Identificere nye behov og bidrage til udvikling og forankring af nye indsatser i samarbejde med myndigheder, fonde, lokale Røde Kors afdelinger og andre relevante aktører på området

  • Udvikling samt fastholdelse af høj trivsel og fremme af samarbejde og faglig sparring på tværs af sektionen og med resten af afdelingen.

  • Sikre øremærket finansiering til eksisterende og nye indsatser og projekter samt sikre overblik og opfølgning på sektionens samlede budgetter og økonomi (i samarbejde med controller)

  • Kommunikere internt og eksternt herunder i forhold til presse samt indgå i det politiske arbejde internt som eksternt

  • Indgå aktivt i den nationale ledelsesgruppe, hvor vi sparrer og støtter hinanden og samarbejder om ledelsen af den samlede nationale afdeling

Profil
Det vigtigste er, at du er en dygtig leder, som arbejder med afsæt i tillid og dialog og er god til at skabe følgeskab – og også er der for dem, der arbejder ude i landet. Du er strategisk og udviklingsorienteret og god til at inspirere og give ledelsessparring ift. både konsulentrollen og ift. at drive projekter og programmer med måltal og succeskriterier i en foreningspolitisk ramme, hvor den lokale selvbestemmelse er stor. Du er god til at understøtte udviklingsmuligheder og prøve nyt, samtidig med, at du har stor veneration for den daglige operation, og har et analytisk blik for risici, når nyt søges afprøvet.

Du har (forenings-)politisk forståelse og tæft og har gerne din ledelseserfaring fra stillinger på socialområdet, fx indenfor børn og familier i udsatte positioner. Du trives med en høj grad af kompleksitet og omskiftelighed og er god til relationer på mange niveauer – fra myndigheder og samarbejdspartnere til frivillige og fagprofessionelle.

Du kan skabe sammenhængskraft på tværs af sektionen – inklusiv med de mange kolleger ude i landet - og til afdelingen samt prioritere, så vi sammen når de forventede resultater. Du er en team-player både i forhold til dine medarbejdere og dine ledelseskolleger.

Ja, det er mange og store ambitioner for vores nye leder – og du rammer nok ikke inden for skiven på det hele:) Til gengæld tilbyder vi ledelsen af en fantastisk sektion i kernen af Røde Kors med strategiske ambitioner og muligheden for at gøre en stor forskel i vores samfund – i tæt samarbejde med top dygtige medarbejdere og med masser af opbakning, sparring og samarbejde i vores super gode nationale ledelsesgruppe. Vi glæder os!

Organisation
Røde Kors er landets største humanitære organisation med 202 lokale afdelinger og mere end 40.000 frivillige. I national afdeling er vi godt 150 medarbejdere, der understøtter og udvikler Røde Kors’ nationale sociale indsats. Du bliver en del af ledelsesgruppen i national afdeling sammen med i alt 7 andre sektionsledere og vil referere til national chef Marie-Louise Gotholdt.

Din arbejdsplads bliver på landskontoret, hvor du deler kontor med dele af sektionen.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors’ fællesoverenskomst med AC og HK, afhængigt af erfaring og uddannelsesniveau. Vi kan ikke matche lønnen i den private sektor, men vi kan tilbyde et udviklende, udfordrende job, som i den grad er meningsfyldt.

Tiltrædelse: d. 1. november 2023 eller snarest muligt.

Ansøgningsproces: Frist for ansøgning er 12. september. Forventet første samtale den 18. og 19. september og forventet anden samtale den 25. september. Der vil indgå personlighedstest og case i forløbet.

Yderligere information om Røde Kors ses på www.rodekors.dk. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte national chef Marie-Louise Gotholdt på tlf./sms 5122 9996.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54