Er du en skarp generalist, der gerne vil arbejde med tal og databehandling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hos Udlændingestyrelsen søger vi nye kollegaer, til at formidle statistiske opgørelser inden for Udlændingeområdet i Danmark. Vi søger dig, der har en stærk talforståelse og kompetencer inden for databehandling.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af Udlændingestyrelsens Statistikteam, hvor vi producerer og videreformidler nyudviklede og tilbagevendende, statistiske opgørelser for hele Udlændinge- og Integrationsministeriet til regeringen, Folketinget, den brede offentlighed og en række andre interessenter. Vi udarbejder datagrundlag til sagsstyring og ledelsesinformation i de forskellige myndigheder i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern og udvikler desuden Udlændingestyrelsens business intelligence løsning.

Arbejdet i statistikteamet omfatter bl.a.

  • udarbejdelse af statistikker og besvarelser af forespørgsler
  • præsentation af ledelsesinformation
  • fokus på at sikre den bedst mulige kvalitet af datagrundlaget
  • et tæt samarbejde med bl.a. kolleger i fagkontorerne og kolleger i de øvrige myndigheder i koncernen, herunder også i den koncernfælles it-funktion

Statistikteamet er placeret i Kontoret for Forretningsanalyse og Udvikling. Kontorets fælles opgave er at understøtte, udvikle og optimere arbejdsprocesser i Udlændingestyrelsen. Opgaven løses med data, analyse og konkrete løsninger, som kan bidrage til, at styrelsens øvrige kontorer kan levere bedst muligt på deres faglige kerneopgaver. Gennemgående er, at vi løser alle vores opgaver i tæt samarbejde med resten af styrelsen.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver afhænger af, om du ansættes som kontorfunktionær eller som fuldmægtig.

Som kontorfunktionær bliver dine primære arbejdsopgaver at:

  • formidle de statistiske opgørelser til brugerne
  • afklare bestillinger på tal eller data
  • varetage administrative opgaver som fx journalisering mv.

Som kontorfunktionær vil du desuden få mulighed for at opbygge kompetencer i at kode SQL-forespørgsler og vedligeholde vores driftsstyrings- og ledelsesinformationsværktøj, som er bygget i Power BI.

Som fuldmægtig bliver dine primære arbejdsopgaver at:

  • have ansvaret for at udarbejde statistikske opgørelser til regeringen, Folketinget, den brede offentlighed og en række andre interessenter
  • mulighed for at opbygge kompetencer i at kode SQL-forespørgsler

Som fuldmægtig vil du desuden få mulighed for at arbejde med vores driftsstyrings- og ledelsesinformationsværktøj, som er bygget i Power BI, samt få ansvar for udvikling og vedligeholdelse af nye og eksisterende statistikprodukter.

Hvad kan vi tilbyde dig
I Statistikteamet får du kollegaer, som alle har kompetencer inden for statistik og ledelsesinformation, samt behandling af data. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi prioriterer høj kvalitet i opgavevaretagelsen, og hvor tæt samarbejde i teamet og med øvrige kolleger er afgørende, for at lykkes med opgaverne.

Udlændingestyrelsen er en arbejdsplads, med et godt arbejdsmiljø. Du vil få gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Vi har desuden en uformel omgangstone, og gør vores, for at have det sjovt, selvom der til tider kan være travlt.

Om dig
Du er kontoruddannet eller har en akademisk baggrund. Du har måske arbejdet med behandling af tal og data, og du har mod på at blive en del af en styrelse, der er i løbende forandring. Du elsker at levere opgørelser og data af høj kvalitet, ligesom du kan overskue store datamængder og har interesse for at arbejde med BI-løsninger og databaseudtræk.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • kan trives med til tider korte deadlines
  • er god til at samarbejde og har respekt for andres forskelligheder og kompetencer
  • er effektiv, resultatorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner
  • har gåpåmod i forhold til selv at opsøge ny viden og løsninger
  • har en positiv indstilling og bidrager med godt humør - fx ved kaffemaskinen eller i faglige sammenhænge

Ansøgninger fra såvel nyuddannede som erfarne er meget velkomne. Dine opgaver tilrettelægges ud fra dine kompetencer, og kan udvikle sig i forhold til nye kompetencer og interesser inden for området.

Erfaring med udarbejdelse af statistiske opgørelser og ledelsesinformation vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår
Statistikteamet i Kontoret for Forretningsanalyse og Udvikling har arbejdssted i Udlændingestyrelsens hoveddomicil, som ligger i Næstved – lige ved stationen.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation eller overenskomsten for akademikere i staten og relevant organisation. For den rette ansøger med akademisk baggrund kan der blive tale om ansættelse som konsulent. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 1. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 40 og 41. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester din tal- og dataforståelse.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Jacob Sønderby Christiansen på telefon 51 62 61 77 / mail [email protected] eller souschef Anders Mostrup Gudmandsen på 51 49 96 72 / mail [email protected]

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang. Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har omkring ca. 1500 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48