Miljøkoordinator til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR, Amagerværket har fokus på at levere bæredygtig energi. Vi har brug for en Miljøkoordinator som kan arbejde for at vi sikrer miljørigtige løsninger og som er interesseret i at arbejde i en virksomhed som er i en spændende udvikling med en bæredygtig agenda.

Solidt kendskab til industri miljø og myndighedsbehandling
Som miljøkoordinator er dit overordnet at sikre, at miljøforholdene er i orden på Amagerværket. Det gøres ved at få myndighedstilladelser i hus på miljøområdet og sikre at de mange vilkår implementeres og efterleves af Amagerværket.

Derudover skal du i rollen som Miljøkoordinator være med til at sikre overholdelse i forhold til CO2 udledningstilladelsen.

Du ansættes på Amagerværket hvor du primært skal beskæftige dig med værkets myndighedstilladelser, herunder udarbejdelse af og tilpasninger af miljøgodkendelser og spildevandstilladelser, samt sikre efterlevelse af vilkårene og overholdelse af CO2 udledningstilladelsen. Du skal kunne overskue og finde det interessant at opgaveporteføljen favner bredt inden for miljøområdet. Derudover er vi miljøcertificeret efter ISO14001.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. være:

  • Revurdering af Amagerværkets miljøgodkendelser i forhold til BREF/BAT
  • Overvågning og afrapportering af vilkår
  • CO2 overvågning og afrapportering
  • Sparringspartner til projekter på Amagerværket, så der bliver gjort opmærksom på eventuelle miljøforhold samt HOFORs generelle miljøkrav
  • Håndtere kritiske pludseligt opståede miljø- og naturforhold m.v., for at sikre, at myndighedstilladelserne efterleves

Erfaren Miljøkoordinator som skaber følgeskab og gode relationer
Du skal kunne skabe og udbygge gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kollegaer på Amagerværket, til den centralt placeret Miljøsektion og i øvrigt til hele organisationen. Du forstår at koordinere opgaverne så alt relevant viden kommer i spil så de bedst mulige miljøløsninger findes og gøres operationelle. Du har let ved at motivere andre til at samarbejde og kan begå dig på flere organisatoriske niveauer. Det er nemt for dig at holde fast i det overordnet mål og sætter en ære i at afslutte opgaverne med et godt resultat.

Erfaring på miljøområdet
Vi forventer at du har en relevant uddannelse som f.eks. miljøingeniør, miljøplanlægger, biolog, kemiker eller lign., samt solid erfaring med myndighedsbehandling.

Det forventes at du har nogle års erfaring med myndighedsbehandling på miljøområdet fra en lignende stilling som rådgiver, myndighed eller fra proces virksomhed. Der lægges vægt på praktisk erfaring med mijløsagsbehandling af industrivirksomhed, myndighedskontakt, og forståelse for processerne i en politisk ledet organisation er en fordel. Derudover vil et grundlæggende kendskab til relevant lovgivning, såsom Miljøbeskyttelsesloven, miljøvurderingsloven, IE-direktivet og godkendelsespligtige virksomheder, BAT-konklusioner/BREF, CO2-kvoteloven være en fordel.

Da omdrejningspunktet for dine opgaver er kommunikation med myndigheder, er det vigtigt, at du er dygtig til både mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk. Det skyldes, at vores arbejde ofte kræver en tydelig kommunikation, hvor saglige og faglige argumenter præciseres, både mundtligt og skriftligt.

Selvom der samarbejdes på tværs af organisationen, er det vigtigt, at du tør træffe beslutninger i hverdagen, samt har viljen til at stoppe eller korrigere samarbejdspartnere hvis de er miljømæssige uforsvarlige.

Du er rutineret bruger af MS Office pakken, og har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer, så du bl.a. nemt får rutine i brugen af HOFORS forskellige digitale løsninger. Vi sørger for den nødvendige oplæring.

Det er desuden et krav, at du kan godkendes til handel med CO2 kvoter i forhold til Energistyrelsens krav.

15 engagerede kollegaer er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af teamet Support som består af 15 dygtige medarbejdere, som udfører forskellige tværgående administrative opgaver og sikrer at vi overholder vores forpligtigelser og afrapporteringer både internt og til myndigheder.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på høj faglighed og engagement i et uformelt miljø.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af en HOFOR og vær’ med til at gøre en forskel
I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi. Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i Københavnsområdet. Læs mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer/.

Hvis stillingen er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig senest den 20. juli dato 2023.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamleder, Monika Dyrbye på telefon 2795 5049.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt

Er jobbet ikke det rette match?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 20. juli 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72
16. april 2024 75
15. april 2024 76