EVA søger områdechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Chef for ungdomsuddannelser Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)

Har du stor indsigt i ungdomsuddannelse og analyse, er du god til at kommunikere, samarbejde og dyrke netværk - og vil du have verdens bedste lederjob?

Så er du måske vores nye områdechef. Som områdechef får du ansvaret for at videreudvikle EVA´s arbejde på ungdomsuddannelsesområdet i tæt dialog med direktøren og den øvrige ledelse, medarbejdere, bestyrelse og centrale aktører på området.

Du kommer til at stå i spidsen for vores enhed for ungdomsuddannelse, hvor du skal lede 13 dygtige konsulenter, der gennemfører undersøgelser, evalueringer, udviklingsprojekter og analyser. Det kan fx handle om trivsel, læringsudbytte, uddannelsesvalg, frafald, digitalisering/AI, bæredygtighed, SPS og meget andet i forhold til de gymnasiale uddannelser, fgu og erhvervsuddannelser.

På EVA skaber og formidler vi uafhængig og relevant viden, der skal bidrage til at kvalificere kvalitetsudvikling af dagtilbud, grundskolen og uddannelser. Viden skal bringes i spil både i forhold til policy (beslutningstagere, interessenter og samfundsdebattører) og praksis (ledere og medarbejdere). Viden skal være præget af dyb indsigt i uddannelsesområderne, stærk metodefaglighed samt udført med tæt involvering af relevante aktører på området for at sikre relevans og forankring.

Ungdomsuddannelsesområdet er i høj grad på den uddannelsespolitiske dagsorden og er helt centralt, når vi skal lykkedes med at få unge godt videre fra grundskolen, og at dem, der kan og vil, kan få et stærkt socialt og fagligt fundament at stå på ift. videregående uddannelse. Det fylder også meget på den uddannelsespolitiske dagsorden at sikre et godt fundament for de unges valg af ungdomsuddannelse, herunder indsigt i og lyst til forskellige ungdomsuddannelser.

Du får det overordnede ansvar for EVA’s projekter på ungdomsuddannelsesområdet. Projekterne kan være projekter, som EVA’s bestyrelse beslutter, det kan være rekvirerede projekter, som EVA løser for bl.a. ministerier og uddannelsesinstitutioner, og det kan være projekter, som er et samarbejde med fonde. Du bliver en del af ledelsen på en ambitiøs arbejdsplads, der er karakteriseret ved en stærk faglighed, høj integritet og klare ambitioner. Som en del af EVA’s ledelsesgruppe tager du del i de strategiske og tværgående drøftelser og samarbejde – og du etablerer stærke relationer til en lang række eksterne interessenter i og omkring ungdomsuddannelsessektoren.

Vores forventninger til dig er høje, og nedenfor har vi beskrevet de elementer, vi godt kunne tænke os hos dig. Det kan være, at der er noget, du er stærkere til end andet:

  • Du kan sætte en faglig retning og omsætte vidensbehov i sektoren og fra politisk hold til stærke og relevante analyser mv., der bidrager til kvalitetsudvikling af ungdomsuddannelserne.
  • Du har en solid metodefaglig viden både kvantitativt og kvalitativt.
  • Du har relevant ledelseserfaring og er en dygtig personaleleder med et stærkt strategisk afsæt.
  • Du har viden om ungdomsuddannelsesområdet og gerne udskolingen/overgange.
  • Du har erfaring med samarbejde, involvering af aktører og praksis ift. projektudvikling og med at danne og indgå i netværk i sektoren.
  • Du har arbejdet med fonde og funding af projekter.
  • Du er stærk skriftligt og til at producere og formidle viden af høj kvalitet til forskellige målgrupper (policy og praksis).
  • Du er en god kommunikator ifm. oplæg, i pressen mv. og kan udbygge og pleje EVA’s netværk i uddannelsessektoren.

Læs den fulde jobprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Christina Barfoed-Høj, EVA, tlf. 2523 7441.

Du kan søge stillingen ved at trykke "søg stilling" længere nede på siden. Ansøgningsfristen udløber 6. august kl. 9.00. Tiltrædelse den 1. oktober 2023.

EVA er en selvstændig statslig institution under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi er ca. 65 medarbejdere, hvoraf størstedelen er akademikere, nogle relativt nyuddannede, andre meget erfarne. Vi holder til i Holbæk, hvor vi sammen med tre andre statslige arbejdspladser bor i dejlige, nyistandsatte lokaler på den tidligere Østre Skole, der nu huser et interessant vidensmiljø inden for uddannelsesområdet. Det tager ca. 40 minutter med toget fra København, og der er kort vej at gå fra Holbæk Station til EVA. Der er tre fremmødedage og to dage, der kan bruges til at arbejde hjemmefra eller deltage i møder i fx København.

Du kan læse mere om EVA på www.eva.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6