INGENIØR med erfaring med teknik-, proces- og installationstunge projekter til STATENS SERUM INSTITUT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S



Staten Serum Institut (SSI) står over for en række nye og meget spændende opgaver i de kommende år. Vi søger derfor en ingeniør til Campus Service, afsnit for ”Bygninger, Projekter og Planer”.

Om at være ingeniør på SSI
På dit uddannelsesbevis står der ingeniør, måske inden for VVS, ventilation eller energi.

Hos os får du mulighed for at bruge din faglighed i vores projekter, og du er med til at skabe rammerne for din arbejdsdag og opgaver og finde din egen plads i afdelingen.

Du bidrager til måden, vi udvikler og gennemfører projekter på generelt, og sammen med dine kolleger, brugere og rådgivere finder du altid frem til den bedst mulige løsning på en opgave.

De projekter du arbejder med, varierer i varighed, skala og strategisk sigte, men fælles for dem er din rolle som central formidler af byggefaglig og teknisk viden og kompetencer i en forskningstung hverdag.

Campus Services styrke ligger i udnyttelsen af vores tværfaglighed i de enkelte opgaver og vores erfaring med at inddrage og udfordre gængs tænkning. I praksis betyder det, at dine projekter og opgaver er meget forskelligartede og oftest udfører du dem i samarbejde med flere kolleger.

På SSI kommer du til at arbejde med faciliteter som der ikke findes mange af i Danmark, nogle er vi de eneste der har. Du får derfor en unik viden om og erfaring med opgaver på en enestående arbejdsplads, i samarbejde med kolleger med højt specialiseret viden.

Du vi med fra start til slut – og kommer også at se og høre, hvordan det du laver fungerer for brugerne og over tid. Du ser det som et privilegie og anledning til læring, at følge projekterne til dørs og videre – også når du møder brugerne i kantinen eller i det næste projekt.

Det du bidrager med

Du leder og styrer projekter trygt igennem, fra start til aflevering. Du arbejder primært med tekniske projekter, eksempelvis ombygning af klassificerede rum og laboratoriefunktioner, udbygger varme-, ventilations- eller isvandssystemer, sikrer energioptimering eller udbygger kølefaciliteter. Du har lysten til at lære nye ting og arbejder derfor også gerne med andre typer af projekter, når det er nødvendigt.

Du varetager rutineret tidsplanlægning, budgettering og ressourcestyring og sikrer, at kontraktforhold, udbud og andre aftlemæssige forhold overholdes.

Du mestrer de gængse projektdiscipliner og betragter dig mere som en generalist end en specialist. Du har kendskab til AB18 og alle byggeriets faser, aktører og samarbejdsformer.

Som led i bygherrefunktionen har du ansvaret for en bred vifte af projekter sammen med dine erfarne kolleger og eksterne rådgivere og samarbejdspartnere, og vi hjælper altid hinanden, når der er behov for det.

I arbejdet får du en stor kontaktflade med mange fagligheder og med kolleger, der hver især er specialister på deres område. Du trives med forandringer, har gode samarbejdsevner og indgår ubesværet i dialog med mange forskellige slags mennesker, og med respekt for deres fagligheder.

Du bliver en succes i jobbet

Du lykkes på den korte bane, når du forstår vores meget komplekse miljø og bevarer overblikket i en omskiftelig hverdag.

På den længere bane lykkes du ved at sætte din faglighed i spil i den fælles udvikling af SSI’s bygninger og fysiske infrastruktur, være initiativrig og sikre, at dine projekter udføres indenfor de givne rammer, herunder også tid og økonomi.

Om SSI og Campus Service

Statens Serum Institut (SSI) er en internationalt førende forsknings- og beredskabsorganisation under Indenrigs- og Sundhedsministeriet og har siden sin indvielse i 1902 arbejdet med at forebygge og bekæmpe infektionssygdomme og medfødte sygdomme gennem forskning, overvågning, diagnostik og rådgivning.

Vi ligger centralt placeret midt i København på eget Campus-område på omkring 110.000 m2. Vi ejer ca. 70 bygninger, indeholdende kontorer, tekniske anlæg og moderne og klassificerede laboratorier med forskning og produktion.

Du bliver en del af SSI Campus Service. Her er vi ca. 40 kolleger i aldersspændet fra slut 20´erne til slut 60érne, som gør en dyd ud af at have det sjovt sammen i hverdagen. I afsnittet ”Bygninger, Projekter og Planer, har vi ansvaret for at udvikle og gennemføre større projekter og projekter med teknisk kompleksitet.

Læs mere om SSI´s strategi her

Om hvad vi tilbyder
På Statens Serum Institut er du en del af en helt særlig arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder engageret for at bidrage til samfundsvigtige funktioner og understøtte SSI´s kerneopgaver.

SSI er kendetegnet ved at være en arbejdsplads med høj faglighed og en organisation med engagerede medarbejdere, der passer på samfundet og hinanden. Der er en udbredt følelse af samhørighed og at alle er vigtige for at kunne løfte den opgave, SSI har med at passe på samfundet.

Udover kantineordning, personaleforening, idrætsklub har vi mulighed for fri parkering på Campus. Hvis du altså ikke benytter de offentlige transportmidler, som ligger tæt på.

SSI arbejder målrettet med at være en attraktiv arbejdsplads, og hos os har du frihed til selv at planlægge, hvordan du udfører dine opgaver. Du har derudover mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale med din leder

Vi ønsker et positivt arbejdsmiljø, hvor vi har høje ambitioner og finder innovative løsninger på både nutidige og fremtidige udfordringer. Derfor er medarbejdernes viden og færdigheder SSI´s vigtigste ressource. Af samme grund prioriterer vi kompetenceudvikling højt”

Vicedirektør Ole Jensen

Alt efter din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller efter fællesoverenskomst mellem skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og håndværkerorganisationerne.

Om ansøgningen

Vi ser frem til at læse din ansøgning, så send den gerne snarest muligt sammen med dit CV og eksamensbevis. Vi modtager desværre ikke ansøgninger per e-mail.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Hanne Gundelach efter d. 3. januar 2024 på [email protected] eller telefon 32688430

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Fredag den 12. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 78
31. maj 2024 79
30. maj 2024 79
29. maj 2024 78
28. maj 2024 75
27. maj 2024 75
26. maj 2024 77
25. maj 2024 82
24. maj 2024 81
23. maj 2024 82
22. maj 2024 78
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79