Er du akademiker, og vil du gerne arbejde med juridisk sagsbehandling inden for udlændingeområdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Så søger vi lige nu både nyuddannede og erfarne medarbejdere i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) til vores kontorer Landbrug, Beløb og Studie. Vi er en styrelse i vækst, og derfor har vi brug for flere gode kolleger. Vi tilbyder meningsfulde opgaver, videreudvikling af din juridiske faglighed og et godt socialt fællesskab.

Din nye hverdag

Du kommer til at arbejde med juraen hver dag, hvad enten det er ved at træffe juridiske afgørelser, være med til at afklare praksis eller vejlede vores brugere. Alle vores kontorer, der beskæftiger sig med international rekruttering, er ledet af jurister, og det er med til at sikre, at vi har et stærkt fokus på jura og på kvaliteten i vores juridiske afgørelser og vurderinger. Har du lyst til at blive en del af vores stærke juridiske fællesskab, og vil du vide mere om vores kontorer Landbrug, Beløb og Studie? Så kan du læse mere om vores organisation og fagområder her.

I SIRI får du også mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer. Vi har kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling, både gennem kurser, nye opgaver og roller samt rokering i koncernen.

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være juridisk sagsbehandling af konkrete ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse. Det er en af vores kerneopgaver og derfor en vigtig del af din hverdag. Du bliver en del af et team, og sammen med resten af kontoret er du med til at sikre, at vi når vores sagsbehandlingsmål.

Derudover skal du – alt efter din forudgående erfaring – være med til at:

  • undersøge juridiske problemstillinger
  • sparre med dine kolleger om juridiske spørgsmål i forhold til konkrete sager og praksis

Hvis du er nyuddannet, får du mulighed for at anvende juraen i praksis fra dag 1, og du får hurtigt forvaltningsretten og udlændingeretten helt ind under huden. For at få succes i stillingen skal du både kunne arbejde med juraen i praksis og formidle vores afgørelser til ansøgerne, så de forstår indholdet.

Når du får lidt erfaring, eller hvis du allerede er den erfarne jurist, er der også gode muligheder inden for både faglig fordybelse og udvikling. Du kan fx blive involveret i håndtering af komplekse juridiske problemstillinger, udarbejdelse af notater, besvarelse af bestillinger fra departementet og bidrag til ministerbetjening sammen med kontorets ledelse. Der er endvidere mulighed for varetagelse af koordinerende opgaver i det enkelte kontor eller på tværs af kontorer.

Hvad forventer vi af dig?

Du har en relevant akademisk uddannelse, gerne cand.jur., men du kan også have en relevant uddannelse inden for samfundsvidenskab eller lignende. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med sagsbehandling og erfaring med at fortolke og implementere ny lovgivning og afgørelser. Det vigtigste er dog, at du bliver motiveret af den konkrete sagsbehandling, og du trives med at fordybe dig i fx lovgivning, forarbejder og bekendtgørelser.

Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • erfaring med forvaltningsret, gerne i praksis
  • interesse for udlændingeområdet og international rekruttering
  • gode samarbejdsevner på tværs af kontorer, fagområder og opgaver

Hvem er vi?

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Læs mere om os her.

Yderligere information

Dit arbejdssted bliver i Valby tæt på stationen København Syd. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde. Vi har bl.a. kantine, bordtennisbord, fitnessrum og fredagsbar mv. Vi har også indgået en lokalaftale, som giver mulighed for fast og tilbagevendende hjemmearbejde, hvor opgavevaretagelsen egner sig til det.

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som bachelor, fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte:

Kontorchef for Beløb - Torben Jensen på tlf. 7214 2521 eller e-mail [email protected]

Kontorchef for Landbrug – Abed Alrahman Elmoghrabi på tlf. 7214 2164 eller e-mail [email protected]

Kontorchef for Studie - Dorte Lohmann Kjærgaard på tlf. 7214 2480 eller e-mail [email protected]

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 14. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15
1. juni 2024 16
31. maj 2024 16
30. maj 2024 14
29. maj 2024 12
28. maj 2024 13
27. maj 2024 12
26. maj 2024 13
25. maj 2024 13
24. maj 2024 14
23. maj 2024 15
22. maj 2024 15
21. maj 2024 16
20. maj 2024 16
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 14
16. maj 2024 16