Kommunikationschef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Velfærdssamfundet står og falder med dygtige professionelle. Fra pædagogen til radiografen, fra skolelæreren til sygeplejersken og socialrådgiveren. Du vil som KP’s kommunikationschef få en helt central rolle i vores arbejde med at sætte nogle af samfundets vigtigste uddannelser på dagsordenen. Du bliver en del af ledelsen på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner og ansvarlig for kommunikation og formidling af vores mange grunduddannelser, videreuddannelser og forskning og udvikling.

På Københavns Professionshøjskole (KP) er vi fælles om fremragende undervisning, og Ledelses- og Kommunikationssekretariatet har en central understøttende rolle i realiseringen af denne ambition. Som kommunikationschef hos os bliver du en vigtig figur i udviklingen af Københavns Professionshøjskole og ikke mindst vores eksterne og interne kommunikation på alle vores fælles kanaler samt i realiseringen af vores strategi.

Ledelses- og Kommunikationssekretariatets væsentligste opgaver er at:

  • lede og organisere en træfsikker intern og ekstern kommunikation med øje for målgrupperne, især med henblik på tiltrækning og rekruttering til vores uddannelser og efter- og videreuddannelse og formidling af vores forskning og udvikling
  • bidrage til, at Københavns Professionshøjskole markerer sig udadtil og har et inddragende og prioriteret samarbejde med vores studerende og medarbejdere indadtil
  • sikre en effektiv betjening af rektor, direktionen og Københavns Professionshøjskoles bestyrelse
  • koordinere strategiske processer, herunder strategiudvikling og -opfølgning og den kommunikation, der skal understøtte dette
  • bidrage til ledelses‐ og organisationsudvikling, herunder kvalitetsudvikling af uddannelserne
  • understøtte gennemførelse af beslutninger og smidig opfølgning.

Om jobbet
Som kommunikationschef er du en del af Ledelses- og Kommunikationssekretariatet, og du vil referere til sekretariatschefen. Du har det ledelsesmæssige ansvar for intern og ekstern kommunikation, markedsføring og formidling, og du har personaleansvar for 20 medarbejdere, der primært arbejder med kommunikationsopgaver. Du er en del af en ledergruppe, hvor vi sætter samarbejde med vores kolleger og studerende højt.

Medarbejderne arbejder specialiseret med en bred portefølje af kommunikationsfaglige opgaver, og det bliver din opgave at udstikke fælles retning, skabe klare rammer for opgaveløsningen, holdånd og arbejdsglæde. Du er tydelig i dine forventninger, arbejder løsningsorienteret og formår at koble opgaver og medarbejdere i afdelingen helt tæt til organisationens udvikling. Du er procesbevidst og inddrager kerneinteressenter i væsentlige opgaver med henblik på størst mulig klangbund for væsentlige kommunikationstiltag.

Du skal understøtte en høj kvalitet for al intern og ekstern kommunikation på Københavns Professionshøjskole. Hvad enten det drejer sig om presseindsats, hjemmeside, sociale medier, formidling af grunduddannelser og videreuddannelser, events eller interne kommunikationsinitiativer, er du skarp på målgruppe og vinkling af budskab. Som leder og kommunikatør er du optaget af, hvad du kommunikerer om, og du sætter en ære i at få indsigt i uddannelsesområdet med henblik på legitimitet og ballast i en meget fagligt orienteret og ambitiøs organisation.

Den ideelle kandidat:

  • er en robust og erfaren leder, der kan lede med et skarpt øje for strategiske indsatsområder og samtidigt formår at uddelegere og udvikle sit team
  • har en bred kommunikationsfaglig baggrund (ledelsesrådgivning, hjemmeside, presse, sociale medier, kampagner, interessenthåndtering etc.)
  • kan fremme et stærkt holdspil og konstruktive samarbejdsrelationer på tværs af Københavns Professionshøjskole
  • er analytisk stærk, procesbevidst og kan balancere mellem inddragelse af kerneinteressenter og retningen og ambitionerne for kommunikationsarbejdet
  • har interesse for og gerne erfaring med uddannelse og professioner – det er ikke lige meget, hvad du kommunikerer om
  • har et godt netværk blandt journalister/medieverden
  • har en uddannelse på kandidatniveau og/eller er uddannet journalist
  • har minimum 2-5 års erfaring fra et tidligere lignende job, eventuelt inden for uddannelsessektoren
  • har en god organisationsforståelse og er reflekterende, pragmatisk og løsningsorienteret i sin tilgang
  • opsøger aktivt information, påpeger vidensbehov og engagerer sig i at udvikle opgaveløsningen sammen med kollegaer og ledere og vores studerende
  • leverer høj kvalitet i opgaveløsningen, også under tidspres
  • er handlingsorienteret i en til tider hektisk hverdag
  • har evne til at samarbejde med alle niveauer i organisationen
  • er positiv og har rummelighed med vilje til fællesskabet på arbejdspladsen.

Du skal kunne dokumentere de nødvendige kompetencer til at kunne agere professionelt i såvel et politisk-administrativt system som et dynamisk fagligt miljø, og du må gerne have erfaring med kommunikation, ledelse og strategi- og organisationsudvikling. Hvis du matcher profilen, tilbyder vi dig at være med i en udfordrende udviklingsproces i en organisation, hvor der er højt til loftet, langt til ligegyldighederne og et stærkt arbejdsfællesskab.

Det er ligeledes vigtigt, at du har erfaring fra en politisk styret organisation - og gerne en uddannelsesinstitution. Du er vant til aktivt at sætte dig ind i topledelsens fokusområder og kan omsætte komplekse processer og beslutninger til relevant og nærværende information for ledere og medarbejdere. Du læser og forstår den uddannelsespolitiske scene - særligt i relation til organisatoriske processer og strategier.

Om os
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som kommunikationschef med start den 1. oktober.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V, Denmark.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Merete Ruager på tlf.: +45 30120814

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 13-08-2023.

Første samtale forventes afviklet i uge 33-34. Anden samtale afvikles i uge 35. Der vil indgå personlighedstest mellem første og anden samtale. _________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4