Konsulent til Studieservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du erfaring med driftsoptimering og design, standardisering og implementering af arbejdsgange? Vil du være med til at skabe sammenhængende effektive processer, som sikrer en god brugerrejse for studerende og ansatte på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP)? Trives du i rollen som facilitator, og har du talent for samarbejde og forandringsledelse? Så er du måske vores kommende kollega i Studieservice.

I Studieservice har vi store ambitioner, og vi arbejder for at skabe en sammenhængende brugeroplevelse for vores studerende og en effektiv administrativ understøttelse af vores uddannelser. Vi søger derfor en ny kollega, der kan hjælpe os med at nå vores mål.

Om jobbet
Københavns Professionshøjskole er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. I Studieservice for Det Lærerfaglige Fakultet har vi ansvaret for studieadministrative opgaver vedrørende læreruddannelsen, meritlæreruddannelsen, natur- og kulturformidleruddannelsen, tekstilformidleruddannelsen og tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen. Understøttelsen af disse uddannelser er organiseret i forskellige teams, hvor de tilknyttede medarbejdere håndterer specialistopgaver inden for praktik, studiesager, eksamen og åben uddannelse.

Din rolle bliver at hjælpe os med at sikre stabil drift og fremsynet udvikling af studieadministrative nøgleopgaver for både de store professionsuddannelser, de mindre specialiserede uddannelser og åbne uddannelser. Vi søger derfor en konsulent, som kan styrke vores arbejde og erfaring inden for følgende kompetenceområder:

  • Kortlægning og optimering af arbejdsgange
  • Driftsoptimering og driftsledelse
  • Organisatorisk omstilling
  • Forandrings- og implementeringsledelse
  • Ledelsessparring.

Din hverdag vil byde på en bred vifte af opgaver, der alle bidrager til at skabe et solidt fundament for sikker og stabil drift samt et tæt, godt og velfungerende samarbejde med vores uddannelser.

Om dig
Vi søger en kollega, som har en relevant lang videregående uddannelse og minimum 3-4 års dokumenteret erfaring inden for driftsoptimering, forandringsledelse, procesledelse og/ eller implementeringsledelse.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har god forståelse for tværfaglige sammenhænge, er god til at skabe relationer og trives med tværorganisatorisk samarbejde
  • motiveres af at påtage dig ansvaret for små og store optimeringsprojekter og kan skabe resultater og implementere nye tiltag i en til tider hektisk hverdag
  • arbejder analytisk, målrettet og struktureret i opgaveløsningen
  • er en dygtig formidler og skarp kommunikator
  • har personlig gennemslagskraft og integritet
  • erfaring fra en politisk styret organisation, gerne en uddannelsesinstitution, er en fordel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en afdeling med 27 kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere, der er placeret på Campus Carlsberg og på Bornholm. Som konsulent vil du få gode kolleger både i og udenfor afdelingen. Vi har et åbent og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du selv kan planlægge din dag og tage ansvar for dine opgaver.

Vi lægger stor vægt på videndeling, faglig sparring og kontinuerlig udvikling af faglige kompetencer hos den enkelte og i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. oktober 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som konsulent efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristine Louise Meesenburg på tlf.: +4551148924 (træffes ikke i uge 30).

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 13-08-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4