Vil du bidrage til Vejdirektoratets viden om elektrificering af transporten?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ca. 25 pct. af Danmarks CO2-udledning kommer fra vejtrafikken. For at reducere klimabelastningen skal trafikken omstilles til at køre på el. Vi søger en medarbejder, der vil bidrage til at opdatere vores vidensgrundlag om elektrificering af transporten, så der kan træffes kloge beslutninger til gavn for den grønne omstilling.

I de kommende år vil en stadig større del af trafikken overgå til at køre på el. Personbiler og bybusser er allerede godt på vej, og før eller siden vil det også gælde for vare- og lastbiler samt fjernbusser. Det forudsætter dog, at der er tilstrækkeligt med ladeinfrastruktur, så det ikke opleves som besværligt at køre på el. Elektrificeringen kan imidlertid også få andre konsekvenser for vores infrastruktur og for vores trafikale adfærd.

Vi indsamler viden og udarbejder analyser, som udgør et vigtigt grundlag for beslutninger om Danmarks fremtidige infrastruktur og transportpolitik. Dit arbejde kommer til at gøre en forskel,” fortæller afdelingsleder Andreas Egense.

Dine opgaver
Du skal bidrage med at styrke og formidle Vejdirektoratets viden om elektrificering af transporten. Den viden skal bruges i forskellige projekter og beslutningsgrundlag, men kan også bringes i spil i forhold til offentligheden og andre interessenter.

Du kommer til at arbejde sammen med forskellige dele af Vejdirektoratet, med henblik på at kunne besvare spørgsmål som:

  • Hvor hurtig går indfasningen af el i bestanden af person-, vare- og lastbiler?
  • Hvor hurtig går udrulningen af ladeinfrastrukturen?
  • Hvad er forventningerne til udviklingen i rækkevidde, ladeeffekt og priser for både ladestandere og elbiler?
  • Hvad er konsekvenserne for trafik, klima, luftforurening, støj, sikkerhed og vedligehold af vejene?

Du står selvfølgelig ikke alene med at skulle besvare spørgsmål som disse. Du vil få god hjælp og sparring fra kompetente kollegaer og et stærkt eksternt netværk.

Du er …
… interesseret i den grønne omstilling af transporten og har en relevant akademisk uddannelse inden for fx planlægning, statskundskab, økonomi eller ingeniørvidenskab.

Vi forventer, at du:

  • har gode samarbejdsevner
  • er en god formidler
  • har analytisk forståelse

Der vil også blive lagt vægt på erfaring fra tidligere arbejde i en politisk styret organisation.
Kendskab til trafik, elbiler og ladeinfrastruktur vil være en fordel, men er ikke et krav.

Velkommen til Transportanalyse
Vi tilbyder en god og udfordrende arbejdsplads, hvor arbejdet foregår i et fagligt og uhøjtideligt miljø. Du bliver en del af afdelingen Transportanalyse, hvor du får 26 engagerede og dygtige kollegaer, der spænder bredt i forhold til alder og faglig baggrund. Vi er bl.a. økonomer, politologer, geografer, planlæggere og ingeniører.

Vi gennemfører analyser, der ligger til grund for beslutninger om udbygning og styring af det statslige vejnet. Og så interesserer vi os for grøn omstilling af transporten, og for hvordan fremtiden bliver på vores veje.

Hvis du gerne vil udfordres fagligt, have stor indflydelse på din opgaveløsning og arbejde sammen med nogle dygtige og hyggelige kollegaer, så er Transportanalyse en afdeling for dig,” afslutter Andreas Egense.

Løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage
Du ansættes og aflønnes i henhold til AC-overenskomsten, med mulighed for forhandling af tillæg. Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejdsdage, fokus på efteruddannelse mv.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Transportanalyse, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Andreas Egense på telefon 25 75 45 70 eller specialkonsulent Mette Berner Dyrberg på telefon 72 44 35 25.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest 10. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4