Børne- og Undervisningsministeriets departement søger en studentermedhjælper med interesse for uddannelsespolitik og ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i et af de centrale samfundsøkonomiske maskinrum på Slotsholmen? Og kunne du tænke dig at bidrage til at sikre et solidt økonomisk og analytisk grundlag for ministerbetjening og politikudvikling på et af samfundets store velfærdsområder? Så har vi en stilling til dig som studentermedhjælper i Center for Økonomisk Politik og Styring i Børne- og Undervisningsministeriet.

Om arbejdsopgaverne

Vi søger en studentermedhjælper til at varetage en bred portefølje af opgaver, herunder:

  • Finanslovsbidrag, herunder materiale til finanslovsforhandlinger.
  • Levering af input til brug for diverse minister- og regeringssager.
  • Bidrag til økonomiske analyser, herunder gennemførelse af databearbejdelse i Excel.
  • Deltagelse i større projekter, såsom udvikling af prognoser, procedurebeskrivelser samt forarbejder til nye politiske initiativer.


Det er vores ambition at udvikle og anvende din faglige viden fra studiet i den daglige opgaveløsning og give dig indsigt i arbejdet i et departement, hvor man kommer tæt på de politiske beslutningsprocesser.

Om dig

Vi søger en studentermedhjælper, der er i gang med en relevant samfundsfaglig videregående uddannelse (fx stud.polit., stud.scient.pol., stud.merc.pol. eller stud.scient.adm.). Derudover forventer vi, at du:

  • er god til at formidle data og analyseresultater skriftligt til notater og rapporter.
  • har flair for og erfaring med at anvende Excel og tal i opgaveløsninger.
  • er engageret, selvstændig og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.
  • er grundig og afleverer tingene til tiden, gennemarbejdet og i en høj kvalitet.
  • trives med afveksling mellem rutineprægede og komplekse arbejdsopgaver.
  • er en teamplayer og bidrager aktivt til det sociale sammenhold i centeret.


Om centret

I Center for Økonomisk Politik og Styring har vi det overordnede ansvar for, at politiske beslutninger og prioriteringer baserer sig på et solidt økonomisk grundlag. Det gælder fx i forbindelse med politiske udspil og forhandlinger samt i den daglige betjening af minister, Folketing og presse. Vi arbejder bl.a. med politikudvikling, uddannelsespolitiske analyser, finanslov og økonomisk styring af fri- og privatskoler, efterskoler, gymnasier, erhvervsskoler samt andre ungdoms- og voksenuddannelser. Samlet set har vi i centeret ansvar for mere end 35 mia. kr. på finansloven.

Vi har et fagligt stærkt miljø med ca. 20 medarbejdere, heraf to studentermedhjælpere, hvor vi lægger vægt på godt kollegaskab og faglig sparring. Centret har to kontorchefer og er organiseret i tre teams, som du kommer til at arbejde på tværs af. Du vil blive en del af et dynamisk miljø med dygtige kollegaer, hvor vi sparrer og hjælper hinanden med de løbende opgaver. Omgangstonen er uformel, og vi er gode til at have det sjovt sammen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din arbejdstid vil være ca. 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Du ansættes efter gældende overenskomst i staten.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest 1. februar 2024.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Simone Damgaard Andersen på telefon 2459 5994 eller chefkonsulent Frederik Bitz Møller på telefon 2163 8628.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest den 6. december 2023. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og uge 50.

Der kan forekomme en case i forbindelse med samtalerne for at vurdere, hvordan du løser en konkret opgave. Du får flere oplysninger om casen hvis det bliver aktuelt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel. Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1