Er du struktureret og god til samspillet mellem mennesker og it?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i starten af din karriere, eller er du et sted i dit liv, hvor du har lyst til at prøve kræfter med noget nyt? Har du lyst til at lære mere om og bidrage til, hvordan en styrelse drifter it-løsninger, så kan det være, du skal være vores nye application manager.

Som application manager i kontoret for It og Digitalisering vil du blive præsenteret for, og deltage i, en bred vifte af opgaver og din hverdag vil være meget afvekslende. Din primære opgave vil være at forvalte en række it-løsninger i tæt samarbejde med de relevante fagområder.

Sådan kan din hverdag se ud
Du vil komme til at bidrage aktivt med at sikre vedligeholdelsen af vores system-portefølje. Det drejer sig særligt om systemer vedrørende luftfart og generel it-understøttelse.

Din hverdag vil blandt andet bestå af følgende opgaver:

  • Sikre at de systemer, som du har ansvaret for, løbende understøtter fagområdet og holdes ajour i forhold til behov og lovændringer, herunder at omsætte ændringsbehov til systemkrav og beskrivelser, samt rådgive forretningen ift. fremtidig systemunderstøttelse eller fornyelser
  • Hjælpe og undervise (super)brugere og være projektleder på mindre opgaver/ændringer
  • Deltage i arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse – herunder bidrage til at træffe foranstaltninger i it-løsninger for at efterleve kravene om beskyttelse af persondata gennem design og standardindstillinger
  • Medvirke til at sikre at systemet har en robust drift, herunder styre opdateringer/fejlrettelser og sikre at dokumentationen opdateres
  • Udføre budget- og leverandørstyring, samt sikre at der er etableret de nødvendige kontrakter og databehandleraftaler og løbende følge op på dem. Ved kontraktudløb skal vedligeholdelse af systemerne konkurrenceudsættes - denne opgave vil også ligge hos dig.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har en høj faglighed, er nysgerrig på mennesker og teknik og kan lide at arbejde med mange forskellige mennesker og fagområder.

Dertil besidder du følgende kernekvaliteter:

  • God til at tilegne dig viden og opsøge den viden, som du ikke selv besidder
  • Kan arbejde struktureret i et til tider hektisk miljø og samtidig bevare overblikket og godt humør
  • Kan kommunikere både mundtligt og skriftligt samt være klar til at facilitere at viden bliver frembragt
  • Har en proaktiv og analytisk tilgang til opgaverne

Grundet opgavernes karakter, skal du både kunne arbejde selvstændigt samt indgå i et team. Har du en teknisk indsigt, er det en fordel, men ikke et krav.

Om kontoret
Kontoret for It og Digitalisering består af 20 medarbejdere, som har ansvaret for systemforvaltnings- og it-projektledelsesopgaver samt it-drift for styrelsen. Vi har fokus på at holde vores viden opdateret og løser opgaverne i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer og medarbejdere. I afdelingen har vi en åben dialog og prioriterer vidensdeling i opgaveløsningen, hvor vi bruger hinanden aktivt. Derudover har vi en humoristisk og uformel omgangstone.

Vi sætter en ære i at nå vores deadlines og levere løsninger i god kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du bevarer overblikket, er resultatorienteret og samtidig har sans for detaljen.

Christina, en application manager i kontoret, siger:
”Kontoret består af medarbejdere med forskellige baggrunde og erfaringer, hvorfor vi sætter stor pris på vidensdeling. For at kunne være det bedste bindeled mellem brugere og IT, skal vi turde at stille hinanden spørgsmål, såvel som at række ud til brugerne for at få indsigt i, hvilke problematikker de står overfor.”

Hvad kan du forvente af din kommende arbejdsplads?
Trafikstyrelsen er en arbejdsplads, der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte medarbejder befinder sig i sit liv. Vi er en arbejdsplads, som har mulighed for at tilpasse stillinger og opgaver til den enkelte ansatte. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til medarbejderen, der er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os arbejdsplads.

Styrelsen er i forandring, hvorfor tingene går stærkt. Du skal derfor trives i en hverdag, hvor dagene går hurtigt, og du har mange bolde i luften. Derudover skal du have en finger på pulsen ift., hvad der sker omkring dig i styrelsen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen forventes at blive besat som fuldmægtig. Ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Stillingerne er på 37 timer, og er til besættelse snarest muligt.

Dit arbejdssted bliver København.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Application Manager, Christina Elise Olesen, på +45 41780246. Ved spørgsmål angående personaleforhold, bedes du kontakte HR-partner, Alberthe Lyk Sällberg, på +45 41780400.

Ansøgning
Send dit CV via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest søndag den 3. marts 2024.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4