Kreativ og idérig kundekonsulent til grafisk virksomhed i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

For Inprint i Kolding søger vi en kundekonsulent som motiveres af kreative processer i tæt samarbejde med virksomhedens nøglekunder.

Er du stærk i kommunikationen med kunderne og kan du skabe det gode samarbejde omkring deres marketing- og dekomaterialer? Har du et stærkt servicegen og kan du omsætte kundernes tanker og ideer til nye produkter? Besidder du tilmed en naturlig nysgerrighed, har kreativ forståelse og en lyst til at levere i fællesskab med et stærkt og velfungerende team? Så håber vi, du vil læse videre om jobbet.

Om virksomheden

InPrint A/S blev stiftet i 1999 og startede som et traditionelt offset trykkeri. Virksomheden har igennem årene udviklet sig til at være en særdeles moderne grafisk virksomhed, hvor gamle traditioner og nye teknologier trives side om side. InPrint A/S beskæftiger i dag 25 medarbejdere.
Teamet består af kreative medarbejdere, der udvikler totalløsninger til en varieret palette af kunder indenfor bl.a. retail sektoren, men som også varetager produktionen af traditionelt offset, dekomateriale samt butiksinventar.

Om jobbet

I jobbet som kundekonsulent bliver du en del af et kreativt team, hvor du arbejder tæt sammen med bl.a. virksomhedens grafikere. Du har en nøglerolle i forhold til servicering af enkelte store kunder og sikrer at deres ordre bliver udviklet og produceret. Du har ansvaret for ordrens gang gennem virksomheden med alt fra oprettelse i ordresystemet, koordinering og planlægning med produktionen til den endelige levering hos kunden. Du bliver nøglekundernes tætte kontaktperson og den daglige ”Go to person” så kunderne får udviklet og leveret produkterne i aftalt kvalitet og til tiden.

I jobbet ligger mange funktioner og opgaver, og det kræver et godt overblik, sans for detaljen og evnen til at være et skridt foran.

Primære arbejdsopgaver

  • Servicering af kundernes forespørgsler og ordrer
  • Ugentlige møder med kunderne omkring kommende kampagner
  • Udvikling af produkter og materialer efter kundernes tanker og ideer
  • Forestå tilbud til kunderne, specielt omkring nye produktioner
  • Planlægning og koordinering med produktionen i forhold til ordrer
  • Status og tæt samarbejde med grafikere i forhold til igangværende opgaver
  • Bestilling af varer til produktionen i forbindelse med specialopgaver
  • Diverse ad hoc-opgaver

Desuden forventer vi en ny kollega, der har gejsten, energien og evnen til at finde løsninger. Du er typen, der ikke er bleg for at blande dig i opgaver, hvis du kan se et bedre flow og effektivitet i forhold til produktionen og leveringer generelt.

Kvalifikationer

Som person er du serviceminded og kundeorienteret. Du har næse for godt købmandsskab og besidder gode menneskelige og kommunikative egenskaber.Du er nysgerrig af natur, og du motiveres af et godt samarbejde med engagerede kunder og kolleger. Du er ærekær i dit arbejde og har en stor portion ordenssans. Du er en selvstarter, der kan lide at være i gang, og du forstår vigtigheden i deadlines og god planlægning. Du evner at skifte mellem opgaverne, og du er ikke bange for at udfordre kundernes ideer og tanker.

Den faglige tilgang til dette job kan være mange. Du har erfaring med servicering og salg til kunder og gerne fra lignende grafisk virksomhed eller anden virksomhed, hvor korte deadlines og daglige indkommende ordrer er hverdag. Det vigtigste er dog, at du er vant til omskiftelighed med mange forskellige opgaver. Du motiveres af faste arbejdsprocesser, har øje for optimeringer og er aldrig bleg for at foreslå ændringer af disse. Du er desuden rutineret bruger af MS-Officepakken og har du kendskab til Adobes programpakke er det en fordel men ikke et krav.

InPrint tilbyder:

Et spændende job med fart på og mulighed for en stor selvstændighed og ansvar. En arbejdsplads hvor man er stolt af sin alsidighed og fleksibilitet i leverancer, og hvor levering af kvalitet og præcision skaber de langvarige kunderelationer og sikrer et godt samarbejde for alle parter. Et familiært og uformelt samarbejdsmiljø i en meget flad organisation med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

  • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående opgaver og kunder
  • Et job med bred kontaktflade og ansvar for kundernes opgaver
  • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
  • Et job med engagerede kolleger i et positivt arbejdsklima
  • Løn der forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring


Tiltrædelse:

Snarest muligt dog senest pr. den 02.01.23

Ansøgningsfrist:

12.11.22 – Men send gerne din ansøgning idag

Søg jobbet:

Søg jobbet via knappen ”søg jobbet” hvor du kan sende cv, ansøgning og andet relevant materiale.

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Kundekonsulent InPrint”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844.

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding
  • Lørdag den 12. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Sønderborg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 17. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
    • Øvrige
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Vejen

    Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 76
14. juni 2024 78
13. juni 2024 75
12. juni 2024 76
11. juni 2024 79
10. juni 2024 80
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 79
6. juni 2024 81
5. juni 2024 91
4. juni 2024 92
3. juni 2024 86
2. juni 2024 86
1. juni 2024 84
31. maj 2024 82
30. maj 2024 85
29. maj 2024 85
28. maj 2024 80
27. maj 2024 81
26. maj 2024 83
25. maj 2024 83
24. maj 2024 84
23. maj 2024 87
22. maj 2024 81
21. maj 2024 78
20. maj 2024 85
19. maj 2024 85
18. maj 2024 86
17. maj 2024 85
16. maj 2024 82