Rekrutteringsfirma

Testdesigner/Testanalytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en del af Skatteministeriets koncern, som samarbejder med andre enheder i koncernen. UFST består af cirka 1.800 medarbejdere og har kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Skatteforvaltningen, som er en myndighed under Skatteministeriet, er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. Derfor vækster UFST og har brug for medarbejdere, der kan styrke den interne viden om og indsigt i systemporteføljen, der både driftes og videreudvikles i samarbejde med en vifte af eksterne leverandører.

Som led i regeringens plan ”Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021” er SKAT den 1. juli 2018 blevet erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser skal UFST udvikle en fremtidsparat og sikker digital forvaltning samt forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer.

I UFST er medarbejderne fagligt kompetente og specialiserede. Det høje faglige niveau er udgangspunktet for, at der kan tænkes nyt, findes løsninger og leveres resultater af høj kvalitet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan den omfangsrige og komplekse opgave de har, lykkes.

Afdelingen
I stillingen vil du blive tilknyttet kontoret Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for en hel central samfundsmæssig opgave – nemlig at levere Forskuds- og Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark, og som dermed skal sikre borgerne korrekt skatteberegning af over 500 mia. kr.

Afdelingen for Person- og Ejendomssystemer står for de største systemer i UFST, og har bl.a. fokus på at sikre, at forskuds- og årsopgørelserne er driftsstabile, samt indeholder de seneste ændringer til skattelovgivningen for person og ejendomsområderne. Kontoret følger en årscyklus for personsystemerne, og du vil blive et team af medarbejdere der sikrer, at forskuds- og årsopgørelsessystemerne følger denne cyklus og er klar, når bl.a. årsopgørelsen frigives i marts hvert år.

Kontoret består i dag af 12 medarbejdere samt en Test Manager. Kontorets kerneopgaver består i at sikre driften og dermed stabil understøttelse af en række komplekse forretningsprocesser, samt en høj grad af videreudvikling. Kontoret faciliterer dels dialog med forretningsområderne vedrørende fremtidig systemunderstøttelse, dels med leverandører vedrørende videreudvikling i systemerne.

Derudover vil der være rig mulighed for at indgå i et større testfællesskab, der strækker sig på tværs af organisationen, som tilbyder rig mulighed for faglig sparring og udvikling inden for testområdet.

Ledelsesstilen er transparent og engageret. Kontorets mål og retning kommunikeres ofte således at alle medarbejdere har god forståelse for ledelsens billede af fremtiden. Godt samarbejde og åben dialog blandt kolleger præger hverdagen, samtidig med at der er fokus på god stemning på kontoret. Med andre ord er det faglige i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Stillingen
Som Testdesigner/Testanalytiker vil du indgå i et erfarent team bestående af en række system- og procesejere. Derudover indgår du i samarbejde med de øvrige testere, afdelingens testmanager, leverandører og omkringliggende programmer.

Du kommer til at bestride en rolle hvori du vil du både vil være inde over det designmæssige såvel som den analytiske del, hvor fordelingen vil være 50/50 – derfor forventes det, at du halvdelen af tiden er udførende, mens du den anden halvdel af tiden har ansvaret for at analysere på testresultaterne. Du vil med andre ord bestride testprocessen fra A til Z.

En central del af stillingen indebærer ligeledes, at du vil fungere som ekstern konsulent, hvor du således vil indgå som et centralt led i at vurdere og afstemme, hvilke testværktøjer og -metodikker der vil være relevante at benytte for at optimere driften i fagstyrelserne.

Derudover vil en central del af arbejdet som Testdesigner/Testanalytiker bestå i at hæve testmodenhedsniveauet hos UFST - på metode- såvel som procesniveau. Samtidig er en essentiel del af arbejdet at udvælge og implementere testdesignteknikker og testværktøjer for at sikre den bedst mulige testkvalitet samt for at vurdere, hvilken test der er mest hensigtsmæssig at benytte i det givne tilfælde.

Som Testdesigner/Testanalytiker vil du have ansvaret for den øverste del af testpyramiden inden selve releaseperioden, og din rolle i testarbejdet vil derfor være essentiel, da du agerer som sidste led i testprocessen i samarbejde med dine øvrige testkollegaer samt Test Manager.

Ansvarsområder

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde i en vigtig, styringsmæssig rolle med bl.a.:

  • Operationelt ansvar for kvalitetssikring og test af konkrete projekter og områder.
  • Udføre test på både eksisterende og nye systemer med henblik på at sikre bedst mulige datakvalitet.
  • Analysere og rapportere på fejl og på den måde være med til at forbedre systemerne
  • Planlægge og udarbejde testanalyser
  • Rapportere testresultater med formålet at skabe gennemsigtighed.
  • Samarbejde om defekt håndtering.
  • Forbedring af nuværende systemer og integrering af nye systemer.


Requirements


Til denne stilling ses det gerne, at du har erfaring med:

  • Minimum to års erfaring fra en lignende stilling
  • Testdesignteknikker
  • Stærk teknisk forståelse og erfaring med at navigere i store, komplekse it-systemer.
  • Kvalitetsstandarder og -procedurer for testudførsel
  • Gennemførsel af hele testforløb (testplanlægning, udførsel og afslutning).
  • Tids-og ressourcestyring samt opfølgning herpå i forbindelse med testeksekvering.
  • Et eller flere testværktøjer

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Kode
  • En større enhed i offentligt eller privat regi
  • Du er certificeret i ISTQB.
  • Agil udvikling, ”build in quality” og ”shift left”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 19
27. april 2024 19
26. april 2024 19
25. april 2024 17
24. april 2024 18
23. april 2024 16
22. april 2024 18
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 18
18. april 2024 18
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 20
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 20
11. april 2024 20
10. april 2024 20
9. april 2024 19
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 20
4. april 2024 25
3. april 2024 27
2. april 2024 28
1. april 2024 27
31. marts 2024 30
30. marts 2024 30
29. marts 2024 30