Naturvidenskabelig kandidat med stærke matematiske kompetencer til analysearbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Er du en passioneret og skarp naturvidenskabelig kandidat? Har du solide og kreative færdigheder inden for matematik og dataanalyse? Ønsker du at udvikle dig fagligt og anvende dine analytiske færdigheder til arbejde med klimatilpasningen af Danmark? Hvis ja, har vi stillingen til dig. Hos os kan dine matematiske færdigheder blive til gavn for mennesker, natur og samfund.

Dine opgaver
Klimatilpasning er centralt for Kystdirektoratets udviklingsarbejde. En af de væsentligste opgaver er at kortlægge udfordringerne med oversvømmelser og erosion. Dette kræver behandling af store mængder data og opbygning af og kørsel med bl.a. numeriske modeller.

Med en høj grad af selvbestemmelse vil du blive del af en udvikling, hvor statistiske analyser skal nytænkes, og hvor der skal sættes tal på usikkerhederne omkring resultaterne af vores mange modelberegninger. Det omfatter bl.a. modelleringer af potentiel oversvømmelse, erosion, skader og risiko. Du bliver således medansvarlig for at vores modeller udvikler sig fra den deterministiske til den probabilistiske modelverden.

Du vil medvirke til at gennemføre og udvikle vores højvandsstatistikker, som udgives af Kystdirektoratet hver 5 år. Statistikkerne udgør et centralt og vigtigt redskab til arbejdet med både den nuværende og fremtidige risiko for oversvømmelse. Dette især når statistikken suppleres med formodede klimaændringer og havstigninger. Højvandsstatistikkerne anvendes derfor bredt i planlægnings- og forvaltningsøjemed, f.eks. hos kommunerne i forbindelse med etablering af højvandsbeskyttelse, vejledning om sokkelkote i forbindelse med kystnært byggeri og planlægning af infrastruktur.

I stillingen skal du selvstændigt sætte dig ind i relaterede problemstillinger ved hjælp af litteraturstudier og faglige netværk, samtidig med at du vil indgå i et fagligt tæt samspil med dine kolleger. Afhængig af dine kompetencer og erfaringer vil du også indgå i nationale og internationale samarbejdsrelationer.

Din profil

Du har en kandidatgrad inden for de naturvidenskabelige fag og gerne med speciale i geofysik. Desuden er matematik en væsentlig del af din uddannelsesmæssige baggrund.

Du har:

  • Solid viden inden for matematik og fysik i relation til jordens klima
  • Erfaringer med numeriske computermodellering, samt har kendskab til probabilistiske metoder
  • Bred erfaring med og viden om indsamling af både kvalitative og kvantitative data samt datatransformation og statistisk databehandling af f.eks. vind, vandstand og bølger
  • Erfaring med programmering eksempelvis i MATLAB, python, FME eller lignende, og gerne erfaring med ESRI/ArcGIS produkter


Din nye hverdag hos Kystdirektoratet
Din dagligdag udfolder sig i et spændende og dynamisk miljø. Du bliver en del af et engageret team af teknikere, der favner forskellige faglige baggrunde inden for natur- og ingeniørvidenskab. Sammen arbejder vi med vidensopbygning i forhold til konsekvenser af klimaforandringer, kysttilbagerykning og oversvømmelse. Som medarbejder arbejder du med en høj grad af selvledelse, og du vil selv komme til at tilrettelægge opgaver og sikre fremdrift i arbejdsprocesser.

Vi udvikler værktøjer, modeller og designer kystbeskyttelse til håndtering af konsekvenserne heraf, som f.eks. kystplanlægger.dk. Vi er ansvarlig myndighed for implementeringen af EU’s oversvømmelsesdirektiv i Danmark, og vi arbejder med såvel nationale som internationale projekter i tæt samarbejde med partnere i ind- og udland. Vi indgår centralt i arbejdet med at udvikle klimatilpasningen i Danmark.

Om os
Kystdirektoratet er fagligt førende ekspert på kysterne i Danmark. Vi sætter vores viden i spil for at skabe værdi for mennesker og natur. Samarbejde er en grundsøjle i vores organisation, og vores faglige opgaver er organiseret i teams og projekter. Hos Kystdirektoratet får du mulighed for at udvikle dig som medarbejder, og du er med til at skabe tryghed for vores samfund. Din arbejdsplads er placeret midt i Lemvig og er tæt på både Limfjorden og Vestkysten. I alt kan Danmark bryste sig af mere end 7.300 km kystlinje. Du kan være med til at arbejde for, at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd på hver en kilometer.

Der er fleksible rammer for arbejdet, og vi lægger vægt på balance mellem privatliv og arbejdsliv. Vi har flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde.

Læs mere om Kystdirektoratet her: https://kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse/.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Yderligere oplysninger
Kontakt teamleder for Kyst og Klima Thorsten Piontkowitz på telefon 2170 1092.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis m.m. senest den 15. august 2023.

Rekrutteringsforløb

Samtaler forventes gennemført den 22. august 2023 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig. Tiltrædelse den 1. oktober 2023 eller efter nærmere aftale. Der indgår en case i forbindelse med ansættelsessamtalerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lemvig
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Skjern

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Skjern
    Få mere info
  • Øvrige i Vildbjerg

    Job Description Dygtig skiltemaler søges til 7400 Herning-området Er du en erfaren skiltemaler eller dygtig til fuge og glasarbejde, der sætter en ære i et godt håndværk og ikke går på kompro..
    • Øvrige
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    [xxxxx] er hjemsted for et fantastisk, bredt og varieret fritids- og foreningsliv, hvor masser af engagerede medlemmer og frivillige skaber gode oplevelser og aktiviteter for bo..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Brænder du for at arbejde med IT i krydsfeltet mellem kommerciel forretning, kunder og udvikling? Kan du se dig selv i en international vækstvirksomhed? Så er du måske den interne EDI & Integration..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8