Ingeniør til opgaver på de statslige anlæg på Vestkysten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Trives du bedst med udsigt over havet? Er du fascineret af moler, dæmninger og sluser? Vil du arbejde med klimatilpasning i praksis – sådan for alvor? Hvis ja, er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med at beskytte samfundene langs den jyske vestkyst mod gennembrud fra havet og med de statslige anlæg og konstruktioner på kysten”, fortæller kontorchef Niels Kristian Kvistgaard.

Vi søger en ny kollega til vores Team Anlæg, som har ansvar for at udføre kystbeskyttelse og vedligeholdelse af de statslige havneanlæg, sluser og faste anlæg langs Vestkysten. Vi er også ansvarlige for oprensning af større sejlløb i hele Danmark, så sejlads kan foregå sikkert.

Dine opgaver
Dine primære opgaver vil være at deltage i arbejdet med de statslige havneanlæg, diger, moler, dæmninger og afvandingssluserne i Hvide Sande og Thorsminde. Tilsyn, tilstandsvurderinger og planlægning af vedligeholdelse vil naturligt indgå i din dagligdag. Derudover vil du kunne komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af løsningsforslag og udbudsmateriale.
  • Projekt- og økonomistyring.
  • Tilsyn og opfølgning på opgaver og projekter.

Til jobbet hører også et stærkt fokus på klimaudfordringerne i forhold til anlæg og vedligeholdelse. Yderligere vil vurdering af bæredygtighed, reduktion af CO2 –udledning og opfyldelse af langsigtede klimamål naturligt skulle indgå, når planerne skal rulles ud som praktisk klimatilpasning i kystområderne. Du får en bred kontaktflade både i og uden for huset.

Din profil
Du er ingeniør eller tilsvarende - om du har lidt eller meget erfaring i rygsækken er ikke afgørende. Måske har du erfaring med at arbejde med drifts- og anlægsarbejde inden for vandbygningskonstruktioner, broer, vejbygning eller lignende. Grundlæggende kendskab til udbudsregler, aftalegrundlag, projektstyring, økonomi og tilsyn vil være et plus, - men ikke afgørende. Ligesom erfaring og viden om bæredygtighed, begrænsning af udledninger og klimatilpasning vil komme dig til gode. Endvidere vil viden om myndighedsansøgninger, miljøforhold eller lignende være en fordel.Hvis du ikke kan sætte flueben ved det hele, er det også i orden. Dine erfarne kolleger i Team Anlæg står klar til at hjælpe, hvis du brænder for dit fag, har et oprigtigt ønske om at dygtiggøre dig og ønsker at gøre en forskel.

Vi søger en kollega som:

  • Er fleksibel og åben over for nye opgaver og tilgange, - også med fokus på langsigtet klimatilpasning.
  • Tænker på tværs af faggrænser i jagten på den bedste løsning.
  • Har flair for anvendelse af diverse it-redskaber i opgaveløsningen.
  • Lægger vægt på at skabe gode resultater og tager ansvar for opgaver.
  • Der som person er tillidsvækkende og ærlig i sin kommunikation.

Dine nye arbejdsplads
Du vil blive en del af et selvstyrende team med otte andre medlemmer. Vi refererer direkte til kontorchefen, og uddannelsesmæssigt og aldersmæssigt spænder vi vidt. Vi har mange forskelligartede opgaver, og du vil indgå i teamet både som projektleder og som projektmedarbejder – alt afhængigt af opgaven.
”Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, som også omfatter at vi tager os af hinanden – og der er plads til sjov og humor”, fortæller projektleder Gitte Grimstrup.
Du får grundig introduktion og eventuelt oplæring til opgaverne i Team Anlæg. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling, og der vil være mulighed for efteruddannelse afhængigt af kompetencebehov. Der drøftes og aftales årligt udviklingsmål, både fagligt og personligt. Vi lægger vægt på fleksible rammer for arbejdet samt balance mellem privatliv og arbejdsliv, og vi har flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde.

Om os
Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen under Miljøministeriet. Kystdirektoratets myndighedsområde omfatter Danmarks 7.300 km kyst og 103.000 km² søterritorium. Kystdirektoratet varetager samfundsmæssige vigtige opgaver på kystbeskyttelses- og infrastrukturområdet gennem forskning, projektering, opmåling, anlæg, drift og varsling.

Kystdirektoratet er fagligt førende ekspert på kysterne i Danmark. Vi sætter vores viden i spil for at skabe værdi for mennesker og natur. Samarbejde er en grundsøjle i vores organisation, og vores faglige opgaver er organiseret i teams og projekter. Arbejdspladsen er placeret midt i Lemvig og er tæt på både Limfjorden og Vestkysten.

Vil du vide mere om Kystdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejder her https://kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse/.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig. Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Niels Kristian Kvistgaard, telefon 91 35 74 38.

Du kan læse mere om Kystdirektoratet på kyst.dk og Naturstyrelsen på nst.dk.

Rekrutteringsforløb
Samtaler afholdes onsdag den 22. november 2023. Samtaler gennemføres i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Der indgår case-opgave i forbindelse med samtale. Case-opgaven sendes til kandidaterne, som returnerer deres besvarelse inden samtalen. Case-opgaven drøftes ved samtalen.

Tiltrædelse: 1. januar 2024 eller snarest muligt.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, evt. uddannelsesbevis m.m. senest onsdag den 8. november 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lemvig
  • Onsdag den 08. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Vestjylland

    Drømmer du om et arbejdsliv, hvor du gør en positiv forskel. Vil du gerne arbejde med mennesker hvor du kan bruge og udvikle dine faglige og personlige kvalifikationer? Så er det nu, du skal sø..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye vikar?Vi søger nye kvikke og stabile vikarer m/k over 18 år, til både dag- og aftenvagter, og evt. nattevagter.Der er mulighed for mange timer i sommerferien, og det er et k..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Sætter du en ære i at have styr på detaljerne, og har du en naturlig forståelse for, hvordan det du udfører, påvirker resten af organisationen?Kan du håndtere og forstå teknisk information, og ka..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Rosengården – Længerevarende botilbud søger tilkaldevikarer, som kan starte snarest, samt arbejde i sommerferien.Vi har borgere i aldersgruppen 18 år og opefter inden for målgruppen socialpsyki..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3