Warehouse Proces Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Motiveres du af muligheden for at få en betydelig indflydelse på millioner af menneskers liv verden over? Har du en stærk passion for at drive procesforbedringer og implementere banebrydende optimeringer og standarder? I så fald er denne stilling måske skræddersyet til dig! Jobbet Vi søger en proces supporter til vores team som kan bidrage til vores spændende rejse mod at finde nye behandlingsmetoder til type 2-diabetes.
Som en del af Warehouse Support, vil du spille en afgørende rolle i udvidelsen af vores lageraktiviteter. I tæt samarbejde med kollegaer inden for bulk- og pakproduktion, Business Support, teknisk support, QC og QA, vil du, sammen med dine kollegaer, være ansvarlig for alle lager- og lokalplanlægningsprocesser i OFP (Oral Finished Products). Du bliver ansvarlig for, at:
  • Understøtte standardisering og udvikling af en robust og compliant lageropsætning.
  • Udvikle og revidere SOP'er og Service Level Agreements, bl.a. ved forankring af nye standarder, håndtering af afvigelser og ændringssager i alle lagerprocesser.
  • Bidrage til at fastholde og styrke det nuværende træningssetup
  • Drive systematisk problemløsning (SPS)
  • Hjælpe med at optimere det operationelle lagerflow, indgående og udgående af OFP-faciliteterne i tæt samarbejde med teamet og andre interessenter i organisationen
  • Deltage og drive anmodninger ved inspektioner fra myndigheder
  • Anvende de korrekte cLEAN værktøjer, når det er nødvendigt - og altid stræbe efter ’Best practise’.
  • Kvalifikationer
  • M.Sc eller B.Sc. indenfor pharma, kemi, produktion teknik eller lignende
  • Erfaring med produktion, lager og/eller supply chain management i et GMP-reguleret miljø
  • Stærk forståelse for gængse IT-systemer og kan hurtigt sætte sig ind i nyt
  • Flydende i både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt
  • Erfaring med PAS-X eller SAP er en absolut fordel, men ikke et krav
  • Som person er du struktureret og sikrer, at opgaverne udføres med et kvalitetsorienteret mindset. Jobbet kræver en selvdrevet tilgang, og du motiveres af at optimere processer og opnå fremragende resultater. Du er ikke bange for at skabe nye veje for at overvinde udfordringer og nå ambitiøse mål. Med stærke kommunikationsevner kan du effektivt interagere med intressenter på tværs af organisationen. Dine dataanalytiske færdigheder er robuste, og du arbejder godt med detaljer.
    Du trives i et dynamisk miljø og omfavner det unikke og kan tilpasse dig skiftende prioriteter. Afdelingen Oral Development & Finished Products (ODFP) er en afdeling, der udfører alle processer fra modtagelse af råvarer til forsendelse af det endelige produkt, pakket og klar til kunden. I 2004 indledte Novo Nordisk det ambitiøse og banebrydende arbejde med at være den første virksomhed, der tilbyder et GLP-1-baseret oralt alternativ til type 2-diabetespatienter over hele verden. I 2019 fik vi den første godkendelse til at sende vores GLP-1-baserede tablet på markedet, og vi er allerede repræsenteret i både USA, EU og andre dele af verden. Pionerånden er det, der kendetegner OFP.
    Hver dag gør vi vores allerbedste for at optimere og udvikle vores produkter, for at kunne hjælpe endnu flere patienter verden over. I vores team Warehouse Support, er vi i øjeblikket 10 medarbejdere med en blanding af akademikere og operatører. I Warehouse Support tror vi på, at relationer, samarbejde og trivsel er nøglen til succes. I vores team værdsætter vi gensidig respekt og at løfte hinanden via godt teamwork. Derudover er ejerskab af vores arbejde ikke kun ord, vi sætter på en plakat, men noget, vi synliggør hver dag på vores kontorer og produktionssteder. Endelig stræber vi efter enkelhed i alle vores processer og glæder os over alle input til at opnå dette mål. Kontakt For yderligere information, kontakt venligst Associate Manager Frank Chabert på +45 3079 1965 Frist
    11. juni 2023. Vær opmærksom på, at samtaler kan afholdes løbende, så du opfordres til at søge hurtigst muligt. Du behøver ikke vedhæfte en direkte ansøgning, men skriv gerne et par sætninger om din motivation i dit CV . For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces skal du undlade at tilføje et foto til dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. I Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi skal stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden, og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi er derfor forpligtet til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer mangfoldigheden af vores medarbejdere, de patienter, vi betjener , og de samfund , vi opererer i. Sammen ændrer vi vores liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    27. april 2024 34
    26. april 2024 32
    25. april 2024 34
    24. april 2024 37
    23. april 2024 34
    22. april 2024 37
    21. april 2024 37
    20. april 2024 37
    19. april 2024 36
    18. april 2024 32
    17. april 2024 31
    16. april 2024 29
    15. april 2024 31
    14. april 2024 31
    13. april 2024 33
    12. april 2024 29
    11. april 2024 26
    10. april 2024 28
    9. april 2024 27
    8. april 2024 29
    7. april 2024 40
    6. april 2024 41
    5. april 2024 39
    4. april 2024 38
    3. april 2024 36
    2. april 2024 44
    1. april 2024 50
    31. marts 2024 53
    30. marts 2024 53
    29. marts 2024 51
    28. marts 2024 48