Tekniker til udviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Har du en stærk teknisk forståelse og en særlig interesse for at arbejde med udvikling i et produktionsmiljø? Og drømmer du om en stilling, hvor du kan udvikle dig, sætte et personligt aftryk og samtidig gøre en forskel for patienter over hele verden? Så er du måske en af vores nye Teknikere i New Product Entry teamet hos Manufacturing Development i Måløv. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere hos os! Jobbet Som vores nye tekniker vil du komme til at arbejde med udviklingsprojekter i tabletproduktionen. Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du bliver mellem udvikling og produktion og vil være en del af flere forskellige udviklingsprojekter. Mere konkret kommer du til, at have følgende ansvarsområder:
  • Praktisk arbejde med fremstillingsprocesser såsom afvejning, blanding, granulering og tablettering. Dette arbejde kan foregå i udviklingsafdelingerne, eller i afdelingens produktionsfacilitet
  • Dokumentationsopgaver som bla. kan indebære opdatering af SOP’er, job instructions og træningsmateriale
  • Overførsel af produktion til fase tre studier i Manufacturing Development Bulk. Det betyder, at du skal tage ansvar for nye, ikke færdigudviklede processer og udstyr
  • Træning af kollegaer og deltagelse på linerne ved produktion til fase tre.
  • Du vil komme til, at arbejde ude på projekter i Måløv nogle måneder af gangen og løbende have kontakt og sparring med dit team. Derfor er jobbet i høj grad præget af en kombination mellem selvstændighed og teamsamarbejde. Stillingen er en fast dagholdsstilling med flekstid. Kvalifikationer Vi forestiller os:
  • Du er uddannet procesteknolog, levnedsmiddeltekniker, produktionsteknolog, laborant eller har lignende relevant baggrund.
  • Kan veksle mellem udviklingsopgaver og en GMP-styret produktion.
  • Har lyst til, at arbejde med produktionsudstyr og pulverblandinger i stor skala, og er nysgerrig på at løse de problemer, der opstår undervejs.
  • Er grundig, når det kræves ved blandt andet udfyldelse af GMP dokumentation, dataindtastning og udførelse af IPC analyser i produktionen.
  • Har mod på og eventuelt erfaring i at træne kollegaer i nye processer.
  • Taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk.
  • Som person er du typen der går foran, holder overblikket og byder ind på alle typer af opgaver når dine kollegaer har brug for hjælp. Du mestrer evnen til, at omstille dig mellem de forskellige typer af opgaver og trives med at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper såsom f.eks. operatører, andre teknikere og kemikere. Derudover falder det dig naturligt, at arbejde selvstændigt og bidrage med din viden. Vi søger flere kollegaer, med forskellige erfaringsniveauer, så tøv ikke med at søge stillingen, hvis du føler dig motiveret af dette opslag, og kan se dig selv byde ind med din erfaring og kompetencer. Om afdelingen Manufacturing Development består af over 85 dedikerede medarbejdere fordelt på 6 teams. Afdelingens arbejdsopgaver består af optimering, opskalering og teknologi transfer af produktionsprocesser fra R&D til kommerciel produktion. Dette inkluderer GMP produktioner til klinik. Vi er en en afdeling i rivende udvikling med højt tempo. Om Novo Nordisk Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling. Kontakt For yderligere informationer omkring stillingen kontakt Associate Manager Lone Overholdt på tlf: +45 30 75 71 23. Ansøgningsfrist Deadline for ansøgning er d. 22. maj 2023. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Øvrige i København V

      Fri kontakt
      Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    16. maj 2024 25
    15. maj 2024 22
    14. maj 2024 23
    13. maj 2024 23
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 30
    9. maj 2024 29
    8. maj 2024 30
    7. maj 2024 31
    6. maj 2024 38
    5. maj 2024 38
    4. maj 2024 40
    3. maj 2024 34
    2. maj 2024 32
    1. maj 2024 33
    30. april 2024 32
    29. april 2024 31
    28. april 2024 34
    27. april 2024 34
    26. april 2024 32
    25. april 2024 34
    24. april 2024 37
    23. april 2024 34
    22. april 2024 37
    21. april 2024 37
    20. april 2024 37
    19. april 2024 36
    18. april 2024 32
    17. april 2024 31
    16. april 2024 29