Rekrutteringsfirma

IT-Assistent til NGI Hygenic Components A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Nysgerrig IT-assistent med motivation for en alsidig hverdag i en international virksomhed


Er du den menneskelige CPU, vi mangler i vores konfiguration? Hvis dine specifikationer inkluderer erfaring med både hardware og software, så kan du meget vel være den processorkraft, der kan hjælpe med at drive vores IT-afdeling. Har du samtidigt lyst til at være en del af et professionelt IT-team og have spændende og varierende opgaver som en del af din hverdag? Så vil du være ren plug’n’play i denne stilling.



Hos NGI Hygienic Components er vi verdens førende producent af hygiejniske komponenter til industrielle maskiner indenfor fødevare- og farmaindustrien.

Hos os finder du en vinderånd, fordi vi er de bedste, til det vi laver. I alle vores afdelinger er vi gode til og nørdede omkring vores fagområder. Så har du en passion, nysgerrighed og måske lidt nørdet tilgang til IT, er der gode muligheder for at dykke ned i løsninger og yde en solid IT-support hos os.


Din hverdag hos NGI

På gangene vil du blive mødt af glæde og en lyst til at lykkes sammen i en uhøjtidelig kultur – det er blandt andet det, som gør, at vi glæder os til at møde ind på arbejde.

At være markedsledende gør, at vi anvender IT i vid udstrækning i hele vores forretning og vi har selvfølgelig en strategi for digitalisering af virksomheden.

Vi har brug for dig til at sikre, at vores hardware og forretnings- og IT-systemer drives optimalt og at de problemer der opstår, bliver løst. Det kommer du til at gøre i et tæt samarbejde med vores IT-chef og IT-teknikerelev, som glæder sig til at få dig med på holdet.


Vi forventer ikke, at du har ekspertviden, blot en bred værktøjskasse

Da vi selv håndterer alt vores IT, får du alsidige opgaver, som dækker over 150 brugere på cirka 450 enheder – og så bliver du medansvarlig for vores systemsupport til hele forretningen. Du vil derfor få en bred berøringsflade med systemer og hardware, hvor du sikrer, at vores systemer kører 24/7.

Nøgleordet for denne rolle er all-round. Du har nemlig lyst til og flair for at sætte dig ind i systemer – og så trives du i dialogen med dine kolleger, når de har brug for hjælp og der skal fejlsøges.

Vi forventer ikke, at du besidder ekspertviden og kan sætte kryds ved alle nedenstående punkter. Men er du klar på at håndtere en række af de supporttickets og opgaver, vi får indenfor de områder, vi beskriver nedenfor, er vi rigtig godt på vej:

  • Supportere vores ERP- og CRM-system herunder EDI udveksling til kunder og leverandører
  • Softwareassistance til Microsoft 365, Web CMS, intranet og vores softwareportefølje generelt
  • Vedligeholde infrastruktur med servere, SAN, switche, VPN, WLAN, firewalls osv.
  • Sikkerhedsoptimering af systemer og enheder
  • Dokumentation af IT-sikkerhed og -procedurer
  • Helpdesksupport til indkomne tickets
  • Håndtere hardwareopgaver f.eks. med arbejdsstationer, bærbare, scannere, printere, hjemmearbejdspladser m.m.
  • Overvågning af systemer og logs på software – herunder også vores alarm, adgangskontrol, videoovervågning og maskiner i produktionen
  • Udviklingsopgaver indenfor business intelligence, software robotics og Microsofts power platform


Nysgerrig og supporter helt ind i hjertet

Vi forventer, at du har 5 års erfaring fra en lignende stilling. Du har med dine erfaringer opbygget en selvstændighed og teknisk indsigt til at klare de udfordringer, du bliver stillet. Du kommunikerer godt med brugere og du kender alt til at få mennesker og IT til at arbejde godt sammen i en virksomhed.

Vi er en international virksomhed med kontorer i 4 forskellige lande. Derudover har vi også gode kunderelationer i mere end 70 lande. Det højner selvfølgelig den sproglige diversitet lidt og du kan finde brugere hos os, der taler dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, ukrainsk, polsk, japansk og ikke mindst nordjysk. For at du kan kommunikere med alle, så er det et krav, at du er flydende i dansk og engelsk. Kan du desuden lidt tysk, er det en fordel.


Dine kolleger glæder sig til at du vil hjælpe dem

Du bliver en del af en forretning med vækst og vil møde en kultur, hvor det gode humør præger hverdagen. Vi har en let omgangstone og er humoristisk anlagt (synes vi selv). Kan du lide at få dig et godt grin med på vejen, når du hjælper dine kolleger, så vil du passe godt ind hos os.

Vi har spurgt i vores IT-afdeling hvad der vil kendetegne det at arbejde hos os:

Det er altid spændende at arbejde i en IT-afdeling. Der kommer altid noget ind, man ikke har planlagt, som skal diagnosticeres og løses - det giver et boost, når man løser en opgave og kan se det bare kører. Vi omgås mange kollegaer i NGI og vi har det godt med dem både professionelt og privat. Vi synes det at være god til noget, sætte sig ind i systemer, dykke ned i det tekniske og skabe en forståelse for noget komplekst er nøglen til, at vi lykkes så godt. Det håber, vi selvfølgelig du vil være med til at bidrage til. Selvfølgelig også at du kan grine sammen med vores kollegaer.” - Christian, IT-chef


Er du klar til at blive installeret hos NGI?

Så skynd dig at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Hansen på tlf. 30 62 89 23 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger, men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Vi glæder os til at høre fra dig.




Om NGI Hygenic Components
NGI Hygienic Components tilbyder sine kunder værdiskabende partnerskab indenfor hygiejnisk design og er verdens førende producent af hygiejniske komponenter til industrielle maskiner indenfor fødevare- og farmaindustrien. Vi har konstant fokus på innovation og udvikling af vores produkter og koncepter for at tilfredsstille vores kunders behov.

Kombinationen af grundig rådgivning og bred brancheviden gør os i stand til at tilbyde et omfattende og innovativt produktsortiment af alle typer justerbare nivelleringssystemer samt øvrige komponenter.

NGI Hygienic Components er et godt sted at arbejde. Vi udvikler og udvider løbende, og det skyldes dels vores medarbejdere, der er det vigtigste aktiv i vores organisation. Vi er et internationalt selskab med +150 medarbejdere, og som del af Moovimenta-gruppen bliver du en del af et dynamisk og professionelt arbejdsmiljø.

Vi understreger vigtigheden af et højt niveau af faglig kompetence, samarbejde, engagement, medarbejdervelfærd og jobtilfredshed. Som NGI-medarbejder vil du således opleve en arbejdsdag fuld af interessante, udfordrende og varierende opgaver.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i Nordjylland

    Vi søger en praktikant til efteråret 2024, som kan bidrage til [xxxxx]s egen ESG-rapportering og som kan være med inde over ESG-rapportering for vores landbrugskunder. Landbruget i Danmark er e..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Aabybro

    Har du lidt erfaring med svejsning eller har taget nogle kvalificerende kurser i svejsning, så har du nu muligheden for at blive en dygtig svejser i en virksomhed i Aabybro. De mangler dig, der har..
    • Øvrige
    • Aabybro
    Få mere info
  • Øvrige i Løgstør

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 9
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 11