Ledelseskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Vil du være med til at understøtte et ambitiøst, stærkt og effektivt ledelsesteam i Institution Nyborg? Så har du nu mulighed for at blive ledelseskonsulent ved Institution Nyborg, Nyborg Fængsel.

Kriminalforsorgen har besluttet at styrke ledelsesunderstøttelsen i Kriminalforsorgens institutioner, hvorfor der flyttes ressourcer ud lokalt på de enkelte institutioner.

Vi søger derfor en ledelseskonsulent, som vil være med til at understøtte ledelsen ved at koordinere og kvalitetssikre en lang række tværgående opgaver, herunder med særligt fokus på eksekvering, implementering af igangsatte tiltag, opfyldelse af vores mål- og resultatplan samt nærværende ledelse, arbejdsmiljø og trivsel.

Dine opgaver
Arbejdsopgaverne er alsidige, og du vil både få faste ansvarsområder og ansvar for skiftende opgaver og projekter.

Du skal understøtte, at institutionens opgaveportefølje koordineres og kvalificeres, og at der er tempo på implementeringen. Dette medfører blandt andet følgende opgaver;

  • koordinering og besvarelse af høringer og andre forespørgsler
  • kvalitetssikring og bistand til den lokale controlling samt sparring med områdecontrolling
  • understøttelse af opfyldelse af institutionens mål- og resultatplan
  • facilitere implementering af beslutninger truffet i institutionsledelsen
  • understøttelse af oversættelse af beslutninger således, at institutionsledelsen kan implementere meningsgivende tiltag og forandringsprocesser, og at sammenhængskraften styrkes
  • koordinering og afvikling af besøg, delegationer og tilsynsbesøg
  • understøttelse af organisationsudvikling
  • udbrede viden om og bidrage til implementering af fælles standarder, herunder undervisning heri af institutionens medarbejdere
  • tovholder på data- og informationssikkerhed på institutionen

Dine opgaver løser du i tæt samarbejde med institutionsledelsen.

Hvem er du?
Du har en relevant akademisk uddannelse eller ledererfaring. Du kan dit projektlederhåndværk, og føler dig hjemme i en politisk styret organisation. Du har det godt, når du skal spidse pennen og skære sagerne til, du har gode kompetencer i forhold til at arbejde analytisk og struktureret. Du trives med facilitering af større og mindre grupper i forbindelse med workshops, processer og møder.

Din erfaring og dit kvalitetsbevidste øje er med til at sikre et højt niveau i dit arbejde. Som person er du imødekommende og dygtig til at kommunikere, opsøgende, lyttende og eksekverende. Du bidrager til og vægter det gode arbejdsmiljø og det gode kollegaskab højt. Du har øje for at opbygge gode relationer med vores interessenter, både interne og eksterne, og du trives i samspillet med dem. Din analytiske sans og evne til at gennemskue komplekse problemstillinger er veludviklet. Struktur og din stærke evne til at bevare overblikket er væsentlig i stillingen.

Vi tilbyder

  • Høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge opgaveløsningen og mulighed for ad hoc hjemmearbejde
  • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel
  • Et spændende job i en organisation, der løser en samfundskritisk opgave
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling

Løn og ansættelsesvilkår
For akademikere sker ansættelse i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med mulighed for indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af baggrund og erfaring. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestedet er Institution Nyborg, Nyborg Fængsel, Vindingevej 36, 5800 Nyborg.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Stillingen forventes besat 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Du vil referere til institutionschefen.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 22. november 2023.

Hvem er vi?
Nyborg Fængsel er en del af Kriminalforsorgen i Syddanmark. Det er et lukket fængsel beliggende i Nyborg med plads til mere end 350 indsatte, hvoraf de 98 pladser udgår arresten. Fængslet er et af Danmarks største og blandt de bedst sikrede fængsler, det består bl.a. af et arrestafsnit, fællesskabsafsnit, et behandlingsafsnit, et særligt sikret afsnit i arrestdelen, samt et isolationsafsnit. Fængslet har samlet set omkring 225 medarbejdere.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Henrik Marker på tlf. 72559502.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nyborg
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Middelfart

    Koordinering – Planlægning – Kommunikation – Træning for vindmøllebranchen Jobbet – de mange tråde, du holder styr på: Én af virksomhedens koordinatorer har fået nye udfordringer internt i vi..
    • Øvrige
    • Middelfart
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Svendborg

    Opportunity Are you a student looking for a unique opportunity to gain hands-on in a dynamic and international industry? We're excited to offer a Student Assistant position at our Maersk Cadet & .
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Svendborg

    Opportunity Are you our new student assistant?Maersk Training in Svendborg are looking for a new student assistant in our Customer Service department to start on the 1st of July 2024.Have y..
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info
  • Øvrige i Odense M

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5230 Odense M
    • Øvrige
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 9
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 7
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7