Vi søger stærke analytikere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi tilbyder
Vil du være med til at skabe grundlaget for en data- og vidensbaseret socialpolitik og bidrage til, at den nødvendige viden er tilgængelig og kan anvendes i arbejdet med sociale indsatser, nationalt, lokalt og i sociale tilbud? Så kan vi i Tværgående Analyse, Monitorering og Evaluering (TAME) tilbyde dig en spændende stilling som analytiker, hvor du kan bruge og udvikle dine faglige og personlige kompetencer inden for et højt prioriteret område i både kommunerne og i Social-, Bolig- og Ældreministeriet. Du vil være med til at nyttiggøre samfundsvidenskabelige metoder, bl.a. ved at indgå i teamet, der videreudvikler Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, og udbreder modellen i kommunerne.

Stillingsbeskrivelse
Som analytiker i TAME bidrager du til strategisk vigtige projekter og en række kvantitative analyseopgaver. De konkrete opgaver aftales med din leder og vil typisk være med afsæt i registerdata, men også mixed methods. Der vil være tale om en bred opgaveportefølje, der bl.a. kan vedrøre videreudvikling og udbredelse af SØM, målgruppeanalyser, evalueringer, nøgletal, rådgivning om data og metode og meget mere. Du vil have en udførende rolle i form af at betjene styrelsens direktion og andre kontorer samt ministeriet med forskelligartede data- og analyseopgaver, ligesom du vil indgå i samarbejder internt såvel som eksternt.

Dine vigtigste opgaver bliver matchet med dine kompetencer og kan således blive at:

  • videreudvikle og udbrede SØM herunder opdatering og optimering af modellens vidensindhold og brugerflade
  • gennemføre økonomiske analyser og arbejde med økonomiske modeller
  • udvikle og tilvejebringe nye data og nøgletal samt gennemføre små og store analyser med udgangspunkt i registerdata og andre former for individdata mv.
  • arbejde med kvantitative effektevalueringer af sociale indsatser
  • fagligt formidle data og analyser til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
  • indgå i og evt. lede projekter, ofte i tværfaglige miljøer med flere interne og eksterne interessenter

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig baggrund med en stærk kvantitativ profil, som eksempelvis cand.oecon, cand.polit. eller lignende uddannelse evt. suppleret med en ph.d.-grad.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med data og analyse, særligt hvis det er på et af velfærdsområderne. Det gælder registerdata, men også andre relevante data fra kommuner, regioner, stat eller forskningsprojekter. Hvis du har erfaring med SAS, R og/eller Stata og kompetencer med VBA og Excel er det også en fordel.

Du kan være en dygtig og engageret nyuddannet eller have nogle års erfaring som konsulent, forsker eller analysemedarbejder i det offentlige eller private. Forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation og kendskab til eller interesse for socialområdet er en fordel.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret i dit arbejde med øje for fremdrift og deadlines
  • trives med forskellige typer af opgaver
  • arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som en del af et team
  • er pålidelig i din opgaveløsning og i dit møde med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er sikker i din faglighed og kan optræde i en udadvendt og rådgivende rolle
  • formår at kommunikere fagligt stof på en forståelig måde både mundtligt og skriftligt
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik
  • kan bevare overblikket, sansen for detaljen og det gode humør

Om SØM og Analyse
Du vil indgå i et team af dygtige analytikere i Team SØM og Analyse, som hører under kontoret TAME. Her bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, der arbejder på tværs af fagligheder, og hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningerne går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Om Tværgående Analyse, Monitorering og Evaluering
TAME er et tværgående videns- og udviklingskontor i Social- og Boligstyrelsen med en væsentlig opgave i realiseringen af Social-, Bolig- og Ældreministeriets Strategi for udvikling af sociale indsatser. TAME arbejder bl.a. med at skabe ny og mere viden om effekten af og de økonomiske konsekvenser ved sociale indsatser og stiller relevante metodiske redskaber til rådighed for kommunerne.

Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende og relevant hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er en eller flere ledige stillinger, som er faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse den 1. august 2024 eller efter aftale.

Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer og lønnen fastsættes ud fra erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Stillingernes ansættelsesområde er Social-, Bolig-, og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 24. februar 2024.

Vi afholder 1. samtalerunde i uge 9 og 2. samtalerunden i uge 10. Der vil indgå en case-opgave til samtalen for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte Souschef Kenneth Lykke Sørensen på [email protected] eller på telefon 50 81 09 32.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense C
  • Lørdag den 24. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    - med reference til R&D Manager Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 175 i Da..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense V

    Vores team er i rivende udvikling, og vi søger derfor en passioneret økonomikonsulent til at designe effektive økonomiløsninger i Dynamics 365 Business Central.Vi er på udkig efter en person, der e..
    • Øvrige
    • Odense V
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    Er du studerende og interesseret i at arbejde i Fyns førende nyhedshus? Så er det nu, du skal slå til. [xxxxx] søger nu redaktionsassistenter til at assistere os med en række forskellige opg..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense C

    Trives du i en blanding af akademiske og administrative opgaver? Har du viden om personlig medicin, interesse for fremtidens datadrevne behandlingstilbud og solid erfaring med projektledelse? Så er..
    • Øvrige
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 43
17. maj 2024 44
16. maj 2024 42
15. maj 2024 42
14. maj 2024 41
13. maj 2024 38
12. maj 2024 39
11. maj 2024 39
10. maj 2024 37
9. maj 2024 38
8. maj 2024 35
7. maj 2024 34
6. maj 2024 32
5. maj 2024 33
4. maj 2024 33
3. maj 2024 32
2. maj 2024 32
1. maj 2024 33
30. april 2024 31
29. april 2024 31
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 34
25. april 2024 33
24. april 2024 34
23. april 2024 34
22. april 2024 34
21. april 2024 38
20. april 2024 38
19. april 2024 38
18. april 2024 38