Kontoret for Handicap og Den Nationale Tolkemyndighed søger leder til Team Voksenhandicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du optaget af, hvordan vi skaber de bedst mulige rammer for, at mennesker med handicap understøttes i at leve et så selvstændigt og deltagende liv som muligt? Vil du være med til at styrke den strategiske udvikling og kvaliteten på handicapområdet i Danmark? Har du viden om mennesker med handicap og kommunernes indsats på området? Har du erfaring med ledelse, er en god embedsmand og kan du arbejde med udgangspunkt i aktuelt bedste viden? Så er du måske vores nye leder af Team Voksenhandicap i Kontoret for Handicap i Social- og Boligstyrelsen.

Som leder i Social- og Boligstyrelsen forventes du at bidrage til at indfri styrelsens mål om at skabe viden til gavn, såvel som til at udvikle det sociale område til gavn for den enkelte borger. Du skal trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor vi lægger vægt på kvalitet og rettidighed. Du arbejder strategisk, velstruktureret og løsningsorienteret, ligesom du kan holde overblik over mange længerevarende initiativer. Og så er du ikke mindst en teamplayer og god personaleleder, der har fokus på at skabe gode rammer, trivsel og arbejdsglæde, og bringe de forskellige kompetencer i kontoret i spil, i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i kontoret.

Team Voksenhandicap
Teamets opgave er at understøtte arbejdet for voksne med handicap. Teamet arbejder aktuelt med opgaver inden for det samlede handicapområde og løser mange opgaver i relation til blandt andet magtanvendelser på botilbud, recovery-orienteret rehabilitering, beskæftigelse, velfærdsteknologi, pårørende, sundhed m.m. Teamets medarbejdere indgår også i projekter og udgående teams på tværs af kontoret og resten af styrelsen, og i kontoret tænker vi i at matche kompetencer og evner med de rette opgaver på tværs af teams. Der er en bred sammensætning af kompetencer, både specialister og generalister, og du vil opleve at skulle lede alt fra forholdsvis nye medarbejdere til erfarne projektledere og specialister.

Dine opgaver
Dine opgaver vil i tæt samarbejde med kontorets øvrige ledelse være at..

  • varetage den daglige personaleledelse af et team på omkring 12 engagerede, dygtige og dedikerede medarbejdere
  • varetage det daglige projekt- og økonomiansvar for teamets opgaver
  • samarbejde og koordinere tæt med andre kontorer i styrelsen
  • samarbejde med Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement og med øvrige eksterne samarbejdspartnere
  • indgå i kontorets ledelsesteam og medvirke til kontorets og Social- og Boligstyrelsens udvikling.

Din profil
Desuden lægger vi vægt på, at du..

  • har en relevant akademisk baggrund og gerne erfaring med ledelse
  • kan lykkes gennem ledelse af andre og sætte retning
  • har god indsigt i handicapområdet
  • har politisk tæft og forståelse for de kommunale rammevilkår
  • er vant til at arbejde udviklingsorienteret og med afsæt i forskningsbaseret viden
  • har personlig gennemslagskraft og formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • er inddragende, motiverende, anerkendende og kan skabe arbejdsglæde og trivsel
  • lægger vægt på teamsamarbejde og stimulerer nytænkning og ambitiøse opgaveløsninger
  • har erfaring fra en politisk ledet organisation.

Om Kontoret for Handicap
Som leder for Team Voksenhandicap vil du blive en del af Kontoret for Handicap og Den Nationale Tolkemyndighed. Den primære opgave er at understøtte implementering af lovgivningen og kvalificere de politiske beslutningsprocesser med afsæt i forskningsbaseret viden såvel som viden om praksis på området. Vi tilbyder konkrete rådgivningsindsatser til kommunerne og gennemfører en lang række initiativer, der understøtter kommunernes brug af viden.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. maj 2024. Der er tale om en fast stilling. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.
Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Ansøgningsfrist for leder til Team Voksenhandicap er mandag den 26. februar 2024.
Vi afholder 1. samtale fredag den 1. marts 2024 og 2. samtale tirsdag den 12. marts 2024.
Der vil mellem de to samtalerunder være en test af dig (DISC-profil), og til 2. samtalen kan du forvente, at vi taler ud fra en case, du har forberedt.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte kontorchef Sanna Dragholm [email protected] på telefon 41 93 25 51 eller souschef Signe Danø på [email protected] på telefon 61 96 56 06.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du personen, der kan fortsætte udviklingen af en af landets største mekanikeruddannelser? Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt? D..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3