Er du god til at skabe struktur? Vi søger en PMO-konsulent til Koncern Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi har brug for en, der kan give sparring om projektledelse og processer. Har du erfaring med at arbejde som PMO-konsulent i et projektstyringskontor? Så har vi en spændende stilling til dig.
Har du lyst til at være med til at udvikle PMO-kontoret i Koncern Digitalisering, Region Sjælland? I Koncern Digitalisering arbejder vi med en bred vifte af IT-projekter og programmer, der skal være med til at understøtte vores kollegaer på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen. Hos os vil du få en varierende hverdag med mange forskellige opgaver og et stærkt teamfællesskab.

Som teamleder, Morten Ravn, fortæller: ”Vi kan tilbyde dig en varierende hverdag, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på opgaver og løsninger. Vi oplever følelsen af, at vi gør en forskel for borgere i hele Region Sjælland fx er vi også med i projektet om hjemtagelse af ambulancetjenesten til regionen. Der er store muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi er et team, hvor det er vigtigt for os, at der en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid og mulighed for at arbejde hjemme, når det passer ind i arbejdsopgaverne”.

IT Projektledelse gennemfører alle IT-projekter i hele Region Sjælland. Her spiller PMO’et en vigtig rolle i at understøtte vores IT-projektledere, IT-programledere og resten af Koncern Digitalisering. I afdelingen går vi meget op i "at spille hinanden gode", både i form af buddyordninger og vidensdeling på tværs af fagområder. Vi er i alt ca. 55 medarbejdere i IT Projektledelse, hvoraf 8 sidder i PMO-teamet.

Du vil blive en vigtig go-to person, når det handler om projektsupport for programmer
Du bliver en central ressource som projektsupport i et af vores programmer. Her skal du være med til at understøtte it-projekter og programmet i forhold til Koncern Digitalisering ’s projektmodel samt system- og procesbrug.
Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af:

• Yde support og sparring til program- og projektledere omkring brug af Koncern Digitaliserings projektmodel og processer i Koncern Digitalisering.
• Understøtte programlederen med planlægning, dokumentation og vedligehold af programplan og projektplaner, risikostyring, beslutningslog, økonomi samt produktnedbrydning.
• Understøtte programmet i forbindelse med ressourceallokering.
• Kommunikere status og forandringer indenfor projektøkonomi til den primære interessentkreds.
• Være med til løbende udvikle vores værktøjer til projektledelse.

- kort sagt vil du blive limen, der får program, projekter og organisationen til at hænge sammen.

Vi arbejder både med planlagte aktiviteter og ad-hoc opgaver med mange korte deadlines, der kræver, at du kan holde mange bolde i luften på samme tid.

Motiveres du af at hjælpe andre?
Du har nok erfaring fra en lignende stilling og brænder for at bruge denne erfaring i forbindelse med at indgå i et PMO-team og i et program. Derudover motiveres du af at arbejde med de dele af projekter og programmer, der bl.a. har politisk fokus, mange interessenter og komplekse udfordringer.
Vi forestiller os, at du har erfaring med:

• Projekt og/eller program understøttelse i et projektstyringskontor.
• Økonomistyring.
• Du kan begå dig på mellem- og toplederniveau, både i tale og på skrift i en større offentlig organisation.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du er certificeret i PRINCE2 og certificeret i ITIL.
Som person er du ambitiøs og resultatorienteret. Du er overbevisende og respektfuld i din adfærd og har god gennemslagskraft. Det er vigtigt for dig at være opsøgende, serviceorienteret og du finder det naturligt at følge arbejdsopgaverne til dørs.

Sådan søger du
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV senest den 20. december 2023.
Vi forventer at afholde samtaler løbende. Tiltrædelse ønskes den 1. februar 2024 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost.

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Funktionschef, Ann Ilsøe Hvid, på telefon 2545 4959.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet
Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Du bliver en del af en tværgående organisation, hvor vi er specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder. Vi er omkring 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering, understøttelse og support af den daglige drift til vores omkring 19.000 brugere. Dermed har vi berøring med stort set alle medarbejdere i regionen.

Koncern Digitalisering er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Dele af vores supportfunktion har lokation på regionens sygehuse. På den måde sikrer vi også at være tæt på.

Lær os bedre at kende
Hjemmeside: Koncern Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)
Eller LinkedIn: LinkedIn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer som elektriker til at etablere vores nye fabrik i samarbejde med et mangfoldigt team? Så har du nu den oplagte mulighed ved at .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer til at samarbejde med dedikerede og erfarne fagfolk i etableringe en ny fabrik? Og drømmer du om at være en del af fremtiden hv..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    About the job Are you passionate about maintaining compliance and handling documentation while ensuring the validation of IT systems? Do you enjoy working in a complex stakeholder landscape where..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    It-kyndig med smedeerfaring søges.Vi søger en erfaren It-kyndig medarbejder med tidligere erfaring som smed og med ekspertise inden for isometriske tegninger til dokumentation, svejselogs og kontro..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 18
17. maj 2024 19
16. maj 2024 20
15. maj 2024 22
14. maj 2024 22
13. maj 2024 23
12. maj 2024 24
11. maj 2024 24
10. maj 2024 26
9. maj 2024 26
8. maj 2024 27
7. maj 2024 26
6. maj 2024 28
5. maj 2024 28
4. maj 2024 28
3. maj 2024 30
2. maj 2024 28
1. maj 2024 27
30. april 2024 24
29. april 2024 23
28. april 2024 22
27. april 2024 22
26. april 2024 22
25. april 2024 22
24. april 2024 21
23. april 2024 18
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 18
18. april 2024 16