Energy Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Er du fuld af energi og savner frisk luft til karrieren? – så er du måske vores kommende Energy Manager
Med reference til Centerdirektøren søger vi til en nyoprettet stilling en Energy Manager, der brænder for at optimere og reducere energiforbruget via sparring og i tæt samarbejde med vores tekniske chefer på de tre destinationer i Rødby, Billund og Søndervig.

Som vores Energy Manager vil du være den uundværlige hjerne bag vores energioptimeringsstrategi, og de tekniske chefers forlængede arm i forhold til at optimere driften. Din mission er at bruge din ekspertise til at jonglere med ventilationssystemer og CTS som en sand teknologisk troldmand, og samtidig arbejde på at gøre Lalandia grønnere end nogensinde før. Dette indebærer både ledelse af projekter samt praktisk arbejde på tekniske installationer.

Du vil få arbejdsdage på alle 3 centre, men samtidig have en fast base på et af centrene. Om din egen bopæl er i øst eller vest er ikke afgørende.

Arbejdet er en ongoing proces, der ikke stopper, hvor rækkefølgen altid er ”skab overblik” – ”optimér på eksisterende systemer/arbejdsgange” – ”foretag gavnlige og nødvendige investeringer”.

Hovedansvarsområder:

Energiforbrugsanalyse: Du dykker ned i Lalandia-anlægget som en energidetektiv, identificerer områder med højt energiforbrug og udvikler strategier til at reducere det.

Ventilationssystemoptimering: Du evaluerer på eksisterende ventilationsanlæg i komplekset, og puster nyt liv i systemerne, som sikrer at luften føles friskere end en havbrise. Du vil udvikle og implementere forbedringer for at opnå optimal luftkvalitet, reducere energiforbruget, og tager aktivt del i installations- og vedligeholdelsesarbejdet.

CTS-integration: Som den teknologiske dirigent vil du samarbejde med CTS-specialister for at skabe en symfoni af avanceret styringsteknologi. Resultatet? Optimeret drift af alt, lige fra opvarmning og køling til belysning og ventilation.

Dataindsamling og -analyse: Du opsætter og vedligeholder systemer til overvågning og indsamling af data om energiforbrug og ventilation. Du analyserer løbende dataene for at identificere uønskede energioverraskelser samt udfører teknisk fejlfinding og reparation efter behov.

Energiforbedringsprojekter: Du identificerer og leder projekter med fokus på energieffektivisering, herunder installation af avancerede styringssystemer, opgradering af udstyr og brug af energibesparende teknologier. Du udfører teknisk installation og vedligeholdelse i forbindelse med disse projekter.

Samarbejde og træning: Du er den venlige mentor, der deler dine energikundskaber med vores Serviceteknikere, og træner dem i samarbejde med de tekniske chefer i energieffektive procedurer og praksisser.

Energibesparelsesrapportering: Du tryller ved egen hjælp rapporter om energibesparelser frem, og præsenterer dem som en sand storytelling-mester til Lalandias ledelse og myndigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning og standarder.

Faglige kvalifikationer:
  • Uddannelse som maskinmester eller bygningsingeniør med en passion for teknisk ledelse og energioptimering
  • Grundlæggende erfaring inden for CTS, ventilation og energieffektivisering
  • Teknisk dygtighed og en evne til konstant udvikling
  • Interesse og viden om energieffektive teknologier og praksis
  • Evnen til at tage ansvar for tekniske projekter og udføre vedligeholdelsesarbejde

Personlige egenskaber:
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner – både op og ned og til siden i organisationen
  • Proaktiv og lærenem
  • Kreativ og interesseret i at finde innovative tekniske løsninger
  • Engageret i at fremme bæredygtighed og energieffektivitet hos andre

Vi tilbyder:
Som Energy Manager i Lalandia får du mulighed for at være den ultimative energi-magiker, der gør komplekset mere energieffektivt og bæredygtigt, mens du selv udvikler din praktiske erfaring og tekniske færdigheder.
Du bliver en del af en mangfoldig og levende virksomhed, og i vores rolle som vært overfor gæster og kolleger har vi fokus på at skabe gode minder for både vores gæster og hinanden.
Vi vægter endvidere medarbejdertrivsel og arbejdsglæde højt. Du kommer til at arbejde under velordnede forhold med bl.a. pension, sundhedsforsikring, kantineordning samt et væld af rabatordninger.

Har vi fanget din interesse, så lad eventyret begynde:
Hvis der er noget, du vil spørge om, før du søger, så tøv ikke med at kontakte Centerdirektør Karsten Juhl i Rødby på tlf. 2165 4478.
Send gerne din ansøgning snarest muligt – da vi holder samtaler løbende. Her deltager Karsten Juhl samt vores 2 tekniske chefer.

Tiltrædelse efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Rødby
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Rødby

    Are you an accomplished Senior Planning Engineer with international experience from the construction industry? Is it you, people think about, when they talk planning, scheduling and controlling of .
    • Øvrige
    • Rødby
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Væggerløse

    Vi søger engagerede og præsentable interviewere til at udføre Exit målinger for LIDL. Som interviewer vil du indhente vigtig information fra kunderne, hvilket vil bidrage til forbedringer af LIDL's..
    • Øvrige
    • Væggerløse
    Få mere info
  • Øvrige i Maribo

    Er du ergoterapeut, pædagog eller har anden sundhedsfaglig mellemlang videregående uddannelse? Har du gode formidlings- og samarbejdsevner? Så er du måske den person vi skal bruge som demensfacilit..
    • Øvrige
    • Maribo
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Maribo

    Kan du lide at hjælpe andre, og interesserer du dig for mennesker og sundhed? Vil du gerne tage en brugbar og praktisk uddannelse på en arbejdsplads med et godt sammenhold? Så kunne du måske være i..
    • Øvrige
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. maj 2024 9
23. maj 2024 8
22. maj 2024 5
21. maj 2024 6
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2