Analysekonsulent til børne- og ungeområdet i Slagelse Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en konsulent der kan hjælpe med at styrke vores ledelses- og datagrundlag, med henblik på at optimere driften og effekten af de sociale- og beskæftigelsesrettede indsatser, som dagligt leveres til Børn og Unge i udsatte positioner i Slagelse Kommune. Vi er ambitiøse på vores Børn og Unges vegne, og har derfor behov for at udvikle en videns- og datadreven praksis, hvor vi lykkedes med at imødekomme de stadigt mere komplekse udfordringer der opleves hos målgruppen.

Videns- og datadreven udvikling
Som analysekonsulent vil dine opgaver bl.a. være at skulle understøtte Børne- og ungechefen og de tre afdelingsledere i deres daglige ledelsesrum. Ledelsesinformation og relevant data spiller en afgørende rolle i forhold til at sikre, at ledelsen kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Behovene for data ændres løbende. Aktuelt har vi fokus på at optimere driften ved brug af læringsorienteret ledelsestilsyn, så der løbende er blik for, hvor faglighed og lovmedholdelighed med fordel kan styrkes og hvor der samtidig sikres bæredygtige tilbud til målgruppen. Vi søger derfor en kollega, der i tæt samarbejde med teamet, motiveres af en bred vifte af opgaver indenfor ledelsesinformation og analysearbejde.

I Slagelse Kommune har vi igangsat en større omlægning af børne- og ungeområdet. Vi går nye veje i vores faglige tilgange, rykker tættere sammen med almenområdet og vores ungdomsuddannelser og sammensætter indsatser ud fra et hensyn til barnet og den unge, og med afsæt i viden om effekt.

Vi er derfor i gang med et ambitiøst og målrettet udviklingsforløb på tværs af hele centeret, hvor fokus er at styrke et fælles mindset, metoder og tilgange, så vi i endnu højere grad lykkedes med at understøtte udviklingsprocesser, blivende fællesskaber og forandringer for vores Børn og Unge i Slagelse Kommune. Til brug for det igangsatte udviklingsarbejde, skal vi bl.a. have udviklet et nyt målparameter, hvor vi i højere grad måler på vores Børn og Unges samlede trivsel, frem for lovmæssige proceskrav og igangsatte indsatser. Et spændende arbejde som vores nye analysekonsulent bliver en del af.

Din hverdag i Børn og Unge – faglig retning og udvikling
Center for Børn og Unge består af ca. 300 medarbejdere og ledere fordelt i Afdeling Børn og Familie, Afdeling Trivsel og Udvikling og Ungeenheden. Centeret leverer myndighedssagsbehandling, vejledning og målrettede indsatser til målgruppen 0-30 år inden for de forskellige social- og beskæftigelsesrettede lovgivninger. Som led i de igangsatte initiativer, den faglige retning og de ledelsesmæssige og politiske prioritering på området, er det et center i vækst.

Børn og Unge er et udviklings- og læringsorienteret center, hvor der er fokus på aktuel bedste viden og på at sikre mere helhedsorienterede og koordinerede indsatser i tæt samspil med myndighed, udfører, almenområdet og civile aktører. Vi er optaget af barnets og den unges ønsker, håb og drømme ud fra et hverdagslivsperspektiv, og hvordan disse kan motivere og understøtte udviklingen og en varige forandring.

Dine opgaver inkluderer
  • Understøtte udviklingen af data- og analysearbejdet på børne- og ungeområdet
  • Understøtte beslutningsprocesser ved at levere valide data som grundlag for de strategiske beslutninger
  • Databearbejdning og -analyse for at identificere tendenser og mønstre (nøgleindsigter)
  • Udarbejde analyser, rapporter og præsentationer til centerledelsen og andre interessenter, herunder løbende afrapportering og ledelsesinformation
  • Hjælp og støtte til ledelsen i Børn og Familie omkring datatræk i DUBU, herunder sikring af datakvalitet i DUBU og udarbejdelse af relevant styringsmateriale i DUBU direkte i sagsbehandlingssystemet


Din profil
  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse
  • Du har kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation, gerne det specialiserede børne- og ungeområde i en kommunal praksis
  • Du har gerne erfaring med DUBU og kan supportere til ledelsen i form af diverse udtræk og visninger
  • Du er imødekommende og har gode samarbejdsevner


Du bliver en del af et stærkt hold
Som vores nye kollega bliver du en del af Team Administration og Udvikling. Vi er et team på 22 medarbejdere fordelt på faste konsulenter, projektansatte, administrative og studentermedhjælpere, hvor vi hjælper og understøtter hinanden i de arbejdsopgaver, der er i teamet. Du vil få reference til en af teamets to ledere, chefkonsulent Sidsel Rønne Ackermann.

Du vil hurtigt erfare, at teamet og centeret består af dygtige, erfarne og ambitiøse ledere og medarbejdere, som ud over fagligt fokus, også bidrager med en positiv og humoristisk stemning, hvilket letter tilgangen i en ellers krævende opgave på børne- og ungeområdet.

Fysisk placering
Fysisk vil du få arbejdsplads i Slagelse centrum. Der er mange der pendler, og kommer du med tog, tager det under 1 time fra København H og ca. en halv time fra Odense. Er du i bil skal Storebæltsbroen ikke afholde dig fra at søge, da udgiften stort set dækkes af skattefradraget.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Forventet tiltrædelse er hurtigst mulig, senest den 1. april 2024.

Ansøgning
Send din ansøgning med bilag elektronisk via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest
  • 23. februar 2024 kl. 12.00


Rekrutteringsprocessen
Samtaler afholdes den 28. februar 2024 i tidsrummet fra kl. 8.30 til kl. 14.30.

Der inviteres til samtale for udvalgte kandidater den 26. februar 2024.

Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at rette henvendelse til
  • chefkonsulent Sidsel Rønne Ackermann, telefon: 29 17 69 25 / mail: [email protected] eller
  • Børne- og ungechef Rikke Kvistgaard Laursen, telefon: 29 40 65 92 / mail: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Slagelse
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer til at samarbejde med dedikerede og erfarne fagfolk i etableringe en ny fabrik? Og drømmer du om at være en del af fremtiden hv..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    About the job Are you passionate about maintaining compliance and handling documentation while ensuring the validation of IT systems? Do you enjoy working in a complex stakeholder landscape where..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    It-kyndig med smedeerfaring søges.Vi søger en erfaren It-kyndig medarbejder med tidligere erfaring som smed og med ekspertise inden for isometriske tegninger til dokumentation, svejselogs og kontro..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Roskilde

    Jobbeskrivelse:Vi søger for vores kunder dedikerede og pålidelige medarbejdere til deres fødevareproduktionslinjerved Roskilde. Som en del af teamet vil du være ansvarlig for at stå ved pakkebå..
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 26
18. maj 2024 26
17. maj 2024 28
16. maj 2024 28
15. maj 2024 28
14. maj 2024 27
13. maj 2024 24
12. maj 2024 22
11. maj 2024 22
10. maj 2024 23
9. maj 2024 23
8. maj 2024 22
7. maj 2024 19
6. maj 2024 19
5. maj 2024 18
4. maj 2024 19
3. maj 2024 20
2. maj 2024 17
1. maj 2024 18
30. april 2024 20
29. april 2024 17
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 12
19. april 2024 12