Data- og analysekonsulenter til at se fakta og se på tværs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Data- & Analysekonsulenter til datadrevet analyse, udvikling og forretningsunderstøttelse søges til Det Nære Sundhedsvæsen (DNS). DNS har en ambition om, at driftsstyringen og ledelsesstyringen af vores mange aktiviteter i videst muligt omfang understøttes af og udvikles med afsæt i data. Vi ønsker løbende at tilpasse og udvikle vores kerneopgaver, og iværksætte nye indsatser med udgangspunkt i dataunderstøttede beslutninger for forretning, produktion og effekt.

Vi søger fagligt kompetente og erfaringsmæssigt bredt funderede kollegaer, der i samarbejde kan udvikle og drive DNS’ data- og analysearbejde. Vi arbejder med omfattende mængder sundhedsdata, som vi fremstiller, bearbejder, analyserer og udarbejder beslutningsoplæg på baggrund af.

Om jobbet - vi tilbyder dig

En stilling med mulighed for stor fleksibilitet og tæt samarbejde med kollegaer i DNS og i Regionshusets øvrige virksomhedsområder og regionens kommuner

  • At du bliver en del af et stærkt fagligt team med fokus på data og datadrevet ledelse- og driftsunderstøttelse
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Vi har et højt fagligt miljø og et højt tempo i opgaveløsningen
  • Vi giver gode muligheder for personlig sparring og støtte

Vi er en virksomhed, der arbejder sammen og på tværs. Vi er ambitiøse, ønsker at blive mere indsigtsfulde, og løbende tilpasse vores ydelser til gavn for borgerne i Region Sjælland. Lighed i sundhed er højt prioriteret i Region Sjælland. Hvis det skal lykkes, er der brug for, at vi samarbejder med kommuner, almen praksis og andre aktører om forebyggelse, tidlig opsporing og behandling tæt på borgernes hverdag.

En vigtig del af det tværsektorielle samarbejde er opbygning af datagrundlag, som kan understøtte beslutninger, projekter og optimering. Vi har bl.a. behov for at kunne belyse processerne i og effekterne af vores tiltag og projekter på tværs af sektorer; med fokus på både sundhed, kvalitet og økonomi.

Det Nære Sundhedsvæsen søger derfor en kollega med interesse for data, databaserede analyser, viden om og erfaring med datadrevet ledelse. Opgaven for Data- og Analysekonsulenten består bl.a. i at understøtte driften af virksomhedens kerneopgave med driftsmålinger, databearbejdning og analyser af udviklingstendenser. Arbejdet vil foregå i nært samarbejde med DNS’ øvrige data- og analysemedarbejdere.

Kompetencer - vi forventer at:

Du skal varetage følgende opgaver:

  • Understøtte arbejdet i DNS gennem identifikation og konkretisering af funktionschefernes data- og analysebehov
  • Etablere, vedligeholde og udbygge samarbejde med regionale og kommunale samarbejdspartnere
  • Samarbejde med databasemanageren om opbygning, vedligeholdelse og udbygning af eksisterende databaser og rapporteringsløsninger

Formelle kompetencer:

  • Relevant samfundsvidenskabelig eller sundhedsfaglig uddannelse samt erfaring og interesse for datahåndtering og -analyse (f.eks. kandidatuddannelse eller relevant akademiuddannelse). Andre uddannelser kan tilsvarende være relevante
  • IT kompetencer med kendskab til og erfaring med relevante nationale, regionale og kommunale sundhedsdata, databehandlingsværktøjer og/eller dashboards

Erfaringsbaserede kompetencer:

  • Kan lave sundhedsøkonomiske analyser
  • Kan understøtte og vejlede samarbejdspartnere i dataudtræk, kvalitetssikring af data og analyser
  • Har datakritisk erfaring
  • Har statistisk viden og erfaring
  • Har en analytisk tilgang til opgaver
  • Kan udarbejde analyser og præsentation heraf
  • Er selvstændigt arbejdende
  • Er en god samarbejder og teamspiller
  • Er nysgerrig og god til at undre sig

Da DNS stadigvæk er under opbygning, er en god portion pionerånd, gåpåmod og fleksibilitet helt afgørende for, at du vil kunne trives med jobbet. Det betyder, at du har stor mulighed for selv at påvirke indholdet i jobbet, men kræver også, at du kan arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du er ambitiøs og nysgerrig på metoder og mennesker og har lyst til at støtte DNS’ målsætning om, at skabe et sammenhængende nært sundhedsvæsen.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”, som er overskriften for alt, hvad der arbejdes med.

Den politiske dagsorden handler om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgernes hverdagsliv og i stigende grad ud i eget hjem.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, i Næstved og i Test-og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt er der en medarbejderstab på mere end 1.500 medarbejdere.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejdes der målrettet med at udvikle en forbedringskultur.

Dataunderstøttelse af indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, der anvendes for at sikre innovation, koordination, overblik, vidensdeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Udviklingsarbejdet sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så indsatser er afstemt med forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og ansøgers kvalifikationer.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. december 2022 eller snarest muligt efter aftale.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsens tværgående område Økonomi, med enhedens funktionschef som din nærmeste leder. Det primære arbejdssted er i Regionshuset i Sorø.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om jobbet, så kontakt Funktionschef Jens Magleby Sørensen på [email protected] eller tlf. 2928 6518.

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Se præsentationsvideo af Det Nære Sundhedsvæsen her.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er søndag den 23. oktober 2022. Samtaler forventes afviklet onsdag den 26. oktober 2022.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Bliv en del af vores spændende arbejdsplads Vi tilbyder 3 spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for spildevand, jord og virksomhedsområdet. Du får mass..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet SSP-området i [xxxxx] er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en fagligt stærk SSP-konsulent til at drive flere at vores nuværende og kommende SSP-indsatser. Dette er en..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to step into a pivotal role where your expertise will drive quality and compliance standards within Active Pharmaceutical Ingredient (API) IT? Would you like to lead the charge in set..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9