Chef for politik og ledelse, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Region Sjælland søger en enhedschef til en nyoprettet stilling i det kommende ”Koncern Ledelse og Kommunikation”, hvor du skal stå i spidsen for en spændende faglig og organisatorisk udvikling. Du kommer helt tæt på vores øverste politiske og administrative ledelse og vil samarbejde med vores store driftsorganisation med 20.000 ansatte og et budget på 21 mia. kr.

Du bliver ansat midt i en spændende proces, hvor vi udvikler vores organisation og omdanner det nuværende ledelsessekretariat til ”Koncern Ledelse og Kommunikation”. Målet er at styrke regionens indsats i forhold til proaktiv interessevaretagelse, omdømme, inddragelse, udvikling af den politiske betjening, udvikling af ledelsesfora og god offentlig forvaltning.

Vi skal samtidig lykkes med at realisere Regionsrådet strategi ”Region Sjælland – for borgerne”. Gennem 12 konkrete borgerløfter skal strategien skabe forandringer for borgerne ud fra et politisk mål om at tilbyde flere sundheds- og uddannelsestilbud tættere på borgerne, mere forebyggelse, bedre sammenhæng i borgernes møde med sundhedsvæsenet og grøn omstilling.

En leder med politisk tæft, analytisk sans og flair for personaleledelse

Som ny enhedschef skal du bl.a. lykkes med, at vi bliver endnu dygtigere til at betjene Regionsrådet, regionsrådsformanden og direktionen gennem udvikling af vores politiske, strategiske og kommunikative fokus i sager og mere effektive arbejdsprocesser.

Det bliver også din opgave at styrke sammenhængskraften i organisationen gennem udvikling af vores centrale ledelsesfora og metoder til samarbejde på tværs af koncernenheder, især med fokus på at skabe overblik over strategiske udviklingsprojekter, sikre bedre opfølgning og gode organisatoriske processer.

Du skal endeligt styrke udviklingen af en sikker og tillidsskabende forvaltning i hele organisationen med fokus på borgernes behov for bedre sprog, kortere sagsbehandlingstid og mere åbenhed. Som led i denne opgave får du også ansvar for vores juridiske funktioner og for implementering af mere digitale arbejdsprocesser.

Som enhedschef for ”Politik og Ledelse” får du personaleledelsesansvar for ca. 18 erfarne, ambitiøse og fagligt meget kompetente medarbejdere, der er vant til i stort omfang at tage ansvar for opgaverne og være selvledende, og som indgår i gode samarbejdsrelationer med resten af organisationen.

Du vil blive kollega til presse- og kommunikationschefen, der leder enheden ”Medier og Omdømme”. Sammen vil I referere til direktøren for ”Koncern Ledelse og Kommunikation”.

Direktøren får det overordnede ansvar for politikudvikling, strategisk udvikling af opgaveløsningen samt udvikling af ”Koncern Ledelse og Kommunikation”, mens du i sparring med direktøren får ansvar for at sikre den daglige drift og leverancer i høj kvalitet. Du skal herunder gennemføre de forandringer, der er målet med organisationsændringen.

Det er et selvstændigt mål med den nye organisering i ”Koncern Ledelse og Kommunikation” at styrke faglige sammenhænge og synergi i opgaveløsningen. Det betyder, at vi i praksis skal arbejde i matrixlignende strukturer for at udnytte kompetencer og ressourcer bedst muligt. Det er vigtigt, at din ledelsesstil matcher dette behov.

Du kan læse mere om vores nye organisation og opgaver i vedlagte beskrivelse.

Din profil

  • Du har en relevant akademisk uddannelse.
  • Du er en ambitiøs og talentfuld leder med ledelseserfaring, og du har en tillidsbaseret og anerkendende ledelsesstil i din personaleledelse.
  • Du har god politisk og strategisk forståelse og interesse for især sundhedspolitik.
  • Du har erfaring fra andre politiske organisationer.
  • Du er udviklingsorienteret, men har samtidig fokus på stabil og sikker drift og på at få fulgt op på igangsatte initiativer.
  • Du har god analytisk kapacitet og kan hurtigt danne dig overblik over sager, men har samtidig blik for detaljen, når det er nødvendigt.
  • Du har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer på tværs af organisationen.
  • Du kan kommunikere på en enkel og letforståelig måde.
  • Som person udstråler du ro, nærvær, rummelighed og overskud – også i pressede situationer.

Lidt mere om os

Du kommer helt tæt på de politiske og organisatoriske beslutningsprocesser i Region Sjælland og bliver en del af Koncern Ledelse og Kommunikation med i alt ca. 35 medarbejdere, når organisationsændringen er fuldt implementeret.

Vi har en travl hverdag, men der er højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Tonen er let og uformel, og vi er gode kollegaer for hinanden, både socialt og fagligt.

Du må forvente, at stillingen som enhedschef indebærer en betydelig arbejdsmængde, der skal håndteres i dagligdagen, og ofte vil kræve ekstra fleksibilitet udenfor normal arbejdstid. Vi stiller til gengæld også fleksible arbejdsrammer til rådighed, herunder muligheder for hjemmearbejde. Vi prioriterer desuden kompetenceudvikling og efteruddannelse højt.

Du kan læse mere om Region Sjællands organisation på www.regionsjaelland.dk og finde os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Yderligere information

Ansøgningsfristen er den 5. april 2023. Forventet tiltrædelse 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.

Vi forventer at holde 1. samtale den 14. april 2023 og 2. samtale den 21. april 2023. Der vil være test mellem 1. og 2. samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte koncernsekretariatschef Lisbeth Iversen (kommende direktør for Koncern Ledelse og Kommunikation) på mobil: 40 24 55 95 eller e-mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Onsdag den 05. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Har du styr på din el-faglighed? Og drømmer du om at gøre en forskel for vores patienter på det globale marked i en stilling med en stor grad af tillid og selvstændighed? Så er du måske vores nye E..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Ville du være med til, at sikre at de mest effektive og relevante træninssetup for vores medarbejdere bliver udviklet? så er stillingen som træningssupporter i PP Business Support muligvis noget fo..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you passionate about ensuring compliance and driving continuous improvement in quality processes? Do you thrive in a dynamic environment where you can collaborate with cross-functional teams an..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 8