Planlægger til landdistriktsområdet i storbyens smukke forhave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være en del af udviklingen i en af landets smukkeste kommuner?
Vil du være med til at sikre attraktive rammer for det gode liv på landet?
Vil du være med til at sætte standarden for det gode og værdiskabende samarbejde med kollegaer, borgere, virksomheder, interessenter og andre aktører?
Så er du muligvis vores nye planlægger i Afdeling for Plan og Klima i Vordingborg Kommune.

Vordingborg Kommune er midt i en meget positiv udvikling. Vi arbejder målrettet med udviklingen af vores købstæder, byomdannelse i Vordingborg bymidte, nye boligområder i Præstø og Vordingborg, en stor erhvervshavn i Vordingborg og udvikling af havnen og den historiske bymidte i Stege. Vi arbejder også på højtryk med erhvervs- og servicehavnen for vindmøller i Østersøen på Klintholm Havn, med turismen på Møn men også med at udnytte og udvikle de potentialer, der er i vores landsbyer og landdistrikter og i hele kommunen. Sidst men ikke mindst øger vi fokus på
klimadagsordenen. De kommende år byder også på store infrastrukturinvesteringer i form af bl.a. den ny Storstrømsbro – et projekt der også har indflydelse på Vordingborg by og Vordingborg Kommune.

Der sker rigtig meget positivt i Vordingborg Kommune, og det smitter af på opgaverne i Afdeling for Plan og Klima. Vi vil gerne kunne følge med udviklingen og give en god og rettidig service til vores borgere og virksomheder. Derfor er afdelingen også vokset det seneste år. Nu søger vi en planlægger til vores planafdeling – Afdeling for Plan og Klima - med fokus på planlægning og administration af planloven i landdistrikterne/landzonen - fra daglig administration af landzonebestemmelserne over lokalplanlægning til input til kommuneplanlægningen.

Dine opgaver
Du skal primært løse opgaver, der knytter sig til landdistrikterne (landzone), det vil sige myndighedssagsbehandling på landzoneområdet, lokalplanlægning og input til kommuneplantemaer af relevans for landdistrikterne.

Derudover indgår du naturligt i opgaveløsningen inden for afdelingens samlede portefølje og bidrager til udvikling og sparring på planlovens område.
Opgaverne spænder over borgerinddragelses- og samskabelsesprojekter inden for f.eks. områdefornyelser, til kommuneplanlægning og løbende myndighedsopgaver, hvor du komplementerer afdelingens øvrige medarbejdere.

Hvad forventer vi af dig?
  • Du har en relevant, videregående uddannelse som landskabsarkitekt, byplanlægger, geograf eller lign.
  • Du har gerne erfaring fra en kommune og har viden om fysisk planlægning og administration af planloven.
  • Du sætter en stor ære i at levere god service, og er løsningsorienteret og imødekommende i mødet og samarbejdet med borgere, kollegaer og samarbejdspartnere. Du hjælper borgerne og virksomhederne godt på vej i deres projekt og skaber derfor positive resultater.
  • Du er velformuleret og kommunikerer tydeligt og præcist i skrift og tale.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i et team, og du har gode samarbejdsevner til at sikre en tværfaglig koordinering af kommunens planopgaver.
  • Du ved hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation, og du forstår at være i spændingsfeltet mellem politiske, lokale og faglige interesser i respekt i for den politiske kontekst.

Om os
Afdeling for Plan og Klima er en afdeling med en stærk team-ånd, bestående af 12 superdygtige og engagerede medarbejdere med en bredt sammensat uddannelsesbaggrund.

Vi ser os selv som en central aktør i arbejdet med at realisere kommunalbestyrelsens vision om kommunen som storbyens smukke forhave gennem arbejdet for at udvikle smukke og levende købstæder, landsbyer og landdistrikter i samarbejde med, og til glæde for, borgere, turister, virksomheder og investorer, og ved at bidrage til at bringe kommunens største styrke – nærheden til natur, kulturmiljø, historie, kyst og vandet – i spil.

Når du bliver vores kollega, vil du blive en del af et uformelt og godt arbejdsmiljø og teamfællesskab i afdelingen såvel som i hele Plan Byg og Intern Service, hvor vi både kan knokle, diskutere, grine og hygge os sammen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Vi har flekstid med mulighed for at arbejde hjemme. Du skal forvente, at der af og til kan være aftenarbejde.
Ansættelsesdato: 1. juli 2022.

Alle kvalificerede uanset køn, alder og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte fagchef for Afdeling for Plan og Klima, Rosa Philippine Schollain på tlf.: 20 44 89 05, mail [email protected] eller planlægger/landskabsarkitekt, Dorit Mahler Jensen på tlf.: 55 36 24 24, mail [email protected].

Ansøgningsfrist og proces
Frist for at indsende ansøgning er den 20. maj 2022 kl. 24.00.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 21.

Ansøgning sendes elektronisk ved at klikke på ”send ansøgning” nederst og vedhæfte motiveret ansøgning, CV samt relevant dokumentation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Næstved

    eHospitalet i Det Nære Sundhedsvæsen i [xxxxx] søger sygeplejerske til De Mobile Behandlings Enheder MBE Er du en visionær og kreativ tænkende sygeplejerske og vil du være med til at gø..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige på Sydsjælland

    Omdeling og afpostning i bil - Deltid (Næstved)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler og afposter breve og pakker i bil.Hub Næstved..
    • Øvrige
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Rødvig Stevns

    Vil du være med til at lede en af Kofoedsmindes afdelinger? Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 16 sikred..
    • Øvrige
    • Rødvig Stevns
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en blandemester til vores asfaltafdeling i Næstved. Har du lyst til at være en del af vores team og har du hænderne rigtigt skruet på, er det måske dig, vi søger?I Asfaltdivisionen udf..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 3
31. maj 2024 2
30. maj 2024 3
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2