Visionær afdelingssygeplejerske søges til Lungemedicinsk sengeafsnit og ambulatorium i Næstved, SUH Roskilde.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

En spændende og udfordrende stilling i en stor afdeling, hvor du kan være med til at udvikle og forme det lungemedicinske sengeafsnit, infiltratenhed og ambulatorium i Næstved.

Hvem er vi?

Vores afdeling består af et sengeafsnit normeret til 24 sengepladser med en nuværende kapacitet på 18 åbne sengepladser, en stor ambulant lungecancerudredning, et lungemedicinsk ambulatorie og en aktiv forskningsenhed.

I afsnittet modtager vi primært patienter med lungemedicinske problemstillinger, såsom lungebetændelse, astma, akut forværring i KOL, mistænkt lungekræft eller uafklarede infektioner. Vore patienter fejler ofte flere sygdomme samtidigt. De fleste ankommer via Akutmodtage-afdelingen, men vi indlægger også patienter elektivt til f.eks. hjemme-NIV med efterfølgende telemedicinsk opfølgning.

Vi har i afsnittet stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og kollegaskab. Vi vægter det gode humør og har en positiv tilgang til hverdagen. Vi viser omsorg for hinanden, og du vil også opleve, at der er kort vej til afdelingsledelsen, som altid er tilgængelig og støttende. Vi er en forskende afdeling, hvor udvikling og nye idéer er velkomne.

Lungemedicinsk forskningsenhed (PLUZ) har sin base på Næstved Sygehus. Det primære forskningsområde er i optimeret udredning af mistænkt lungekræft.

I januar 2022 fusionerede vi med Medicinsk Afdeling på SUH, Roskilde, som ligeledes huser et lungemedicinsk sengeafsnit og ambulatorium. Sammen udgør vi et af landets største lungemedicinske afsnit, med hertil hørende lungecancerudredning.

Vi forventer at du er:

  • Dialogsøgende, samarbejdsstærk og samtidig handlekraftig
  • Nytænkende og tør fejle
  • Ser muligheder og motiveres af forandringer
  • Kan motivere og få folk til at vokse
  • Har flair for at skabe struktur, gode rammer og er et organisationstalent
  • Balancere drift og udvikling
  • Gerne ledelseserfaring og lyst til ledelse i sundhedsvæsnet
  • Altid blik for patienten

Det er vigtigt for os, at du er tilgængelig og rummelig som leder, at du vægter og forstår vigtigheden af samarbejde både monofagligt, tværfagligt og at du finder det interessant og vigtigt, at ikke mindst på tværs af hele medicinsk afdeling. Vi vægter en anerkendende kultur og er bevidste om at engagerede medarbejdere med et godt arbejdsmiljø skaber de bedste resultater.

Vi tilbyder:

En unik mulighed for i et samarbejde med et tværfagligt team og dygtige medarbejdere, at skabe noget ganske særligt i en velfungerende afdeling og et spændende lungemedicinsk speciale med ambitioner.

En attraktiv stilling med stort ansvar og gode udviklingsmuligheder. Du vil indgå i et engageret ledelsesteam med den specialeansvarlige overlæge og en områdeansvarlig lægesekretær.

En afdelingsledelse som har store ambitioner om udvikling af hele det medicinske område og som ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er indstillet på og åbne for, at tænke og agere i nye organiseringer.

Et skræddersyet introduktionsprogram, hvor du vil blive tilknyttet en mentor.

Om Medicinsk Afdeling:

Medicinsk afdelingen består af 55 sengepladser fordelt på tre sengeafsnit på hhv. SUH Roskilde og Næstved sygehus, flere ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to dialyseafsnit på henholdsvis SUH, Roskilde og Nykøbing Falster Sygehus.

Vi har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med SUH overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Vi har en sygeplejefaglig organisering(SFU) på tværs af Medicinsk afdeling. Her arbejder vi med udvikling på tværs af afdelinger og matrikler. Nuværende arbejder med følgende:

  • Strategi for sygeplejen (udkommer 6. Oktober 2022)
  • Faglig sparring, samarbejde og udvikling på tværs af specialer
  • Udgående/opsøgende sygeplejefaglige teams
  • Etablering af et Sygeplejefaglig symposium i Medicinsk Afdeling en gang årligt

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte:

Ledende oversygeplejerske Stella Sandfeld tlf. 22 12 65 08 eller på [email protected].

Ansættelse pr. 1. Juli 2022 eller efter aftale

Ansøgningsfrist 20.5. Samtaler forventes at blive afholde d. 24.5.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, og vil du udvikle dig både på det psykiatriske og somatiske område? Så er du måske vores nye kollega på BÆLTEFRIT ældrepsykiatrisk afsnit, i Psykiatrie..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Har du en leder i maven? Vi mangler snart en ny leder af vores Lungemedicinske sengeafsnit i Næstved. Hvem er vi? Vores sengeafsnit huser 22 sengepladser. I afsnittet modtager vi primært p..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Sygeplejerske fast stilling, samt vikariat 12 måneder, fra d. 1. september 2024 Stillingen er weekendfri, med blandede vagter primært i toholdsskift, med funktion både i ambulatorie og sengeaf..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3