Vordingborg Ungecenter søger en udviklingsorienteret og ambitiøs Teamleder til Ungevejledningen og Beskæftigelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være med til at lede udviklingen af indsatsen for Ungevejledningen (UU) og indsatsen for uddannelseshjælpsmodtagerne i Ungecenteret i Vordingborg?

Så er der lige nu en unik mulighed for at blive en del af Ungeindsatsen for de unge i alderen 15-24 år, som er forankret i et fremadskuende Ungecenter, der med de unge for øje, arbejder med at omsætte de nationale- og lokalpolitiske mål meningsfuldt i praksis.

Så hvis du kan se dig selv være med til at sætte den faglig retning i organisationen til gavn for de unge og deres familier/netværk, så har du mulighed for at blive vores nye Teamleder i Ungecenteret?

Om os
Ungeindsatsen i Vordingborg er en sammenhængende og målrettet indsats, der skal sikre, at alle unge bliver aktive deltagere i samfundet. Ungeindsatsen er forankret under Borger og Arbejdsmarked og vi er i alt 40 ansatte – heriblandt 1 afdelingsleder, (snart) 2 teamledere og en faglig koordinator. Sammen har vi ansvaret for den samlede indsats for unge i alderen 15-24 år lige fra grundskolevejledningen, iværksættelse af servicelovens foranstaltninger på børne- og voksenområdet og beskæftigelsesområdet.

En samling af området har skabt en unik mulighed for at koordinere indsatsen og sikre den bedst mulige understøttelse af de unges vej. Vi har et tæt og koordineret samarbejde med Børn og Familie, Center for Rusmidler, virksomhedsservice, skoleafdelinger, ungdomsuddannelserne, FGU, TAMU, PPR, SSP og andre lokale aktører på ungeområdet.

Om jobbet
Som Teamleder af ungevejledningen og ungerådgivningen på beskæftigelsesområdet skal du være leder for 18 dygtige og engagerede medarbejdere. Du skal stå i spidsen for driften og udviklingen af vejledningen i såvel grundskolen, ungeområdet, det specialiserede vejledningsområde, fastholdelses- og beskæftigelsesområdet, så I på bedste vis bidrager til, at de unge vælger og gennemfører en ungdomsuddannelse eller opnår selvforsørgelse, i tæt samarbejde med andre afdelinger indenfor og uden for kommunen og på tværs af de forskellige fagligheder.

Derudover er du sammen med medarbejderne ansvarlig for, atomsætte nationale, regionale og lokale målsætninger på uddannelses- og beskæftigelsesområdet til daglig drift af vejledningspraksis.

Dine vigtigste opgaver er at lede driftsnært med fokus på sikker drift, hvor faglighed og styring går hånd i hånd. Du sætter den daglige og faglige kurs i sagsforløbene, så de mange borgere, som Ungecenteret servicerer, oplever at blive mødt tilfredsstillende og effektivt af medarbejderne, der har de bedste betingelser for at løse deres opgaver.

Vi drømmer om en leder, der
  • har indgående og bred vejledningsfaglig indsigt, erfaring og forståelse- såvel teoretisk som i praksis
  • har lysten til at lede et nyt område indenfor beskæftigelse og fastholdelse
  • har et solidt kendskab til ungeområdet, gerne fra flere vinkler som fx skole, det specialiserede område, jobcenter eller KUI
  • evner både interne og eksterne samarbejdsrelationer, såsom ungdomsuddannelser, FGU, TAMU, andre kommuner, andre forvaltninger osv.
  • har indsigt i den komplekse lovgivning på områderne og kan omsætte denne til praksis
  • Ser vigtigheden i det tværfaglige samarbejde og er dygtig til det tværgående samarbejde og har blik for fælles løsninger.
  • evner nærværende personaleledelse for 18 medarbejder med fokus på medarbejdernes trivsel, arbejdsmiljø og faglige udvikling
  • har en grundlæggende respekt for alle fagligheder og for alle arbejdsopgaver

Vi håber også, at du
  • har ledelseserfaring og evne til at indgå i en effektiv ledergruppe
  • har blik for vilkår og muligheder i en politisk styret organisation
  • kan arbejde målrettet og loyalt med forvaltningens kerneopgave og strategier
  • er tydelig, retningssættende og evner at skabe følgeskab
  • har evnen til at skabe resultater igennem andre
  • kan gennemføre forandringer med åbenhed, inddragelse og gennemsigtighed
  • kan sætte tydelige rammer og mål for både drift og udvikling
  • evner at navigere og sætte retning i komplekse sammenhænge
  • er klar og tydelig i din kommunikation, både i skrift og tale

Vi uddyber gerne
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Kira Ziethen, leder af Ungecenteret, på tlf. 29 27 30 61 eller Per Højland afgående Teamleder (Pension) på tlf. 25 40 42 90 eller Mik Erbs ungevejleder på tlf. 25 40 42 82.

Det praktiske

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Forventet start er 1. maj 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist
23. marts 2023

Samtaler
Vi forventer at afholder ansættelsessamtaler den 28. marts 2023. Inden samtalen vil du få tilsendt en case, som skal fremlægges ved samtalen.

Ledelsesprofil
Lederne i kommunen arbejder ud fra et ledelsesgrundlag - se her. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressourcer, og derfor arbejdes der strategisk med medarbejderprofiler, som er et fælles udtryk for, hvad vi alle skal kunne, uanset hvor i organisationen vi er ansat, og hvilken stilling vi har.

I Center for Borger og Arbejdsmarked bliver du en del af
Vores center rummer både Borgerservice samt hele Beskæftigelses- og Ungeindsatsen mfl., og er derfor et stort arbejdsfællesskab, som bygger på mange forskellige faglige, personlige og kulturelle baggrunde.

Vi arbejder aktivt med at optimere og udvikle sammenhængskraften på tværs af organisationen, ligeledes har vi øget fokus på at vores borgere og virksomheder oplever at modtage en værdig sagsbehandling. Som medarbejdere har vi stor indflydelse og medbestemmelse inden for rammerne, gode udviklingsmuligheder for den enkelte, stor frihed i opgaveløsningen og verdens bedste kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Rødvig Stevns

    Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns søger medarbejder med håndværksmæssig baggrund Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbra..
    • Øvrige
    • Rødvig Stevns
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6