Engageret pædagog med høj faglighed søges til [xxxxx], Bostøtte og Værested – Bofællesskabet Fredericiagade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

bofællesskaber, Bostøtte og Værested søger en pædagog til et vikariat med gennemsnitligt 37 timer om ugen med opstart den 1. august 2023 til den 31. juli 2024 til Bofællesskabet Fredericiagade.

Dette stillingsopslag er målrettet dig, som ønsker at arbejde med voksne mennesker med lettere fysiske- og eller psykiske udviklingshandicaps, og som finder værdi i at støtte den enkelte i at leve sit liv så uafhængigt og meningsfuldt som muligt. Du finder det vigtigt at understøtte den enkelte i at opleve sig betydningsfuld – både i eget liv og i relation til andre. Vi kalder det Livskraft.

Om bofællesskaber, Bostøtte og Værested:
Vi er i bofællesskaber, Bostøtte og Værested fælles om en arbejdsplads, som dækker over syv bofællesskaber uden nattevagt, et team af bostøtte medarbejdere, som yder bostøtte til ca. 155 borgere i hele Aalborg Kommune samt Værestedet Perlen – et uvisiteret dag- og fritidstilbud. I bofællesskaberne ydes der støtte efter SEL § 85, på Værestedet efter SEL § 79 og i Bostøtten efter SEL § 85 og §82B.

I alt er vi i ledelsesfeltet i kontakt med ca. 300 mennesker med letter fysiske og/eller psykiske udviklingshandicaps i gennemsnit om ugen via bofællesskaberne, bostøtten og Værestedet Perlen.

Vi har stor viden og erfaring i mødet med mennesker med udviklingshandicaps. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme, suppleret med viden om psykiatri og udviklingshandicap, motiverende samspil, affekt regulering samt udviklingshandicaps og seksualitet. Vi ved dog ikke alt – og vi orienterer os løbende imod en tværfaglig tilgang i samspil med både borgeren selv, dennes netværk og samarbejdsparter internt og eksternt.

Vi møder den enkelte med en forventning om, at ethvert menneske kan noget, kan lære noget og har ønsker og drømme, som motiverer. Centralt i arbejdet som pædagog i bofællesskaber, Bostøtte og Værested forventes en høj grad af respekt i mødet med borgeren med blik for såvel borgerens integritet samt ydmyghed if. din færden i borgerens hjem.

Bofællesskabet Fredericiagade:
I bofællesskabet Fredericiagade bor der 8 borgere i alderen 29 – 54 år. Idet der i borgergruppen er stor aldersspredning, er kendetegnet for borgergruppen, at de hver især værdsætter eget privatliv, men også finder fællesskab i arrangementer særligt ture ud af huset, fødselsdage og højtider. I bofællesskabet Fredericiagade, vægtes, at man som kollega, biddrager aktivt til team samarbejdet, og sætter sig selv og sin faglighed i spil, for herigennem at nå til nye erkendelser, som omsættes til prøvehandlinger og afprøves i samspil med borgeren. Der vægtes i det pædagogiske arbejde, at der arbejdes med faciliterende processer, idet, vi skal lykkedes med, at sætte den enkeltes borgers ressourcer mest muligt i spil.

Alle arbejdstider er tilrettelagt efter borgernes aktuelle behov. Ændres disse behov, vil mødetiderne altid afspejle borgernes aktuelle behov, og derfor kan der forekomme ændringer.

For nuværende er arbejdstiderne tilrettelagt efter et 4 ugers rul, og er i hverdagene i tidsrummet mellem kl. 7.30-21.00. Herforuden arbejdes hver 4. lørdag og hver 4. søndag fra kl. 9.00-18.00.

Idet borgenes pakker er forholdsvis små, vil der være høj grad af alene arbejde i løbet af en arbejdsuge.

Bofællesskabet Fredericiagade ligger tæt på Bofællesskabet Borgergade, hvorfor der ofte er et tæt samarbejde omkring kerneopgaven mellem de to bofællesskaber. Du skal derfor være indstillet på, at samarbejde på tværs af de to bofællesskaber og også lægge timer i Borgergade.

Hvilken profil søges:
Du skal som medarbejder støtte den enkelte borger i at være så engageret og aktiv som muligt i eget liv, fordi følelsen af at være betydningsfuld, er en stærk og motiverende faktor for at kunne forfølge egne drømme. Vi arbejder med afsæt i den enkeltes borgers drømme og initiativ, idet vi hermed tror på, at motivationen til at prøve og lære nyt, ofte er høj.

Hverdagen i bofællesskabet, byder på både hverdags rutiner, spontane aktiviteter, praktiske gøremål samt fælles aktiviteter, og du skal derfor være god til at kunne omstille dig, alt efter hvad situationen kalder på.

Du skal befinde dig godt med en vekselvirkning mellem en høj grad af selvstændighed i planlægningen og udførelsen af dit pædagogiske arbejde - og samtidig evne et tæt samarbejde med teamet omkring indsatser i forhold til at støtte den enkelte borger, og fællesskabet borgerne imellem.

Alt støtte fra bofællesskabet er forankret i en dyb faglighed, hvilket betyder, at alle borgere som modtager støtte fra os kan forvente medarbejdere som:
  • Sætter mennesket først og møder den enkelte med blik for dennes individualitet.
  • Er mentaliserende.
  • Er regulerende if. arousal, stemninger og behov.
  • Bruger relationen som løftestang for at arbejde regulerende og udviklingsorienteret.
  • Er tryghedsskabende.
  • Støtter til selvstændighed.
  • Er lyttende.
  • Har en høj etik og repræsenterer en høj grad af ordentlighed, når vi besøger den enkelte i dennes hjem.
  • Aflæser tegn og afstemmer sig disse.
  • Er opmærksom på sprogets betydning if. at fremme selvstændighed og et åbent mind-set.

Der afholdes ugentlige overlaps med mulighed for sparring fra teamet, og hertil personalemøde 2,5 time hver 4. uge. Herforuden afholdes løbende supervision.

Du skal besidde en stor grad af ansvarlighed, da vi i teamet forventer, at vi hver især løser opgaver med stor ansvarlighed, og hertil også byder ind og tager fælles ansvar for de opgaver som opstår med kort varsel.

Vi forventer derfor at du:
  • Er uddannet pædagog.
  • Kan arbejde alene, idet der er en høj grad af alene arbejde.
  • Har overblik og kan handle i pressede situationer.
  • Har erfaring med og lyst til at arbejde med mennesker med udviklingshandicap.
  • Kan motivere og inspirere – og tør handle anderledes og skaber betingelser så borgerens potentiale ses og sættes i spil.
  • Er fagligt velfunderet, udviklingsorienteret og tager medansvar for kvalificering af praksis og udvikling af organisationen.
  • Er reflekterende og har etiske overvejelser over egen praksis.
  • Kan fungere selvstændigt såvel som være del af et team.
  • Kan arbejde systematisk med indsatsmål og delmål – med blik for borgerens mål, samt evne til at redegøre for valg af metoder samt evaluering af effekten af indsatsen.
  • Er skriftligt velformuleret og har gode IT-kundskaber.
  • Kan skabe og indgå i en positiv dialog.
  • Har viden om neuropædagogik


Vi tilbyder:
  • At du bliver del af et team med engagerede kollegaer med høj faglighed og øje for vidensdeling.
  • At du bliver taget godt imod, og får grundig oplæring.
  • At du bliver del af en organisation, hvor vi arbejder målrettet med at støtte den enkelte i at leve et så uafhængigt og indholdsrigt liv som muligt.
  • At du bliver en del af en aktiv og omskiftelig hverdag med mange spændende udfordringer.
  • At du bliver del af et velfungerende arbejdsmiljø, som vi finder centralt for at lykkes med kerneopgaven.
  • Vide rammer for, hvad der kan sættes i gang og afprøves sammen med borgerne.
  • Løbende supervision ift. praksis.

Måske har du spørgsmål
I det tilfælde er du velkommen til at kontakte assisterende leder Tanja Finnerup på tlf. 25 20 56 61 eller leder Anne Marie Møller Bøjer på tlf. 25 20 03 11. Henvendelse kan rettes i hverdage i tidsrummet 9.00-14.00.

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist er søndag d. 18 juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 26. juni 2023 i tidsrummet kl. 8.00 – 17.00

Samtalerne vil finde sted på Værestedet Perlen, Kastetvej 26K, 9000 Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem KL og SL.
Der indhentes straffeattest og reference inden endelig ansættelse.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:
  • Nye Fælles Veje – vores strategi på det specialiserede område
  • Med mennesker i fokus - Voksenafdelingens vision, kerneopgave og resultatmål
  • Vi udvikler os sammen - Aalborg Kommunes grundfortælling og DNA
  • Aalborg Kommunes ledelsespolitik
  • 4 for fællesskabet – Aalborg Kommunes personalepolitik

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9e58e49b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. maj 2024 89
17. maj 2024 93
16. maj 2024 97
15. maj 2024 88
14. maj 2024 81
13. maj 2024 78
12. maj 2024 59
11. maj 2024 59
10. maj 2024 59
9. maj 2024 63
8. maj 2024 58
7. maj 2024 54
6. maj 2024 54
5. maj 2024 51
4. maj 2024 51
3. maj 2024 48
2. maj 2024 49
1. maj 2024 47
30. april 2024 45
29. april 2024 38
28. april 2024 42
27. april 2024 42
26. april 2024 38
25. april 2024 42
24. april 2024 41
23. april 2024 38
22. april 2024 42
21. april 2024 44
20. april 2024 45
19. april 2024 49
18. april 2024 48

Værd at vide når du søger job som pædagog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!