Vikarstilling: Rotationsvikar, Pædagog til [xxxxx], UNGIAARHUS ØST, 34 t/uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus V

Om jobbet:

OBS! For at søge dette job skal du være tilmeldt som ledig i dit lokale Jobcenter og have mindst 26 ugers ledighed. Er du i tvivl kan du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 41854539.

UngiAarhus ØST søger i Fritidshuset Ellekær en rotationsvikar, da en af vores faste medarbejdere skal på uddannelse. Rotationsvikariater kan max. vare 6. mdr. og ansættelsesperioden vil således være fra snarest muligt – 30. juni 2023 med 34 t/uge.

Fritidshuset Ellekær er en del af Fritidscenter Hasle/Ellekær som består af to matrikler med hver en fritidsklub, en ungdomsklub, pædagogisk ledede legepladser samt ungdomsskoletilbud som fx lektiecafé og musikstudie.

Du vil have dit arbejdsmæssige udgangspunkt i fritids- og ungdomsklubben i Fritidshuset Ellekær. Vi har ca. 110 medlemmer i alderen 10-18 år. Mange af vores børn og unge kan karakteriseres som socialt udsatte, og der er ca. 25% med behov for særlig støtte, hvorfor stillingen også er relevant for pædagoger med interesse og/eller erfaring indenfor social/specialområdet.

Fritidshuset Ellekær er placeret i Bispehaven; et boligområde der de seneste år har været på regeringens ghettoliste. Pædagogerne har et meget tæt samarbejde med de boligsociale indsatser og andre samarbejdspartnere i området, f.eks. lokalpolitiet og get2sport.

Din profil:

I forbindelse med stillingen forventer vi at du:

Er uddannet pædagog

Har erfaring med at arbejde med børn og unge i udsatte positioner

Er fritidspædagogisk handlingsorienteret, og kan sætte gang i aktiviteter der er tilpasset medlemmernes ønsker og behov, f.eks. sportsaktiviteter, madlavning eller kreative aktiviteter

Kan arbejde systematisk med at omsætte teori til praksis

Kan sætte rammer og være tydelig overfor vores børn/unge

Er engageret og har lyst til at udfordre vores praksis

Er god til at kommunikere – både i tale og skrift

Trives i en organisation med udfordringer og forandringer

Deltager i og bidrager til områdedækkende og bydækkende aktiviteter og arrangementer i UngIAarhus regi

Derudover er det en forudsætning for at søge stillingen at du er indstillet på at arbejde, når de børnene/unge har fri. Som udgangspunkt to aftener om ugen til kl. 22.00 og ved enkelte weekendarrangementer, lejrture m.m.

Derfor skal du vælge os:

Du bliver som rotationsvikar tilknyttet enten vores fritids- eller ungdomsklubteam og vil sammen med dit team stå for at strukturere den pædagogiske hverdag i klubben – sammen med børnene/de unge. Teamet er udover det pædagogiske arbejde med børnene/de unge også ansvarlige for f.eks. forældresamarbejde, koordinering af specialpædagogiske indsatser m.m.

Du bliver en del af et fritidscenter med fagligt dygtige kollegaer. Samtidig bliver du en del af UngiAarhus ØST, hvor du vil få en masse kontakter og netværk på tværs af området og de andre UngiAarhus-områder.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med BUPL. Der er tale om en 34 timers stilling som rotationsvikar.

Hvis du vil vide mere:

Du kan læse mere om os på www.ungiaarhus.dk

Du må også meget gerne kontakte:

Afdelingsleder Fritidshuset Ellekær

Annika Bech, tlf. nr. 41854194 eller mail: [email protected]

Fritidscenterleder Hasle-Ellekær

Kristian Holme, tlf. nr. 41858228 eller mail: [email protected]

Ansøgning

Denne stilling kan kun søges elektronisk via www.aarhus.dk – ledige stillinger – rotation. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

I henhold til Aarhus Kommunes gældende regler indhenter vi straffe- og børneattest på alle ansatte.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder kandidater til samtaler løbende og jobbet tages ned, når det er besat.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgere, der har været indkaldt til samtale, kontaktes personligt umiddelbart efter ansøgningsfristen. Til de øvrige udsendes skriftlige afslag efterfølgende på mail.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.

Om os

UngiAarhus er en bydækkende organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).

UngiAarhus er inddelt i fem distrikter: NORD, VEST, ØST, SYDVEST og SYD. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.aarhus.dk

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus V
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus C

    Er du en fagligt kompetent, motiverende og empatisk leder med erfaring og engagement for at lede og udvikle videregående uddannelse? Så er det måske dig vi leder efter til ledelse af Socialrådgiver..
    • Pædagog
    • Århus C
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Vi søger en pædagog på 37 timer i Væksthusets Børnehave med start den 1. juli 2024, eller snarest derefter.Er du en engageret og fagligt stærk pædagog, som ønsker at gøre en forskel i børns liv? Br..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Drømmer du om at skabe et fedt ungdomsliv for en ungegruppe fra 10-17 år? At arbejde under frie rammer, med muligheden for at gøre en indsats der virkelig har betydning?Vi søger en kolleg..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1