Pædagog søges til unikt enkeltmands-tilbud i Trivselshuset Albertslund.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

LATA arbejder med udsatte borgere i Danmark. Organisationen arbejder med stor diversitet i forhold til borgere, hvor vi blandt andet arbejder med sindslidende i LATA Integration & Trivsel jf. Lov om Social Service §§ 107 og 108.

Du vil som socialfagligmedarbejder være en del af LATA Trivselshuset Albertslund, hvor du vil være en del af en arbejdsplads, der er i gang med en spændende forandringsproces.

Om arbejdet:Du kommer til at indgå i et fast team omkring det pædagogiske arbejde med en ung kvinde, som har været hos os siden marts 2021. Der er 1:1 bemanding i dagtimerne og borgeren har egen vågen nattevagt tilknyttet.

Borgeren er ramt med en række forstyrrelser der skaber et højt frustrationsniveau i hende. Opgaven går ud på at rumme borgers verden i en pædagogisk og professionel kontekst, der tilgodeser hendes vanskeligheder. Borgeren har vanskeligheder i forhold til håndtering af ændringer og skift i hverdagen samt at tage initiativ til aktivitet og til at organisere og holde styr på egne ting. Borgeren er ligeledes sanseforstyrret b. la ifht. Lugte og lyde, som kan gøre borger stresset og angst. Når borgeren bliver frustreret, kan borger råbe højt og være udadreagerende på genstande, dog ikke fysisk, hvorfor det er vigtigt med et roligt nervesystem.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten og trivsel hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Der vil i teamet være tilknyttet supervisor med speciale i borgers udfordringer og personalemøde hver 14. Dag. Teamet har desuden egen koordinator tilknyttet.

Vi tilbyder dig:

  • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
  • Mulighed for at bidrage med dine kompetencer og viden
  • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
  • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
  • Nærværende og anerkendende ledelse
  • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem fagspecifikke kurser
  • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
  • Daglig sparring fra dine engagerede kollegaer

Din profil:

Du er uddannet socialpædagog, socialrådgiver eller lign.

Du brænder for det socialfaglige arbejde i relation til en udsat målgruppe, og du kan se de socialfaglige eller pædagogiske udfordringer i selv de små ting.

Du er struktureret og kan skabe overblik i kaos.

Du kan metodisk og struktureret foretage observationer og beskrivelser samt foretage faglige vurderinger af behov i en socialpædagogisk kontekst.

Du har erfaring med faglige refleksioner, dokumentation og evaluering.

Du kan skriftliggøre dine beskrivelser og observationer i vores elektroniske journalsystem ”Danjournal”.

Vi arbejder med metoderne Low Arousal, MI og hjælp til selvhjælp og du kan arbejde med en anerkendende og empowerment-baseret tilgang til målgruppen.

Du har respekt og ydmyghed i forhold til at være en del af et andet menneskes liv og hjem. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig og kender dine egne grænser og kan bevare roen og overblikket når dette kræves.

Det er en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i lign. rammer.

Kørekort B.

Løn og ansættelsesforhold:

Vi søger en med tiltrædelse snarest muligt og afholder løbende samtaler. Stillingsopslaget nedtages når rette er fundet.

Vi søger en socialfaglig medarbejder til en stilling på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger typisk med 2-3 ind møder pr. uge, fordelt på 7-14 timers vagter i tidsrummet 08:00-22:00, hertil skal der regnes med arbejde hver 2 eller 3. weekend.

Stillingen lønnes efter kvalifikationer og kompetencer. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Gülsen Yildirim 4040 0929. Send din ansøgning og dit CV til [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Albertslund
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Uddannet personale til den integrerede daginstitution Troldebo i Greve kommune. I Troldebo søger vi en kollega til den ene af vores tre grupper i vuggestuen og en kollega til den ene af vores tre gruppe i børnehave. Hvem er vi: Troldebo er en integreret 0-6 års daginstitution beliggende på en stor grund med to separate huse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Karlslunde Skole er en velfungerende skole med snart 445 glade og engagerede elever fra 0. til 9.klasse i to spor, to modtageklasser for de 14-18-årige og en SFO med omkring 170 børn. Vi er en dygtig og engageret medarbejderstab, hvor det sociale sammenhold, fleksibilitet og hjælpsomhed er stor.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2