Pædagog/PAU til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi søger en pædagog/PAU på 34- 37 timer pr uge til Fuglehusets vuggestueafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt men senest 1. april 2023.

Kom og være med
Vi skal DGI certificeres i løbet af 2023, og vi vil gerne gøre leg og bevægelse til en endnu mere integreret del af vores hverdag, og herigennem skabe det optimale fundament for trivsel og læring.

Fuglehuset er en mindre vuggestue, som er en del af Ravnsholtklyngens to vuggestuer og tre børnehaver, hvor der dagligt kommer 220 børn, men det opdager vi sådan set ikke. Vi har vores eget separate hus og vores egen legeplads, hvor vi udforsker naturen og udfolder os kreativt. Vi har tre stuer med 11 - 12 børn og tre medarbejdere på hver stue. Skoven er vores nabo, og vi besøger den ofte. Måske har du set os, når vi har stået og vinket til bilerne på broen over Ny møllevej.

Tid til andet arbejde
Vi er ved at implementere og at skabe tid til et andet arbejde. Sammen reflekterer vi og definerer, hvordan vores hverdag bedst kan sammensættes til glæde for børnene. Vi regner med, at du brænder for pædagogik, og du sammen med os vil arbejde med at omdanne den styrkede læreplan til praksis og indføres i hverdagen. Vi arbejder med et læringstræ, hvor de forskellige grene symboliserer de forskellige områder, på den måde sikre vi at vi kommer rundt på alle kvistene. Vi arbejder ud fra Allerød Kommunes børne og læringssyn, som fokuserer på, at læring, udvikling og trivsel udvikles i praksis igennem relationer og i fællesskaber, hvor børn er medskabende i aktiviteterne. Læs mere om Det fælles børne- og læringssyn.

Samarbejde på tværs og masser af nærvær
Vi samarbejder med vores anden vuggestueafdeling, her er vi lidt flere omkring refleksionerne og skabe aktiviteter sammen. Vi vægter tryghed, nærvær og omsorg højt, da vi tror på, at de helt basale behov skal være opfyldt, for at kunne skabe bedst mulig trivsel, udvikling og dannelse hos børnene. Vi har et tæt samarbejde med vores forældre bl.a. igennem et aktivt forældreråd, dag-til-dag smalltalk og AULA opslag: "Det er fantastisk at få lov til at nørde pædagogik i 3 timer!" Pædagog, Fuglehuset.

Vores ledelse består af en klyngeleder og tre pædagogiske ledere, hvoraf den ene sidder i Fuglehuset. Vores ambition er at kunne oparbejde en endnu højere grad af refleksionskultur og faglighed blandt vores medarbejdere. Vi arbejder med ICDP for her igennem at øge kvaliteten af samspillet mellem børn og voksne.

Om dig
Vi søger en pædagog:

  • der brænder for vuggestuelivet
  • der er faglig velfunderet, kan reflektere over egen og andres praksis, og kan finde energi i det spændende arbejde med de nye styrkede læreplaner
  • med et anerkendende børnesyn og evne til at møde barnet, der hvor det er
  • som kan motivere og inddrage børn og voksne i en foranderlig hverdag
  • som er medskabere af det gode arbejdsmiljø.


Derfor skal du vælge os
Hos os får du en arbejdsplads, der hele tiden er i udvikling. Vi deler viden på tværs i klyngen og sætter fokus på det, vi lykkes med. I vuggestuen er vi i gang med at skabe en fælles faglig kultur med fokus på de pædagogiske hverdagsrutiner, og som du kan blive en del af. Så brænder du for at give børn en god start i livet, og har du lyst til at være med til at forme din arbejdsplads, så bliv en del af vores lille fuglehus.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at komme på besøg i Fuglehusets vuggestue Søparken 5 i Allerød. Ring og lav en aftale først med pædagogisk leder Charlotte Schmidt på 23 36 55 40.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV via linket i annoncen senest 10. marts 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0828b0c5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger 2 engagerede, nærværende og fagligt funderede pædagoger 37 timer i faste stillinger i vuggestuerneSå er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bl..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en engageret pædagog til Selskov Børnehus, som vil være en del af det fortsatte arbejde med at udvikle et integreret dagtilbud. Stillingen er på 37 timer i børnehaven med start 1. juni 202..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Foråret er kommet og en solskinsdag bringer håb om en ny pædagog til børnebyen!vi er en integreret institution med en stærk personalegruppe som står og mangler digdu er uddannet pædagog og har ly..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6