Blovstrød Børnehus søger 4 pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Er du pædagog med flair og interesse for Inkluderende børnefællesskaber med inddragelse af Børneperspektivet, Natur og Udeliv eller Sprog i samspil og tidlig sprogtilegnelse kan du blive en af os!

Timetallet for alle stillinger er fleksibelt – skriv i din ansøgning, hvor mange timer, du ønsker. Tiltrædelse fra 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Hvem er vi:

Vi bor i 2 helt nye, dejlige huse og har en fantastisk legeplads. Pilelunden blev indviet 1. marts 2019, og Bøgelunden blev indviet 1. februar 2021.
Vores læringsmiljøer inde og ude er indrettet efter nyeste forskning i forhold til sammenhængen mellem læringsmiljøer og god kvalitet i dagtilbud. Arkitektonisk er der lagt vægt på "det små i det store". Børnene er inddelt i mindre grupper og alle grupper har egen indgang, der er med til at skabe et roligt indemiljø.

Arbejdstiden ligger fortrinsvist inden for vores åbningstider fra kl. 7.00 – 17.00. Derudover er månedlige personalemøder, en personaleudviklingsdag etc., der ligger uden for åbningstiden.

Vi prioriterer ledelse helt tæt på i dagligdagen ved pædagogiske ledere. Ligesom vi har et tværfagligt sparringsteam bestående af psykolog, socialrådgiver, sundhedsplejerske, logopæd og konsultativ pædagog tilknyttet, hvor vi ligeledes får sparring helt tæt på praksis.

Vi er en del at Blovstrød Børne- og Læringsby, og vi arbejder tæt sammen med hele 0 – 18 års området dvs. med dagpleje, skole, SFO og Klub.

Vores grønne profil betyder, at vi har et aktivt ude liv. Vi vægter, at børn får kendskab til naturen, sundhed, bevægelse, miljø og bæredygtighed.

Vi har fokus på børnefællesskaber og børnenes perspektiv. Læs mere om: Blovstrød Klyngen

Vi tilbyder:

  • et tæt samarbejde med engagerede kollegaer, der sammen udvikler de pædagogiske læringsmiljøer
  • et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor også børn og forældre er aktive medspillere
  • mulighed for refleksion og forberedelse på månedlige personalemøder, faglige refleksionsmøder, teammøder, personaleudviklingsdage og sparring fra vores tværfaglige samarbejdspartnere
  • gode muligheder for at udvikle din pædagogiske faglighed i form af uddannelse til Faglig Fyrtårn, kendskab til Learn Lab, Sprog og tidlig sprogtilegnelse, Marte Meo, Fri for Mobberi mm. Allerød kommune tilbyder derudover også intern uddannelse og læringsdage for pædagogmedhjælpere
  • pædagogisk ledelse tæt på medarbejderne med fokus på arbejdsfællesskab og kvalitet i løsningen af kerneopgaven
  • et struktureret opstartsforløb for nyansatte
  • et tæt samarbejde med tværfaglige ressourcepersoner i forvaltningen, herunder mulighed for støtte til børn i udsatte positioner.

Vi arbejder teamorganiseret, hvor teamet af pædagoger og medhjælpere samarbejder om børnene på tværs af mindre vuggestue- og børnehavegrupper. Teamorganiseringen betyder, at børnene har en tryggere, glidende overgang fra vuggestue til børnehave og ind i vores storebørnsgruppe som førskolebarn og videre til MiniSFO og skolebarn.

Vi vægter tværfagligt samarbejde, faglig udvikling og medindflydelse på egen hverdag. Når vi arbejder med vores kerneopgave, har vi fokus på tillid, trivsel, arbejdsfællesskab og faglighed, så vi skaber værdi for børnene i hverdagen. Læs mere om: Allerød Kommunes fælles børne- og læringssyn

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Vi søger dig, der:

  • er uddannet pædagog og har lyst til fortsat faglig udvikling
  • er i stand til at planlægge, udføre og evaluere pædagogiske læringsmiljøer
  • er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation
  • er initiativrig, nærværende, aktivt deltagende sammen med børnene
  • er en inkluderende voksen, som ser børnenes perspektiv og deres potentialer
  • kan reflektere over egen og andres praksis via en nysgerrig og anerkendende tilgang.

Er du interesseret?

Book et kaffemøde, kom ud og tal med os, se omgivelserne og send din ansøgning, så du kan blive en af vores nye kollegaer.

Du kan kontakte Klyngeleder Lone Sommer Hansen på 40 41 36 25 eller en pædagogisk leder: Line Stevn Vinder på 23 45 75 04, Camilla Købke på 24 43 37 22 eller Camilla Raben-Simonsen på 20338919, hvis du er interesseret i at vide mere.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende fra uge 38 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest den 16. oktober 2023.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=357f266d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Stavnsholtskolen i Farum søger 2 pædagoger til kommende skolestartere og videreudvikling af vores gruppeordnings Z-klasserække. Vi er pt. et gruppeordnings-team på 24 lærere og pædagoger, der har b..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    [xxxxx] - et dagtilbud med omsorg, glæde og trivsel i højsædetCitat fra forældre: ”Mit barn glemmer nærmest at sige farvel og løber glad ind ad lågen.””Tak for at I har skabt et sted, hvor d..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Allerød

    Kom og bliv en del af et stærkt arbejdsfællesskab med 3 andre pædagoger, der sammen med de øvrige kolleger har fokus på de gode relationer, legefællesskaber og børneperspektivet.Vi søger en pædagog..
    • Pædagog
    • Allerød
    Få mere info
  • Pædagog i Fredensborg

    Vil du skabe nogle hyggelige timer for en dreng på 8 år og søger du lidt ekstra timer? Så læs med her. Om opgavenVi søger dig, der ønsker at tilbringe nogle gode timer sammen med en 8-årig dreng..
    • Pædagog
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 7