Vågen nattevagt til botilbud Solvænget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for at hjælpe mennesker? Ser du potentialer og muligheder frem for begrænsninger? Vil du yde en helhedsorienteret indsats, som er afpasset efter den enkelte borgers særlige behov i deres egen bolig?

Vi tilbyder en engageret nattevagt til vores botilbud Solvænget. Tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Stillingen er på 36 timer om ugen i fast nattevagtsrul. Arbejdstiden er fra kl. 22.30 til 7.30 hver onsdag og torsdag nat og hver anden fredag, lørdag og søndag. Det betyder, at du i lige uger arbejder hver nat fra onsdag til og med søndag nat og i ulige uger onsdag nat og torsdag nat.

Om os
Social rehabilitering er en større virksomhed, som for nyligt er blevet sammenlagt. På nuværende tidspunkt består vi af tre botilbud, der bliver til fire fra 1. februar 2024. Vi har også et støtteteam til borgere i egne lejligheder i byen og mange andre indsatser.

Solvænget er en del af den samlede virksomhed Social rehabilitering. Borgerne på Solvænget har behov for socialpædagogisk støtte og for nogens vedkommende også opmærksomhed på sundhedsfaglig hjælp og støtte. Vi har et meget nært samarbejde med botilbuddet Skovbo, der har samme målgruppe og kun ligger cirka 800 meter fra Solvænget.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Her kan du læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag.

Om stillingen
Botilbuddene danner først og fremmest ramme for et rart og godt hjem for dem, der bor der. Borgernes medbestemmelse og medindflydelse er en integreret del af den pædagogiske tilgang. Der er særligt fokus på, at borgerne kan være aktivt deltagende i eget liv ud fra den enkeltes formåen og kompetencer.

Vores pædagogiske referenceramme er "Kvalikombo", der beskriver vores menneskesyn, professionsforståelse og værdigrundlag. Vi arbejder efter Low Arousel tilgangen og har derfor stort fokus på, hvordan vi agerer, kommunikerer og hvilke signaler vi sender. Vi er opmærksomme på det gode samarbejde og det gode arbejdsmiljø i huset og arbejder generelt ud fra værdien af at have en høj social kapital i hverdagen. Derudover ser vi forskelligheder i såvel kompetencer som personligheder som en styrke. I dagligdagen har vi vægt og fokus på forskellige kommunikations- og struktur hjælpemidler, som fx GoTalk Now og MemoAssist.

Pårørende er vigtige samarbejdspartnere og indgår i en naturlig samarbejdsrelation i støtten til borgerne i det omfang, der er behov for det, og det er relevant.

Vi dokumenterer i EG Sensum Systemet Bosted.

Om botilbuddet Solvænget
Solvænget har eksisteret siden 2012 og er et botilbud for 15 borgere. Solvænget ligger på Kirkehaven 2, som er centralt i Allerød og tæt på offentlige transportmidler.

Borgerne på Solvænget er fortrinsvis yngre mennesker i alderen mellem 20 og 45 år, som bor i egne lejligheder. Botilbuddet er oprettet under Almenboligloven §105 og støtten gives efter Servicelovens § 85, der omhandler socialpædagogisk støtte. Botilbuddet er delt op i en kollegiedel og en døgndel, hvor der henholdsvis er syv kollegie- og otte døgnlejligheder.

Borgerne har kognitive problemstillinger, kommunikationsvanskeligheder og enkelte har mobilitetsvanskeligheder.

Om dig
Du har erfaring inden for målgruppen og gerne som nattevagt. Du er mødestabil og fleksibel i forhold til at ændringer i vagter kan forekomme, da vi er en døgninstitution.

Du har erfaring med personlig pleje og er indstillet på at udføre forskellige praktiske opgaver om natten, såsom lettere rengøring, oprydning, bestilling af varer og klargøring til morgenvagten møder.

Du tænker tværfagligt samarbejde og vidensdeling som en forudsætning for at udnytte din faglighed og erfaringer optimalt og har personlige egenskaber og kompetencer som:

  • faglig nysgerrighed og god refleksionsevne
  • empati, rummelighed, tålmodighed overfor og forståelse for mennesker med nedsat funktionsevne og andre handicap
  • evnen til at navigere i uforudsigelighed og til at skabe struktur og til at kunne handle derefter
  • udviklingsorienteret
  • gode samarbejdsevner i mødet med kollegaer, pårørende, sagsbehandlere og andre interessenter
  • kan lide at være en del af et arbejdsfællesskab og samtidig kunne trives i en funktion, hvor du arbejder alene det meste af tiden
  • it på brugerniveau.


Vi tilbyder dig
Hos os får du et arbejdsmiljø med stor grad af indflydelse, selvledelse og fleksibilitet. Der er plads til meningsforskelle og refleksion, til grin og sjove historier.

Social rehabilitering har desuden fokus på fælles kompetenceudvikling på tværs af organisationen.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte daglig leder på Solvænget Lars Mørk Lindegren på 24 40 68 43eller virksomhedsleder Anne Bergman på 20 90 12 51 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 24. november 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 28. november 2023 og indhenter referencer og straffeattest forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=58b0c24b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nye tanker sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Vil du være en del af fællesskabet og være med ti..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er faglig stolthed vigtig for dig – så læs her!Georgs Æske søger en fagligt dygtig pædagog, til en 35 - 37 timers stilling i vores vuggestuegruppe Spirekassen den 1. juli 2024.Din primære opg..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Lillebjerg skole er beliggende i Hundested - tæt på vand og skøn natur. Fra 1. august bliver vi større, så derfor søger vi nogle flere kollegaer.Vi er en skole med ca. 30 elever fra 0. til 9. klass..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 6