Egebo Botilbud- og Dagcenter søger socialpædagogisk medarbejder med musikkompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Fuldtidsstilling: 37 timer

Ansættelse: Hurtigst muligt

Vi søger en engageret og fagligt nysgerrig person med pædagogisk socialfaglig baggrund til vores unikke bofællesskab, Egebo.

Vi leder primært efter en person med relevant erfaring indenfor målgruppen, som også har erfaring med at lede og vejlede andre i at spille i band og øve solomusik og sang mv. En person som har den rette omsorgsfulde personlighed og indstilling i forhold til det professionelle arbejde med borgerne.

Bofællesskabet Egebo har eksisteret i over 40 år, og vi har lidt over 20 borgere som enten bor i lejligheder tæt på Dagcenteret eller blot kommer i dagcenteret og/eller vores aftenklub. Vores borgere er meget glade for at være i Egebo hvor værdier som respekt, tryghed og værdighed lever. Vi har en uformel, varm og humoristisk tone, som lever side om side med store ambitioner om høj faglighed.

Vores målgruppe

Vores målgruppe dækker over voksne mennesker i alderen 18-75 år, der lider af angst, depression, forandret virkelighedsopfattelse, ASF og personlighedsforstyrrelser. Mange af vores borgere befinder sig indenfor skizofrenispektret. Egebo har ingen borgere med misbrug eller udadreagerende adfærd.

Med en så psykisk sårbar målgruppe er det vigtigt, at du har gode sociale kompetencer, kan udvise stor tålmodighed, er bevidst om din egen adfærd og er god til at være opmærksom på borgernes adfærd og signaler – med andre ord er det vigtigt og at du er dygtig til at indgå i relations arbejde.

Arbejdsopgaver

Du, dine kollegaer og borgerne i Egebo har sin daglige gang i Dag- og aktivitetscenteret, hvor vi spiser morgenmad og frokost med borgerne hver dag. Her laver vi sundhedsrelaterede aktiviteter såsom gåture og morgengymnastik. Sund kost fylder meget i Egebo og dagcenteret gør en dyd ud af at tilberede nærende og tilfredsstillende kost til morgenmad og frokost. Dagcenterets hverdag er desuden præget af aktiviteter såsom brætspil, kreativt værkstedsarbejde og musikøvning i vores musiklokaler. Hver uge er borgere og nogle medarbejdere på tur sammen ud af huset.

Som pædagogisk medarbejder skal du dagligt på hjemmebesøg hos de borgere du er kontaktperson for. Hjemmebesøgene går med pædagogiske samtaler, med at hjælpe borgeren med at holde orden i hjemmet, gøre rent, gå på indkøb, udøve støtte til borgeren omkring kommunikation med læge, myndigheder, familierelationer mv. Det er essentielt at vi støtter borgeren i at gøre så meget som muligt selv, da vores mål er at borgerne skal leve et så selvstændigt liv som muligt. Det skal dog altid være i harmoni med resten af vores værdisæt, om at borgerne skal føle sig trygge, værdigt behandlet og have tillid til personalet.

Vores gode kollega som har stået for at støtte og lede de forskellige musikaktiviteter i huset gennem flere år, har valgt at søge andre veje med en ny målgruppe. Vi mangler derfor en person, der kan stå for denne essentielle del af arbejdet og miljøet i Egebo. Vi har et ”husband” i Egebo som består af en gruppe borgere, der optræder til alle arrangementer i huset. De optræder også rundt omkring på andre bosteder mv. Derudover er der enkelte borgere, der øver solonumre sammen med pædagogen. Den pædagog der står for musikken i Egebo skal desuden være opmærksom på at vække musikinteressen hos de borgere der måske ønsker at beskæftige sig med musik, men ikke har modet eller ´fantasien´ til at gå i gang.

Dokumentation er et krav i dag, og det er også en af vores vigtige arbejdsredskaber. Du skal jævnligt dokumentere dine observationer på borgerne, og det er også et krav at du læser dine kollegaers daglige observationer og notitser på borgerne. Borgerne i Egebo skal også inddrages i et respektfuldt og forpligtende samarbejde, med fokus på den enkeltes ressourcer og udviklingsmuligheder.

Der vil være 1 ugentlig aftenvagt til kl. 21.00 og 1 søndagsvagt fra 10.00 – 13.00 i dagcenteret hver 5. uge. Derfor vil dine andre hverdage blive lidt kortere. Der er ikke nattevagter. Da der pt planlægges mindre omlægning af arbejdstimerne for personalet kan der komme små ændringer i den beskrevne frekvens af aften- og weekendvagter. Dette vil naturligvis blive drøftet nærmere hvis vi ses til en jobsamtale.

Mere om vores faglige tilgang

I Egebo arbejder vi ud fra en recovery-orienteret tilgang med fokus på borgerens gode kvaliteter, og et vedvarende håb omkring at man kan få det bedre trods psykiske problemer.

Medarbejderne og ledelsen i Egebo er bl.a. certificerede i kurser i KMT (kognitiv miljøterapi), MI (motivational interviewing) og Metakognitiv terapi. Derfor vil det være en stor fordel at du har kendskab til nogle af metoderne, men det er ikke et krav. Du vil få løbende sparring, supervision og støtte i et alsidigt job med gode udviklingsmuligheder

Vi søger kontinuerligt at udvikle og forbedre os til gavn for borgerne. Så hvis du vil være en del af den gode udvikling, være med til at forankre en kultur på gode bærende værdier, så venter der dig et spændende job med engagerede medarbejdere, stor indflydelse og muligheden for at gøre en forskel.

Løn

Der indgår en obligatorisk pensionsaftale med PFA som en del af lønnen. Løn forhandles ved ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bagsværd
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1