Engageret socialpædagogisk medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Egebo Botilbud og Dagcenter søger udviklingsorienteret og engageret socialpædagog

Fuldtidsstilling stilling: 37 timer

Ansættelse: 1. december

Egebo Botilbud og Dagcenter søger en dygtig og udviklingsorienteret socialpædagogisk medarbejder til en fuldtidsstilling på 37 timer.

Vi har brug for en person, der er nysgerrig inden for fagområdet og har baggrund inden for pædagogik og socialfagligt arbejde. Lige så vigtigt er det at du har den rette omsorgsfulde personlighed og indstilling i forhold til det professionelle arbejde med borgerne. Vi ønsker en medarbejder med flair for at lave terapeutisk og samtaleorienteret arbejde med borgere, der har komplekse psykologiske udfordringer. Udfordringer der især kommer i spil i relations-arbejdet.

Egebo har eksisteret i over 40 år og tilbyder i dag plads til 24 borgere, der bor i lejligheder tæt på Egebo Dag- og aktivitetscenter. Vores borgere besøger centret dagligt og er glade for at være en del af Egebo, hvor værdier som respekt, tryghed og værdighed er i fokus. Vi har en uformel og varm atmosfære, hvor humor spiller en stor rolle, samtidig med at vi har høje ambitioner om faglig kvalitet.

Vores målgruppe

Vores målgruppe er voksne i alderen 18-75 år, der lider af angst, depression, forandret virkelighedsopfattelse, ASF og personlighedsforstyrrelser. Vores borgere befinder sig inden for skizofrenispektret, og vi har ingen borgere med ubehandlet misbrug eller udadreagerende adfærd.

Da vores målgruppe er psykisk sårbar, er det vigtigt, at du har gode sociale kompetencer, stor tålmodighed og er bevidst om din egen adfærd. Du skal være god til at læse og reagere på borgernes adfærd og signaler, da relations-arbejdet er den vigtigste del af jobbet. Du skal kunne interagere ud fra borgerens præmisser og kommunikative forudsætninger.

Arbejdsopgaver

Som kontaktperson for flere af vores borgere vil du dagligt foretage hjemmebesøg hos dem. Dine opgaver vil omfatte at hjælpe borgeren med at holde orden i hjemmet, gøre rent, handle ind samt give støtte til kommunikation med læger, myndigheder og familierelationer. Det er vigtigt, at vi støtter borgeren i at være så selvhjulpen som muligt, samtidig med at de føler sig trygge og værdige, og har tillid til vores personale.

I Egebo Dag- og aktivitetscenter spiser personalet morgenmad og frokost sammen med borgerne. Vi laver sundhedsrelaterede aktiviteter som gåture og morgengymnastik. Sund kost spiller en vigtig rolle i centret, hvor vi tilbereder nærende og tilfredsstillende morgenmad og frokost. Centret byder også på aktiviteter som brætspil og kreativt værkstedsarbejde. Der arrangeres også ugentlige ture ud af huset for både borgere og medarbejdere. Du vil ledsage borgerne i Dagcenteret efter behov og have kontorplads til dokumentation og andre opgaver.

Dokumentation er en vigtig del af vores arbejde, og du vil blive forventet at dokumentere observationer på borgerne regelmæssigt. Det er også vigtigt, at du læser og er opdateret på dine kollegaers daglige observationer og notater om borgerne. Vi ønsker at inddrage borgerne i et respektfuldt og forpligtende samarbejde, hvor fokus er på den enkeltes ressourcer og udviklingsmuligheder.

Mere om vores faglige tilgang

Vi arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang, hvor vi fokuserer på borgerens styrker og har et vedvarende håb om, at man kan få det bedre trods psykiske problemer. Vores medarbejdere og ledelse er certificerede i kurser som KMT (kognitiv miljøterapi), MI (motivational interviewing) og Metakognitiv terapi. Derfor vil det være en stor fordel at du har kendskab til nogle af metoderne, men det er ikke et krav. Du vil få løbende sparring, supervision og støtte i et alsidigt job med gode udviklingsmuligheder

Vi søger kontinuerligt at udvikle og forbedre os til gavn for borgerne. Så hvis du vil være en del af den gode udvikling, være med til at forankre en kultur på gode bærende værdier, så venter der dig et spændende job med engagerede medarbejdere, stor indflydelse og muligheden for at gøre en forskel.

Arbejdstider og steder

Personalet møder ind klokken 8.30 og har en lang vagt én gang om ugen, til kl. 21. Dvs. at dine dage bliver lidt kortere på de øvrige hverdage.

Løn

Forhandles efter aftale og kvalifikationer.

Kontakt

Grundet ferie er det i uge 42 ikke muligt at træffe relevante personer ved spørgsmål til annoncen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bagsværd
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3