Centermedarbejder til vågen nattevagts funktion til modtager Børnecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til at blive en del af verdens største humanitære organisation og være med til at gøre en forskel for nogle af de mest sårbare mennesker, som opholder sig på et asylcenter – de uledsagede mindreårige asylansøgere. Så skal du gribe chancen og søge stillingen som centermedarbejder på Røde Kors’ Børnecenter Sandholm i Allerød.

Børnecenter Sandholm beliggende på Modtagecenter Sandholm i Allerød indkvarterer uledsagede mindreårige, der er flygtet alene og har ekstra brug for trygge rammer og særlig støtte. Det er børn og unge under 18 år der er kommet til Danmark uden forældre eller andre ledsagerrelationer. Blandt dem er der unge med gadeorienteret adfærd, ofte med baggrund præget af omsorgssvigt og adfærds- og kontaktformer, som stiller krav til særlig pædagogisk indsigt.

Vi er et modtagercenter, det vil sige at de unge uledsagede børn er hos os, indtil de har været til forskellige samtaler på modtagercenter Sandholm. Herefter flytter de som oftest til opholds institution i Jylland, og her bliver de indtil deres asylproces er afgjort. Nogle af asylansøgerne kan være meget dårlige, så derfor arbejder vi også med anbringelser.

På børnecentret er vi fælles om opgaverne, men grundet særlige behov hos nogle af de unge beboere er vi opdelt i to teams, som arbejder tæt sammen.

Vi arbejder helhedsorienteret, tværfagligt og struktureret med denne gruppe af beboere. Vores pædagogisk fundament er baseret på tre tilgange: STROF-modellen, Low Arousal og relationsarbejde, som vi lægger stor vægt på. Vi arbejder også med familie relationer til de unge uledsagede, så derfor kræver det også at vi har gode samarbejdskompetencer.

Dagligdagen på Børnecentret er præget af stor omskiftelighed, som stiller krav til personalets evne til at omstille sig og være fleksibel, så opgaverne bliver grebet på bedst mulig vis, og de unge mennesker oplever at bliver mødt med høj faglighed og omsorg.

Din overordnede opgave som centermedarbejder bliver at sikre trygge og genkendelige ramme på centret i nattetimerne, og at de unge beboere får en professionel vejledning og støttes i hjælp til selvhjælp via indlæring af forskellige kompetencer. Følgende er eksempler på de konkrete opgaver i funktionen:

  • Observere og beskrive det enkelte barn i et tværfagligt samarbejde med henblik på at afdække særlige behov af fysisk, psykisk eller social art
  • Støtte og vejlede børnene i at overholde aftaler med skole, klinik, eksterne behandlere samt danske myndigheder
  • Samarbejde med den unges repræsentant, der vejleder og bistår i forbindelse med asylsagen
  • Følge op på indberetninger og samtaler af motiverende og adfærdskorrigerende karakter.


Lidt om dig:

Du har en relevant erfaring fra socialpædagogisk arbejdet med en tilsvarende målgruppe f.eks. anbragte børn på bosteder og institutioner. Du er god til at møde dem i øjenhøjde og har evne til at involvere og inddrage dem til at tage ansvar for eget liv. Har gjort dig gode overvejelser over, hvad det vil sige at arbejde med værdien Medmenneskelighed, da dette er en af vores grundsten i vores arbejde.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er moden og rummelig
  • Du har gode samarbejdes evner
  • Du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker i en svær livssituation
  • Du arbejder målrettet og struktureret og følger opgaver til dørs
  • Du har erfaring med håndtering af konflikter og konfliktløsning
  • Du er en god og tydelig kommunikator, som trænger igennem med sine budskaber
  • Du har gode skriftlige kompetencer
  • Du taler engelsk – kendskab til andre sprog vil være en fordel
  • Du har gode digitale kompetencer.


Vi tilbyder:

Hos os får du et spændende arbejde i en landsdækkende organisation med et humanitært værdigrundlag og være med til at løfte asylafdelingens kerneopgave – at sørge for, at asylansøgere har et trygt, meningsfuldt og værdigt ophold med fremtidsperspektiv, mens de befinder sig i Røde Kors’ regi.

Du vil få gode muligheder for personlig og faglig udvikling og indgå på en arbejdsplads der er drevet af faglighed, engagement og et godt fællesskab. Vi vil noget med vores indsats i forhold til centrets beboere, og det vil du opleve hele vejen på tværs af fagligheder ved at få en bred samarbejdsflade.

Læs mere om Modtagecenter Sandholm her.

Løn- og ansættelsesvilkår: Overenskomst med HK/SL (Staten)
Arbejdstid: 37 timer ugentligt, med faste nattevagter hver anden uge.
Tiltrædelse: Snarest muligt
Kørekort: Nødvendigt, da der må forventes kørsel ifm. opgavevaretagelsen
Arbejdssted: Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød
Attester: Vi skal gøre opmærksom på, at der ved ansættelse bliver indhentet børneattest, og du vil blive bedt om at fremvise en straffeattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til Funktionsleder Marlene Osbech Lauridsen på 29 40 94 35 på hverdage.
Ansøgningsfrist: 3. september 2023
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: vil blive afholdt d. 5. september 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Birkerød
  • Søndag den 03. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Foråret er kommet og en solskinsdag bringer håb om en ny pædagog til børnebyen!vi er en integreret institution med en stærk personalegruppe som står og mangler digdu er uddannet pædagog og har ly..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nye tanker sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Vil du være en del af fællesskabet og være med ti..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2