[xxxxx] søger unge-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at styrke fremtidens idrætstilbud for unge?


Med støtte fra A.P. Møller Fonden har Danmarks Idrætsforbund (DIF) søsat en ambitiøs ny satsning, Fremtidens Idræt for Børn og Unge (FIBU), der skal styrke foreningernes børne- og ungdomsarbejde. I den forbindelse søger vi nu en kreativ og engageret kollega, der vil være med til at udvikle og drive spændende projekter i samarbejde med forbund, foreninger og de unge selv.

Om Fremtidens Idræt for Børn og Unge

DIF vil støbe fundamentet for fremtidens idræt for børn og unge. En fremtid, hvor flere børn og unge trives, og hvor der er plads til alle i det frirum, som idrættens fællesskaber kan være. Det kræver blandt andet, at vi bliver bedre til at lytte til, samarbejde med og involvere de unge. Vi lever i en tid, hvor nye idrætstrends og organiseringsformer vinder indpas hos de unge. Som Danmarks største børne- og ungeorganisation ønsker DIF at favne denne udvikling og sammen med de unge selv at udfordre fremtidens foreningsfællesskaber for netop de unge. Vi ønsker, at endnu flere unge finder glæden ved at dyrke idræt sammen med andre eller på anden vis indgå i fællesskabet.

Dine primære opgaver bliver

Med udgangspunkt i DIF’s Nationale Børne og Ungesyn vil vi gerne eksperimentere og undersøge, hvordan vi bedst kan få flere unge involveret i idrætten. Derfor har vi brug for en kollega, der i samarbejde med vores forbund og en række foreninger kan stå for:

  • Screening af forskellige foreninger og undersøgelse af, hvad der gør dem succesfulde i at involvere, rekruttere og fastholde unge medlemmer.
  • Udvikling og test af nye aktivitetstilbud til dem, der måske ikke har prøvet idræt før, eller som ikke er vant til at være del af en foreningsfællesskabet.
  • Støtte lokale "innovationshubs", hvor unge kan være med til at udvikle eller tilpasse idrætsaktiviteter og arrangementer.
  • Etablere og gennemføre "foreningslaboratorier" i 15 forskellige foreninger, hvor vi fokuserer på at inddrage flere unge.
  • Sammen med DIF’s specialforbund at teste nye foreningsmodeller, der medvirker til, at unge også i fremtiden bliver en del af idrætsforeningernes demokratiske processer.
  • Struktureret arbejde med at identificere og engagere nye unge ledere.
  • Sikre videndeling mellem specialforbund.

Du bliver ansat som konsulent i DIF Udvikling bestående af 29 medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel for idrætten i samarbejde med vores forbund.

Om dig

Vi søger dig, der brænder for idrætten og har erfaring med at udvikle til og sammen med unge. Du har en videregående uddannelse, analytiske evner og måske en baggrund inden for servicedesign, antropologi eller projektledelse.

Det vigtigste er, at du har:

  • Arbejdet med unge og forstår deres behov og interesser. Dette kan inkludere erfaring med at undervise, rådgive eller udvikle løsninger sammen med unge.
  • Erfaring med at udvikle nye initiativer eller projekter, som involverer unge. Du formår at udvikle idéer, eksperimentere med nye initiativer og omsætte dem til konkrete projekter, der kan tiltrække og engagere unge.
  • Evnen til at facilitere workshops og events, der involverer unge. Du kan skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor unge kan udtrykke deres meninger og bidrage til projektet.
  • Mulighed for vekslende arbejdstider og lyst til at arbejde i felten ude hos og sammen med foreningerne, da det er her, mange af de innovative processer og forløb vil blive afviklet.
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner, da dette er afgørende for at engagere og motivere unge til at deltage i projektet og for at skabe et stærkt samarbejde med foreninger og forbund.
  • Forståelse for ungdomskultur og de udfordringer, som unge står overfor. Dette kan eksempelvis omfatte demokratiforståelse, sociale medier og andre kulturelle elementer, der kan have indflydelse på de unges adfærd og interesser.

Hvis du har lyst til at være med til at gøre en forskel og skabe mere idrætsglæde og -deltagelse blandt unge, så skal du helt sikkert søge stillingen som vores nye kollega!

Arbejdssted

Du vil blive ansat med kontorplads i DIF i Idrættens Hus. Da en del af din arbejdstid vil foregå ude i landet, vil det være en klar fordel med kørekort og egen bil. Der er tale om en fuldtids projektstilling, som løber frem til udgangen af 2027 med forventet start 1. august 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt programleder Liselotte Byrnak via mail [email protected] eller telefon 22 63 45 61.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist søndag den 14. maj 2023.

Vi afholder samtaler fredag d. 26. efter kl. 13.00 eller tirsdag d. 30. maj inden kl. 13.00 samt eventuelle 2. samtaler fredag d. 9. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 12
18. maj 2024 12
17. maj 2024 12
16. maj 2024 11
15. maj 2024 11
14. maj 2024 12
13. maj 2024 11
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 13
8. maj 2024 13
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 9
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4