[xxxxx] starter en børnehavegruppe op med vækstpladser og søger dig, der vil arbejde Nest inspireret og...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi mangler dig der har lyst til at være med til at starte noget nyt og spændende op. I børnehaven skal en stue have vækstpladserne og børnene kommer midt august. Vi er så småt i gang - men der er en masse, som du kan få indflydelse på.

Vi er også i gang med at planlægge kompetence udvikling i form af temadage, kurser oplæg osv - du kan altså forvente at få en masse ny viden eller få genopfrisket noget du allerede ved.

Vores ønsker til dig

  • Du er uddannet pædagog, brænder for at gøre en forskel for børnene og står stærkt i din faglighed
  • Du har erfaring med at skabe et tydeligt, struktureret og genkendeligt børnemiljø med b.la. piktogrammer og timetimer
  • Du arbejder med low arousal
  • Du har kompetencer, lyst og mod til at rumme og vejlede forældre i deres forældrerolle
  • Du trives med at formidle den pædagogiske praksis både mundtligt og skriftligt
  • Du har et anerkendende og inkluderende børnesyn, er tålmodig, fleksibel, nærværende og mødestabil
  • Du kan se tingene fra barnets og forældrenes perspektiv, og har forståelse for at planer nogle gange må ændres efter behov

Stillingen er på 32-37 timer.

Om os i Stavnsholt Børnehus

Stavnsholt Børnehus er et stort integreret børnehus med fire vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vi bruger vores naturskønne områder, og går gerne over til Skolelandbruget og Furesøen. Børnehuset ligger på en stor grund, hvor børnene har rig mulighed for at bevæge sig og har plads til at fordybe sig i lege. Vi er samlet i et børnehus med ny garderobebygning, som binder vores huse sammen.

Vi værdsætter brugen af natur, har fokus på den pædagogiske læreplan og har altid et blik for børneperspektivet. Vi vægter højt at skabe rammer for forskellige læringsmuligheder - ude som inde - samt at få inddraget alle børn i fællesskabet.

Hvis du vil vide mere om Stavnsholt Børnehus kan du følge linket til vores hjemmeside

https://www.furesoe.dk/borger/dagtilbud-skole-og-unge/dagtilbud/stavnsholt-boernehus/

Vi kan tilbyde dig nogle gode kollegaer, der er villige til at strække sig langt for at få tingene til at hænge sammen og hvor flere medarbejdere har været i rigtig mange år.

Du kan få lov til at være med til at starte vækstpladserne op og dermed få indflydelse på både indretning og pædagogikken.

Alle pædagoger i Furesø kommune har minimum en time om ugen til forberedelse - nogen gange alene og andre gange sammen med dine kollegaer. Derudover har vi ekstra opbakning fra PPR med mulighed for løbende supervision.

Om vækstpladser

Kort fortalt kommer stuerne med vækstpladser til at bestå af 17 børn, hvoraf de 3 af børnene på forskellig vis har specialpædagogiske behov. Fælles for de 3 børn er, at de i vid udstrækning har glæde af at være sammen med andre børn og er bidragende til børnefælleskabet. Med andre ord børn som vurderes, at de med de rigtige rammer vil kunne trives i en almen børnehave.

Vækstpladserne vil blive oprettet på en af de eksisterende stuer. Til stuen vil der blive tilknyttet ekstra og særlige pædagogiske ressourcer, og der vil være færre børn end på de andre stuer. Ligeledes vil stuen blive indrettet - i det omfang det er muligt - så den understøtter udvikling, læring, dannelse og trivsel for alle børnene bedst muligt. De voksne på stuen vil få kompetenceudvikling og løbende modtage vejledning og sparring fra PPR. Det betyder, at hele børnehuset bliver tilført specialpædagogiske kompetencer til glæde for alle børnehusets børn.

Det er en grundlæggende værdi i Furesø Kommune, at børn er mere ens end forskellige og bør lære og udvikle sig sammen i børnefællesskaber. At oprette vækstpladser er således i tråd med det fælles lærings- og dannelsessyn i Furesø kommune, hvor fokus er på at skabe stærke fællesskaber til gavn for alle børn.

Hvis du vil vide mere om stillingen og/eller besøge vores dejlige børnehave, kan du kontakte dagtilbudsleder Dorthe Greve telefon: 72165194 eller mail: [email protected]

Stillingerne ønskes besat senest 1. august 2023. Ansøgningsfristen er d. 12 juni 2023 og der vil blive afholdt samtaler løbende.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Som led i ansættelsesprocessen indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2a0a34cf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde i en lille ny opstartet daginstitution – med en gennemtænkt indretning, skønt udeareal med bålhus, St. Dyrehave skov forenden af stien, grønne områder og et væld af legep..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    I dagtilbud Chili er vi nysgerrige, legeglade og vilde med det gode børneliv, vil du være med?Chili søger en pædagog med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere. Det gode..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du Børnehaveklasseleder, brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen?Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?Hvis ja, så vil vi gerne invitere..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kongens Lyngby

    Brænder du for arbejdet med børn med særlige behov og vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte barn? Er du struktureret og god til at arbejde selvstændigt? Drømmer du om et arbejde me..
    • Pædagog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 12
16. april 2024 13
15. april 2024 15
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 15
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 13
4. april 2024 12
3. april 2024 10
2. april 2024 10
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11
28. marts 2024 11
27. marts 2024 11