Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR, PAU eller pædagogmedhjælper til DII SPIREN, Hjortshøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hjortshøj

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Om jobbet:

For at kunne komme i betragtning til denne stilling, skal man have været ledig i 26 uger og have modtaget dagpenge eller kontakthjælp.

DII Spiren søger pr. 14.8. 2023 og frem til d. 01.01.24, en pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper på 15-34 timer. Gerne med erfaring fra det pædagogisk felt

Spiren er en integreret institution med 52 børn fordelt på 2 aldersfordelte grupper i børnehaven og en vuggestuegruppe. Du skal kunne arbejde med alle aldersgrupper, da vi arbejder på tværs i huset, specielt omkring åbne og lukkevagter. Samtidig arbejder vi meget på tværs af grupperne, hvor vi arbejder med en minigruppe omkring overgang fra vuggestue til børnehave.

Vi arbejder med faste aktiviteter i rul.

Spiren er en del af Hjortshøj, Hårup- Elev dagtilbud, der lige er fusioneret 1. april 2023. I Hjortshøj arbejdes der med fællespasning og andre projekter på tværs af institutionerne. Spiren er også en del af Hjortshøjuniverset, hvor der arbejdes med hele 0 – 100 års perspektivet.

Stillingen er primært tilknyttet vores vuggestuegruppe, hvor dine timer vil ligge torsdag og fredag. Vi arbejder meget med motorik, udeliv, kryb og kravl og sang.

Vi er en flok på 12 ansatte, hvor de 7 er pædagoger. Derudover er der 1 studerende og 3 medhjælpere og så mangler vi bare dig.

Du vil indgå i en vuggestuegruppe med 3 pædagoger og en medhjælper og vil blive guidet og få hjælp til at komme ind i den daglige rytme og daglige rutiner. Hvis du ikke har erfaring med at skifte en ble, skal du nok få hjælp til at komme i gang.

Dagen starter med frugtsamling kl. 8:30, hvorefter der er planlagte aktiviteter. Vuggestuebørnene spiser frokost ved 10:30 tiden, hvorefter de ligges til middagslur. Efter lur er det tid til en lille madpakke hjemmefra, hvorefter der er leg og aktiviteter bagefter.

Din mødeplan vil ligge indenfor 6:30 – 17. Derudover har vi aftenpersonalemøder ca. 1 gang om måneden fra 17-20. Vi vil sammen finde ud af om hvor mange aftenpersonalemøder du skal deltage i.

I hele personalegruppen arbejder vi med stærkere læringsfællesskaber og den ny styrkede lærerplan og er optaget af at føre det ud i praksis.

Du havner i et lille velfungerende landsbysamfund med skønne unger og engagerede og ressourcestærke forældre, der er gode til at bakke os op.

Vi er en glad flok, hvor den der har været her længst, har været her i ca. 7 år. Vi er åbne overfor dine ideer og får at vide at vi er gode til at tage imod nye mennesker.

Vi har gejst og engagement og et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden, har gode faglige snakke, og opmuntre hinanden. Vi har fælles mindset om at alle børn gør det bedste de kan, og at det er vores job at hjælpe barnet med forståelse for deres intentioner i deres handlinger. Vi møder alle børn i børnehøjde og med kærlig myndighed.

Vi har sparringssamtaler leder/medarbejder ca. hver 8. uge, hvor vi får talt om det der går godt og det der udfordre og det du er optaget af lige nu.

Det var lidt om os, og vi vil glæde os til at høre mere om dig.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 15-34 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 14.8. 2023 og frem til d. 01.01.24

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Hanne Nyboe Kjeldsen på telefon 30559866 eller på mail [email protected]

Ansøgning

Dette job kan KUN søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - ROTATION. Først når du er modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 12/6-23

Vi forventer, at holde samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjortshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hjortshøj
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Østjylland

    Til Vorup Vuggestue søger vi en pædagog til 35 timer om ugen pr. 1. august 2024 eller snarest derefter.Vorup vuggestue er en del af Dagtilbud Sydøst. Det er en aldersintegreret institution beli..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Børnehuset Munkdrup er en del af Dagtilbud Sydøst. Vi ligger på Munkdrupvej 7, 8960 Randers SØ.Vi er en helt ny institution. Bygningen åbnede for børn den 1.marts 2024. Vi er en kombineret inst..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Dagtilbud Sydvest søger en pædagog i Børnehuset Gudenådalen (35 timer)Vi forventer, at pædagogenkan anvende teoretisk og forskningsbaseret viden i deres kerneopgave, - at skabe trivsel, læring og u..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Grenaa

    Pr. 1. august 2024 søger vi en dygtig afdelingsleder, der kan være med til at sætte retning og skabe resultater for vores skole. Stillingen er en fast stilling på fuld tid. Sammen med den anden afd..
    • Pædagog
    • Grenaa
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hjortshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hjortshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1