Er du klubpædagog med mod på at bruge dine kompetencer i både skole og klub, så har du mulighed for at blive en stærk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

På Skolen på Grundtvigsvej tager vi afsæt i et fælles børnesyn: Alle børn, gør det rigtige, hvis de kan; alle børn har særlige behov og særlige talenter og alle børn har ret til at indgå i fællesskaber. Vi samarbejder tæt i skole og fritid for at skabe fællesskaber og deltagelsesmuligheder for alle børn, så hos os er alle pædagoger en integreret del af skolen – også når de løser opgaver i klubben.

Kan du bringe dine kompetencer i spil i klub og skole og dermed bidrage til at udvikle samtidens skole- og fritidstilbud? Vil du bidrage til at skabe stærke og udviklende børnefællesskaber med plads til alle? Og vil du være en del af et stærkt kollegialt fællesskab - så er Skolen på Grundtvigsvej måske din nye arbejdsplads.

I vores Klub Kometen indgår du i et tæt og stærkt samarbejde med dit team af pædagoger om at udvikle vores klub med fokus på et varieret udbud af aktiviteter og med indspark til nye traditioner, som vi kan samles omkring. Alle børn skal have mulighed for at indgå i interessebårne fællesskaber – så der skal være noget for enhver smag. Her vil du få mulighed for at byde ind med aktiviteter og værksteder, som passer til dine kompetencer og interesser. I Kometen vil du indgå i et tæt samarbejde med pædagoger og klubassistenter omkring at skabe pædagogiske rammer i klubben til at understøtte børn og unges trivsel og sociale fællesskab på tværs af årgangene 3. til og med 7.

I skoledelen bliver du del af et afdelingsteam af lærere og pædagoger, der samarbejder tæt omkring børn fra 3. til 5. årgang som fælles børn. Teamet har ugentlige teammøder, hvor lærere og pædagoger samarbejder om børnene og om fælles projekter med afsæt i projektbaseret læring. Her har vi særligt brug for dig, der har mod på og gerne erfaringer med arbejdet med at danne gode fællesskaber gennem børnenes hele dag. Her vil er der brug for at du kommer med erfaringer og kompetencer omkring arbejdet med forløb og indsatser der medvirker til at skabe god trivsel og fællesskab hos børn og unge. Der vil også være undervisning, som du selvstændigt skal stå for at planlægge, afvikle og evaluere på med sparring fra dine pædagogkollegaer.

Vi tilbyder et stærkt tværprofessionelt fællesskab, hvor vi er vant til at løfte i flok, og hvor vi samarbejder om at udvikle vores praksis. Du får mulighed for selv at være med til at forme dine arbejdsopgaver og aktiviteter ud fra dine kompetencer og interesser. Vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten. Det vigtigste er, at du vil være med til at skabe en sammenhængende dag, så vores fælles børn kan udvikle sig, dannes og trives i både skole og fritid.

Derudover forventer vi, at du:
  • Er pædagoguddannet
  • Kan motivere og inspirere børn samt arbejde med læring på mange forskellige planer
  • Har ideer og kompetencer til at tilbyde spændende og indbydende fritidsværksteder for børn og unge – gerne af musiske- og kreative karakterer
  • Fungere godt og professionelt i at indgå i et forpligtende teamsamarbejde mellem lærer, pædagoger og klubassistenter.
  • Har gode relationelle kompetencer til at for de unge til at forstå den gode mening om at gå i klub
  • Har kompetencer med at planlægge og afvikle undervisningsforløb.
  • Vil være med til at skabe deltagelsesmuligheder for de børn, der har behov for en ekstra indsats
  • Kan se ideen i at organisere skole og fritid som en sammenhængende helhed
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et vidtfavnende læringsmiljø med aldersblandende
  • grupper, hvor skole og fritid integreres og tænkes i nye rammer
  • Tror på at vi udvikler vores faglighed bedst ved at være sammen om opgaven

Skolen på Grundtvigsvej er Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole med 730 elever i tre spor. Klub Kometen har helt nyistandsatte lokaler i en villa på Frederiksberg separat fra skolen. Mødetiderne er i tidsrummet kl. 8-17, primært med eftermiddagstimer samt en enkelt aftenvagt om ugen til klokken 21.00.

Du kan læse mere om Skolen på Grundtvigsvej på skolenpaagrundtvigsvej (aula.dk)

Stillingen er på 34 timer pr. uge.

Løn- og ansættelsesvilkåri henhold til gældende overenskomst med BUPL.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune.

Ansøgning venligst via Frederiksberg Kommunes hjemmeside: Børn og Unge - Frederiksberg.dk.

Ansøgninger må maksimalt være på en side. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.

Ansættelse sker pr. 1. december 2023. Ansøgningsfrist 23. oktober kl.12.00

Der afholdes 1. samtale 24.10 og indkaldes du til 2. samtale er dette 25. oktober.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til Klubleder Henrik Hjorhøy 2898 0512, [email protected] eller skoleleder Helle Bjerg 2898 0518, [email protected]

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København S

    <p>Are you passionate about transforming strategic insights into meaningful organizational change? Do you have the ability to lead impactful strategic initiatives, leveraging your expertise i..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et team, hvor høj faglighed er i højsædet? Hvor vi vægter nærvær i det pædagogiske arbejde - samt værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø og kollegialt fælle..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Vil du være med til at gøre en forskel i hverdagen for de sødeste børn i Dragør? Så har du chancen for at blive en del af et spændende børneliv sammen med en masse skønne kollegaer. Køjevænget .
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0