Genopslag: Louisegården søger vuggestuepædagog til grøn oase

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

En af vores pædagoger skal på barsel, så derfor leder vi efter netop DIG!

Kunne du tænke dig at arbejde midt på Frederiksberg i et børnehus med en stor, dejlig legeplads, små læringsgrupper og rum for faglig udvikling? Så læs med her!

Louisegården er et børnehus med en bredt sammensat personalegruppe. Vi supplerer og komplementerer hinanden i vores arbejde med børnene, både når vi holder plante- eller idrætsuger, og når vi mødes og samarbejder på tværs af stuerne. Vi har et stærkt socialt sammenhold og en nærværende ledelse. Er du den vuggestuepædagog, vi søger?

Din profil:

  • Du er en god faglig formidler.
  • Du møder børnene, hvor de er.
  • Du er nærværende i din kontakt med børn, forældre og kolleger – også via Famly, som er den digitale platform, vi bruger.
  • Du er empatisk, engageret og imødekommende og tager altid den faglige kasket på, når du møder på arbejde.
  • Du kan reflektere over din egen og andres praksis, så vi sammen skaber glade og trygge børn.
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt sammen med kolleger og ledelse.

Hvis du interesserer dig for musik, naturfag eller bevægelse og kan bruge det i dit arbejde, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Stillingen er på 35 timer/uge og med opstart d. 1.9.2021 eller gerne før.

Vi tilbyder:

I Louisegården arbejder vi i teams, hvilket betyder et tæt samarbejde på tværs af to stuer. Vi arbejder desuden ud fra faste rutiner i dagligdagen (herunder aktivitetsplaner) for at skabe genkendelighed og tryghed for børnene.

Vi arbejder i dagligdagen med Marte Meo-metoden, og vi brænder for at give vores børn en spændende, lærerig og udfordrende hverdag.

Vi lægger stor vægt på en inkluderende praksis, og når vi laver aktiviteter med børnene, er vi delt op i små læringsgrupper for at sikre børnenes trivsel og udvikling bedst muligt.

Ledelsen består af en leder og to souschefer, som er en aktiv del af husets hverdag, og som driver ledelse tæt på praksis. Ledelsen deltager bl.a. i stuemøder og teammøder i vuggestuen.

Vi tilbyder rig mulighed for kompetenceudvikling, samt faglige og sociale fællesskaber både i huset og på tværs af Diakonissestiftelsen. For eksempel samarbejder vi med både plejehjem, kirke og uddannelser på Diakonissestiftelsen om udviklende aktiviteter.

Børnehuset Louisegården er en institution under Diakonissestiftelsen på overenskomst med Frederiksberg Kommune. Vi har ca. 90 vuggestuebørn og ca. 125 børnehavebørn fordelt på seks vuggestuegrupper og seks børnehavegrupper.

Vi bor i tre huse med Frederiksbergs bedste legeplads og i gåafstand til Zoo, Frederiksberg Have, Søndermarken og Lindevangsparken.

For yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte souschef Anita Kleischmann på tlf. 38 38 47 01 eller [email protected].

Om Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen blev stiftet i 1863 og er i dag en af Danmarks førende velfærdsaktører. Vi har hovedsæde i smukke bygninger på Peter Bangs Vej på Frederiksberg samt plejehjem, sundhedscenter og bofællesskab i Gentofte Kommune ned mod Gentofte sø.

Vi leverer dagligt omsorg, pleje og rehabilitering af høj faglig kvalitet i form af hjemmehjælp, plejehjem, bofællesskaber for psykisk sårbare, hospice, udgående hospiceteam og mere til.

Vi giver børn et sundt selvværd og uddanner fremtidens sundhedspersonale og kirke- og kulturmedarbejdere, der både udvikler stærke faglige kompetencer og medmenneskelige værdisæt. Vi har en mangfoldig, værdidrevet arbejdsplads med fokus på at udvikle fremtidens velfærd, og vi arbejder aktivt med bæredygtighed. Vi har egen kirke, omfattende frivillighed og socialt arbejde. Vi rekrutterer medarbejdere på tværs af køn, alder og etnisk baggrund mv. Vi glæder os til at møde dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København S

    <p>Are you passionate about transforming strategic insights into meaningful organizational change? Do you have the ability to lead impactful strategic initiatives, leveraging your expertise i..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et team, hvor høj faglighed er i højsædet? Hvor vi vægter nærvær i det pædagogiske arbejde - samt værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø og kollegialt fælle..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Vil du være med til at gøre en forskel i hverdagen for de sødeste børn i Dragør? Så har du chancen for at blive en del af et spændende børneliv sammen med en masse skønne kollegaer. Køjevænget .
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. juni 2024 11
31. maj 2024 9
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 6
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6