SPS- og trivselsvejleder til HF+ på Frederiksberg VUC & STX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Frederiksberg VUC & STX er en skole midt på Frederiksberg, der vægter høj faglighed, tryghed og lyst til at eksperimentere – både for medarbejdere og kursister. Vores ambition er, at vi sammen skal gøre Frederiksberg VUC & STX til en skole, der emmer af læring!

HF+

Vi søger en medarbejder med socialpædagogiske kompetencer til at understøtte vores HF+ klasser som SPS- og trivselsvejleder. HF+ er en særligt tilrettelagt 3-årig HF-enkeltfagsuddannelse for unge, som har brug for genkendelighed og struktur i deres studieliv. De unge har en diagnose eller andre vilkår, som gør, at de har brug for mere arbejdsro, studiestøtte og tid end den ordinære HF tilbyder. Der er fokus på inklusion og trygge rammer. Lige nu har vi tre HF+ klasser på skolen, men området er voksende og derfor har vi brug for endnu en dygtig medarbejder, der brænder for, at gøre en forskel for sårbare unge.

Opgaven

Som skolens nye SPS-vejleder vil du indgå i tæt teamsamarbejde med de holdets faglærere og studievejledere i klasserne med op til 22 kursister. Arbejdet er bygget op omkring individuelle samtaler af studiestøttende karakter og studiestøtte i undervisningen. Arbejdet vil rumme relationelt og narrativt arbejde med de unge, hvor der er fokus på de sociale, personlige og faglige aspekter, der understøtter inklusion i vores studiemiljø samt forbereder til videre uddannelse. Du vil også skulle være behjælpelig med at få skabt struktur omkring hverdagen uden for skolen og arbejde med håndtering af eventuelle personlige udfordringer hos den enkelte. Arbejdet som SPS-vejleder hos HF+ vil have mange facetter, som også indbefatter aktiviteter med et mere socialt fokus i form at ture ud af huset, sociale arrangementer mv. Det daglige arbejde er baseret på et tæt og positivt samarbejde mellem alle de professionelle omkring HF+, hvor dialog og løbende afstemning er essentiel. Der afholdes løbende møder, hvor SPS-vejledere, undervisere, vejleder og ledelse diskuterer udvikling og udfordringer omkring den enkelte HF+-klasse. Du vil blive en del af vores SPS-vejleder gruppe på aktuelt fire medarbejdere.

Der vil være mulighed for at deltage i supervision, efteruddannelse og konferencer med fokus på målgruppen for at kvalificere det daglige arbejde.

Din profil

Du er uddannet pædagog, socialpædagog eller har anden relevant uddannelse. Du har eventuelt erfaring i at arbejde med unge med psykiske lidelser og/eller studiestøtte.

Vi forventer af dig, at du er ansvarlig, kan arbejde selvstændigt, er stabil, er fleksibel, kan bidrage med inspiration, humor og har gode samarbejdsevner. Ligeledes har du flair for og lyst til at arbejde i et miljø for unge med særlige behov. Det er ikke en afgørende forudsætning, at du har erfaringer med uddannelsesområdet, men du skal have lyst til at arbejde med sårbare unge, både individuelt og i små grupper.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

  • et spændende og attraktivt job på en skole, der løfter en meget vigtig samfundsopgave
  • et stærkt fagligt miljø omkring det at arbejde med uddannelse
  • dygtige kolleger med en åben og uhøjtidelig omgangstone understøttet af humor
  • gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt og mulighed for at sætte dit præg på stillingen

  • sundt arbejdsmiljø med fokus på balance mellem arbejds- og privatliv
  • en arbejdstid, der i vid udstrækning følger skoleåret og skoledagen på HF+

Om Frederiksberg VUC & STX

Frederiksberg VUC & STX har ca. 100 medarbejdere og har seks forskellige uddannelsestilbud: almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning for voksne (OBU), højere forberedelseseksamen (HF), 2-årigt STX og gymnasial supplering (GSK). Du kan læse mere om os på https://frbvuc.dk/

Tiltrædelse og ansøgning

Ansøgningsfrist 1.8.2023. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende. Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse fremsendes via linket.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling i 37 timer om ugen. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontakte Uddannelsesleder Emil van Es på tlf. 28 73 30 13.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Brænder du for arbejdet med større børn og unge. Er du idérig og kan igangsætte aktiviteter der tiltrækker større børn og unge. Så skal du søge job i UngDragørs klubafsnit.Om indholdet i stillingen..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederiksberg

    Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra den 1. juli 2024Børnehuset Marthagården er et populært børnehus centralt på Frederiksb..
    • Pædagog
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8